τελικα οι ελληνιδες δινουν κωλο;
Σχεδόν όλες κάτω των 40, λίγες άνω των 40. Αν και για τις περισσότερες "είναι η πρώτη φορά"
τελικα οι ελληνιδες δινουν κωλο;
οχι μονο αμα δωσει εγκριση η μαμα τους απο μονες τους πολυ σπανια πρπει να πεσεις σε μεγαλη πουτανατελικα οι ελληνιδες δινουν κωλο;
Αν διάβαζες έστω το 1/3 των ποστ θα ήξερες ότι δίνουν κώλο και μάλιστα λίγο πολύ εύκολα ! Τι ρωτάς θες να το εμπεδώσεις ?τελικα οι ελληνιδες δινουν κωλο;
χαχαχα όντως ! Πολλές καριόλες δίνουν κώλο και σου λένε πρώτη φορά θα το κάνω από εκεί ! Μούσι μεγάλο !Σχεδόν όλες κάτω των 40, λίγες άνω των 40. Αν και για τις περισσότερες "είναι η πρώτη φορά"
δε συμφωνω μ αυτο τις εχουμε παρεξηγησειχαχαχα όντως ! Πολλές καριόλες δίνουν κώλο και σου λένε πρώτη φορά θα το κάνω από εκεί ! Μούσι μεγάλο !
δε συμφωνω μ αυτο τις εχουμε παρεξηγησει
Δε ξέρω τι λες , αλλά εγώ έχω πάει με πολλές που μου το παίζαν παρθένες από πίσω ενώ στην πραγματικότητα μπαίναν αβέρτα ψωλές !!!δε συμφωνω μ αυτο τις εχουμε παρεξηγησει
εχεις πεσει σε πουτανες χωρις παρεξηγηση , εγω εχω πεσει σε πολυ καλα κοριτσια τις παιρνω απο κωλο βεβαια αλλα δινω φαια ουσια πρωταΔε ξέρω τι λες , αλλά εγώ έχω πάει με πολλές που μου το παίζαν παρθένες από πίσω ενώ στην πραγματικότητα μπαίναν αβέρτα ψωλές !!!
Τα λέμε στην κόλαση ! Τι είναι αυτά που λές ;;;;;;;;;εχεις πεσει σε πουτανες χωρις παρεξηγηση , εγω εχω πεσει σε πολυ καλα κοριτσια τις παιρνω απο κωλο βεβαια αλλα δινω φαια ουσια πρωτα
αληθειες τυπε μονοΤα λέμε στην κόλαση ! Τι είναι αυτά που λές ;;;;;;;;;
Η φράση " έχω πέσει σε πολύ καλά κορίτσια " μου προκαλεί αηδία ! Σόρρυ κιόλας !!!αληθειες τυπε μονο
καλοδουλεμενα καλυτερα?Η φράση " έχω πέσει σε πολύ καλά κορίτσια " μου προκαλεί αηδία ! Σόρρυ κιόλας !!!
Δηλαδή διαφωνείς ότι οι Ελληνίδες δίνουν εύκολα κωλαράκι;;;; Ε τι να πω τότε !καλοδουλεμενα καλυτερα?
αμα σε γουσταρει θα στο δωσει , παντως δεν ειναι και απο τις ποιο ευκολεςΔηλαδή διαφωνείς ότι οι Ελληνίδες δίνουν εύκολα κωλαράκι;;;; Ε τι να πω τότε !
Ναι άμα σε γουστάρει θα στο δώσει ! Έχω πάει με Ρουμάνες με Βουλγάρες και με Ουκρανέζες πολλές φορές ! Δεν πάει να σε γουστάρει δεν πάει να κάνει τα πάντα για 'σένα δεν δίνουν κώλο τόσο εύκολα όσο οι Ελληνίδες ! Κακά τα ψέμματα !αμα σε γουσταρει θα στο δωσει , παντως δεν ειναι και απο τις ποιο ευκολες
αυτες ειναι προακτελημενες μετους ελληνες αμμα δουν φουσκωμενη την τσεπη δινουν κωλο , οι δικες μας ειναι ποιο αγνεςΝαι άμα σε γουστάρει θα στο δώσει ! Έχω πάει με Ρουμάνες με Βουλγάρες και με Ουκρανέζες πολλές φορές ! Δεν πάει να σε γουστάρει δεν πάει να κάνει τα πάντα για 'σένα δεν δίνουν κώλο τόσο εύκολα όσο οι Ελληνίδες ! Κακά τα ψέμματα !
Ίσα ίσα η εικόνα το λέει στα Ελληνικά ! Δίνει κώλο εκτός από όλα τα άλλα !αυτες ειναι προακτελημενες μετους ελληνες αμμα δουν φουσκωμενη την τσεπη δινουν κωλο , οι δικες μας ειναι ποιο αγνες
οι ελληνιδες που δινουν κωλο δε διαφερουν σε τιποτα απο αυτες που εχουν κανει το μουνι τους κωλυμπιθραΊσα ίσα η εικόνα το λέει στα Ελληνικά ! Δίνει κώλο εκτός από όλα τα άλλα !
Άρα στα λόγια μου έρχεσαι m8 !!! Οπότε ;;;;; Συμπεραίνουμε το εξής : Όλες οι Ελληνίδες που "μας" γουστάρουν δίνουν και κώλο ασυζητητί !οι ελληνιδες που δινουν κωλο δε διαφερουν σε τιποτα απο αυτες που εχουν κανει το μουνι τους κωλυμπιθρα
δεν ειπα το αντιθετο αλλα δεν ειναι και η προτεραιοτητα τους κι αυτο επειδη ξερουν οτι ο κωλος ειναι το μουνι του μελλοντος μας δυσκολευουν για λιγοΆρα στα λόγια μου έρχεσαι m8 !!! Οπότε ;;;;; Συμπεραίνουμε το εξής : Όλες οι Ελληνίδες που "μας" γουστάρουν δίνουν και κώλο ασυζητητί !