Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
βρε διονυση δεν εχει ευκολα και δυσκολα απαξ και στο δωσει μια φορα μετα δε θα βαζει κωλο κατω

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
πρωτα οτι ποναει απο οτι λεει και μετα οτι δεν της πολυ αρεσει να την γαμαω απο πισω
οκ μαν ειναι αναλογα τη γυναικα παντως οτι ποναει αρεσει στη γυναικα , τωρα αν δεν της αρεσει πολυ να σε προβληματιζει και λιγο παντως ...φιλικα μαν

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
γιατι πιστευω απο εμπειρια και στις σχεσεις μου το ειδα δηλαδη αυτες που με γουσταρανε πολυ μου δινανε κωλο και ας ζοριζοντουσαν αυτες που ηταν ντεμι μαζι μου μου λεγαν οτι δε τους αρεσει κτλ και ειναι πολλες οι περιπτωσεις μαν

dionisis-xrisa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
γιατι πιστευω απο εμπειρια και στις σχεσεις μου το ειδα δηλαδη αυτες που με γουσταρανε πολυ μου δινανε κωλο και ας ζοριζοντουσαν αυτες που ηταν ντεμι μαζι μου μου λεγαν οτι δε τους αρεσει κτλ και ειναι πολλες οι περιπτωσεις μαν
ναι... το εχω σκεφτει αυτο που λες.. :think:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Γι αυτο Διονυση η Χρυσα δεν σε γουσταρει πολυ. Μπορει να τον δινει αλλου τον κωλο της. Μαλλον πρεπει να το ψαξεις....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
μου τον δινει αλλα σας ειπα ειναι λιγο δυσκολη
Δε χρειάζεται να στον δίνει συχνά ! Υπάρχουν τα μπουρδέλα με προγράμματα του κώλου για τις δύσκολες κρύες νύχτες του χειμώνα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom