brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.754
- Πόντοι
- 2.606
εβρεξε και χαλασε το μαΛΛι απο το κομμωτηριο?Μην νομίζεις, τυχαίο γεγονός, Εξακολουθώ να μην είμαι καλά. ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον
εβρεξε και χαλασε το μαΛΛι απο το κομμωτηριο?Μην νομίζεις, τυχαίο γεγονός, Εξακολουθώ να μην είμαι καλά. ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον
εξυπναδεςεβρεξε και χαλασε το μαΛΛι απο το κομμωτηριο?
στον στίβο της ηδονής...από πού και εως πού ...συναγωνιστές?
R E S P E C Tδυστυχως κυρ μενδιε πολλοί παντρεύονται κάποια απο τις φλόμπες που γαμάνε και ενώ στην αρχή ήτο γιαυτούς φλόμπα μετα ξαφνικά γίνεται κιουρια. Σας τον φίλο μας που ανοιξε θρεντ τις προάλλες για μια που γαμουσε και τωρα αρχισε να τσιμπιεται μαζι της. Μετα αφού περάσει ο καιρός και θυμηθούν οτι τελικα παντρέυτηκαν μια φλόμπα γκρινιάζουν εδω.
Erinal έτσι ενημερωτικά τι ζώδιο είσαι ;;;;βασικα εμένα, μεταξύ μας, το τελευταίο που θα με ενοχλούσε ήταν αν ο αλλος με κερατωνε. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρα θέματα σε ενα ζευγάρι απο το κερατο.
Erinal έτσι ενημερωτικά τι ζώδιο είσαι ;;;;
Μήπως αιγόκερως ?
νοπτοξοτης η σκορπιος
μεντιουμ μπραμπους(κουδουνι μπακαρα)
Υπάρχουν κι άλλα προβλήματα δεν λέω ! Αλλά και αυτό παραμένει πρόβλημα.. Και που ξέρεις αν κολλήσει με την άλλη και το μόνο που θα σκέφτεται θα είναι πότε θα την ξανά δει ;;; Πάντως το είδος σου θα μπορούσε να ευδοκιμήσει άνετα σε κάποια ανατολική μουσουλμανική χώρατυπε πιστεύεις οτι το πρόβλημα ενος ζευγαριού ειναι αν ο αντρας ξενογαμήσει ; Το οικονομικό το επικοινωνίας το οτι δεν χωνεύει ο ενας τον αλλον οτι τρωνε στην μαπα πεθερούς πεθερες οτι τα παιδια εχουν θεματα πιθανόν και υγείας πολλα κτλ ειναι πιο σημαντικά πιστεψε με.
Φυσικά δεν μιλάω για ζωα που το έχουν κάνει καθημερινότητα το ξενογαμήσι και δεν σεβονται τιποτα. Ούτε για εκείνους που κανουν ολοκληρη σχεση και οτι μαλακια τους ερθει χωρις να προσέχουν και θέματα υγείας... Στην ουσία όμως ουτε θα με απασχολούσε νομιζω αν βρήκε μια τσουλίτσα και γαμησε. Θα με απασχολούσε όμως αν το μυαλό του το είχε στην τσουλίτσα.
ΥΓ και φυσικά δεν θα του το έλεγα ποτε ολο αυτο..
Ετσι ειναι.Βεβαια το ιδιο ισχυει κ για και για αντρες και γυναικες.τυπε πιστεύεις οτι το πρόβλημα ενος ζευγαριού ειναι αν ο αντρας ξενογαμήσει ; Το οικονομικό το επικοινωνίας το οτι δεν χωνεύει ο ενας τον αλλον οτι τρωνε στην μαπα πεθερούς πεθερες οτι τα παιδια εχουν θεματα πιθανόν και υγείας πολλα κτλ ειναι πιο σημαντικά πιστεψε με.
Φυσικά δεν μιλάω για ζωα που το έχουν κάνει καθημερινότητα το ξενογαμήσι και δεν σεβονται τιποτα. Ούτε για εκείνους που κανουν ολοκληρη σχεση και οτι μαλακια τους ερθει χωρις να προσέχουν και θέματα υγείας... Στην ουσία όμως ουτε θα με απασχολούσε νομιζω αν βρήκε μια τσουλίτσα και γαμησε. Θα με απασχολούσε όμως αν το μυαλό του το είχε στην τσουλίτσα.
ΥΓ και φυσικά δεν θα του το έλεγα ποτε ολο αυτο..
Η εριναλ ειναι αιγωκερινα μαγκες. Οι χειροτερες γκομενες με διαφορα παιδες. Στανταρ πραγματα!!!
Σκατοψυχες και συμφεροντολογες man!! Οι καλυτερες ειναι οι λιονταρινες!! Με διαφορα!γιατι ρε μαν; οι αιγοκερινες ειναι κιντερ...
Σκατοψυχες και συμφεροντολογες man!! Οι καλυτερες ειναι οι λιονταρινες!! Με διαφορα!
Ασε φιλε εγω εχω μπλεξει με αρκετες αιγοκερινες. Το κοινο που ολες ειχαν ειναι το συμφερον. Οι λιονταρινες απο την αλλη ειναι ψιλοεφετζουδες,σπανε καμια φορα αρχιδια αλλα ειναι πολυ ντομπρες και δυνατες στο κρεββατι. Επιπλεον για καλο και ευκολο κρεββατι, οι τοξοτινες και οι διδυμινες, αν και τελευταιες σου σπανε τα παπαρια με την ανασφαλεια τουςπαω πασο...
παντως εγω εχω τρακαρει με 2
η μια εκλεινε το φως για να τον φαει , και η αλλη ηταν πορνοσταρ ....
η μια εκλεινε το φως για να τον φαει :