Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
δεν ειπα το αντιθετο αλλα δεν ειναι και η προτεραιοτητα τους κι αυτο επειδη ξερουν οτι ο κωλος ειναι το μουνι του μελλοντος μας δυσκολευουν για λιγο
Αυτό που λες μόνο οι άντρες το ξέρουν ! Οι γυναίκες το μόνο που ξέρουν είναι ότι αν του χαλάσω χατήρι μπορεί να μην τον ξανά δω ! Οπότε το ξανά λέω ;;;; Τι μέλλει γενέσθαι ? Μα φυσικά δίνουν την κωλάρα τους έτσι απροκάλυπτα ! Όλα τα άλλα είναι φύκια και μεταξωτές κορδέλες !!!

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Αυτό που λες μόνο οι άντρες το ξέρουν ! Οι γυναίκες το μόνο που ξέρουν είναι ότι αν του χαλάσω χατήρι μπορεί να μην τον ξανά δω ! Οπότε το ξανά λέω ;;;; Τι μέλλει γενέσθαι ? Μα φυσικά δίνουν την κωλάρα τους έτσι απροκάλυπτα ! Όλα τα άλλα είναι φύκια και μεταξωτές κορδέλες !!!
δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Ρε φίλε άσε τα σάπια ! Ω ναι ! Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον ΚΑΝΟΝΑ !
τη σαπια φιλε τη εννοεις , εσυ εισαι απολυτως κι αυτο ειναι κουσουρι

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
τη σαπια φιλε τη εννοεις , εσυ εισαι απολυτως κι αυτο ειναι κουσουρι
Οι εξαιρέσεις που ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΟΥΝ τον κανόνα είναι απόλυτα ! Έχω πολλά άλλα κουσούρια μη μου προσάπτεις κι άλλα !

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Κουλάρω ! Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει : " Οι Ελληνίδες τελικά δίνουν κώλο " :)
ναι μαν ολα κομπλε , οι ελληνιδες δινουν τα παντα οχι μονο κωλο ,καταθεση  γενικα ολων των τρυπων, εγω εχω γωνωρισει γκομενα που το ονειρο της ηταν να το φαει απ τ αυτια

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ναι μαν ολα κομπλε , οι ελληνιδες δινουν τα παντα οχι μονο κωλο ,καταθεση  γενικα ολων των τρυπων, εγω εχω γωνωρισει γκομενα που το ονειρο της ηταν να το φαει απ τ αυτια
Ε τότε πάω πάσο ποια αυτιά , έτσι ξεκινάει ένα ανέκδοτο !

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
για ριχτο δε το ξερω
Λέει μια φορά ο άντρας στη γυναίκα του ! Γυναίκα σήμερα θέλω να σε πάρω απ'τα αυτιά ! Και απαντάει εκείνη : " Όχι άντρα μου θα κουφαθώ " ! Και λέει ο άντρας : " Γιατί μωρή τόσες φορές που σε παίρνω απ'το στόμα μουγκάθηκες " ;;;;;

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Λέει μια φορά ο άντρας στη γυναίκα του ! Γυναίκα σήμερα θέλω να σε πάρω απ'τα αυτιά ! Και απαντάει εκείνη : " Όχι άντρα μου θα κουφαθώ " ! Και λέει ο άντρας : " Γιατί μωρή τόσες φορές που σε παίρνω απ'το στόμα μουγκάθηκες " ;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μαγκα απαιχτος χαχαχαχχααχχααχχαχαχαχαχααχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Δεν  :fuck2: οι Ελληνιδες(Ελεηνειδες) απο πισω!!!Δυσκολα!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Δεν είμαι κανένα από τα ζώδια που είπατε.επίσης είστε γτπ ούτε εγώ που είμαι γυναίκα κ έχω την ματαιόδοξια σημαια δεν ασχολούμαι με ζώδια.Τέλος γκαΠ φορεστ να υποθέσω,Δεν έχεις μάθει να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι σου λένε.
Οσο και να προσπαθησεις ερι...... Δεν σε  :2on1:

dionisis-xrisa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εγώ πάντως πιστεύω ότι δύσκολα σου δίνουν κώλο η Ελληνίδες.. :S

Stories

Νέο!