Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

Επισκέπτης
Meine liebe Eri, mου εύχομαι και αυτό να κανείς κι εσύ να αργήσω να επιστρέψω στην πατρίδα. Όχι ότι δεν μου λείπουν κάποιοι/ες αλλά και ο τρόπος  ζωής, που είχα, αλλά επειδή από τη φύση μου είμαι άνθρωπος της ταλαιπωρείας και tης περιπέτειας, ας το απολαυσω όσο μπορώ περοσότερο.
Μέχρι να μου κάτσεις, πώς λέμε, μέχρι να βρούμε ουρανό κτλ κτλ, μπορείς να δίνεις συμβουλές και οδηγίες σε όσα αγόρια ψάχνουν να βρουν το 'δρόμο τους'.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
πάντως εγώ δεν κάθομαι να συζητήσω αν το έχω κάνει κ με πόσους.τι κούκου κουβέντες κάνετε ώρες ωρες

καλά ανώνυμα μιλάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις.Εσυ έχεις υπογραφή για κουτσομπολιο και μας την λές :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Meine liebe Eri, mου εύχομαι και αυτό να κανείς κι εσύ να αργήσω να επιστρέψω στην πατρίδα. Όχι ότι δεν μου λείπουν κάποιοι/ες αλλά και ο τρόπος  ζωής, που είχα, αλλά επειδή από τη φύση μου είμαι άνθρωπος της ταλαιπωρείας και tης περιπέτειας, ας το απολαυσω όσο μπορώ περοσότερο.
Μέχρι να μου κάτσεις, πώς λέμε, μέχρι να βρούμε ουρανό κτλ κτλ, μπορείς να δίνεις συμβουλές και οδηγίες σε όσα αγόρια ψάχνουν να βρουν το 'δρόμο τους'.
να είσαι γερός Γλυκιε μου ..την αγάπη μου

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
σου κόβω τον τσαμπουκά ;)

Ακου τι θελω απο σενα

-Οταν πηγαινουμε σε παρτι, δεξιωσεις κτλ. καποια στιγμη να αποσυρεσαι διακριτικα να πηγαινεις στην τουαλετα να βαζεις δαχυλο στο μουνακι και να μου το φερνεις να το μυριζω.

-Οταν κοιμομαστε μετα το γαμησι να βαζεις το χερι σου μεσα στο σωβρακο μου και να μου χουφτωνεις τα αρχιδια να τα κρατας ζεστα ολη νυχτα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ακου τι θελω απο σενα

-Οταν πηγαινουμε σε παρτι, δεξιωσεις κτλ. καποια στιγμη να αποσυρεσαι διακριτικα να πηγαινεις στην τουαλετα να βαζεις δαχυλο στο μουνακι και να μου το φερνεις να το μυριζω.

-Οταν κοιμομαστε μετα το γαμησι να βαζεις το χερι σου μεσα στο σωβρακο μου και να μου χουφτωνεις τα αρχιδια να τα κρατας ζεστα ολη νυχτα.
Εγώ να μην βρέχει.θα πάω κομμωτήριο

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Ακου τι θελω απο σενα

:2funny: :2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.481
Πόντοι
9.931
Συμφωνω και επαυξανω, μονο να προσθεσω οτι το 3 ειναι ο μαγικος αριθμος σε ολα
Πως γινεται σε τοσες ξεπετες, γαμησια, σχεσεις που εχω κανει να ειμαι παντα ο τριτος δεν εχω καταλαβει.
Στις ξεπετες ειναι παντα η πρωτη φορα και οι προηγουμενοι 2 ηταν σχεσεις.
Ασχετα γαμησια με παντρεμενες, εχουν παει μονο με εναν πριν το γαμο, μετα με τον αντρα τους και τριτος εγω.
Σχεσεις; Ο πρωτος που τις ξεπαρθενιασε, μετα ηταν ο πρωην και τελος εγω :)
Απο κωλο, συνηθως ειμαι ο πρωτος, δε το ειχαν ξανακανει πριν ποτε. Εκτος απο μια που θυμαμαι που την πρωτη φορα που την πηρα ηταν απο κωλο και το λεγε οτι της αρεσει ετσι (αυτη ηταν εξαιρεση απο το μαγικο αριθμο του 3)

Όπως έχει πει και μια φίλη μου "να ξέρεις όλες μας 3 σχέσεις έχουμε κάνει στη ζωή" ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
δηλαδή αν ακούσετε οτι η αλλη έχει κάνει 10 σχέσεις και 30 γαμήσια θα είστε κουλ; :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
δηλαδή αν ακούσετε οτι η αλλη έχει κάνει 10 σχέσεις και 30 γαμήσια θα είστε κουλ; :2funny:
γιατι αν σου πει εχω 5 σχεσεις και 8 γαμησια πριν απο σενα και 2 σχεσεις και 3 γαμησια μετα θα ειναι καλυτερα??? :grin: :grin: :grin:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα. Αμα η γυναικα εχει γραψει χιλιομετρα στο κοντερ ξερει τι θελει, και κυριως τι θελεις. Οχι να χουφτωνουμε και να αναρωτιεται: γκαβλωνω τωρα ή γαργαλιεμε? για αυτο πειτε τον σωστο αριθμο!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
γιατι αν σου πει εχω 5 σχεσεις και 8 γαμησια πριν απο σενα και 2 σχεσεις και 3 γαμησια μετα θα ειναι καλυτερα??? :grin: :grin: :grin:

αχαχαχαχαχαχα ε μα λυσσαξατε να μάθετε την αλήθεια λες και την αντεχετε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα. Αμα η γυναικα εχει γραψει χιλιομετρα στο κοντερ ξερει τι θελει, και κυριως τι θελεις. Οχι να χουφτωνουμε και να αναρωτιεται: γκαβλωνω τωρα ή γαργαλιεμε? για αυτο πειτε τον σωστο αριθμο!

ναι γιαυτο εγω παντα λεω με 100 για να ειμαι σίγουρη

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αχαχαχαχαχαχα ε μα λυσσαξατε να μάθετε την αλήθεια λες και την αντεχετε

μωρέ εμείς την αντέχουμε.. και μας έρχετε και βολική
εσείς κλαίτε μετά και αναρωτιέστε γιατί ο τάδε σας (όχι εσένα αλλά γενικά) είχε μόνο για το σεξ και μετά την έκανε  ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τελικά αύτη η ερι έχει αυτό το κάτι που κανείς όλους σε όλα τα θρεντ που ποστάρει να ασχολούνται μαζί της και μάλιστα να ενδιαφέρονται με πόσους έχει πάει τι έχει κάνει αν είναι κουμουνίστρια αν είναι έτσι η γιουβέτσι !!!!!!!!!!!

τελικά ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
παντως δεν ειναι να γραψω κατι, μετα σιωπη !!!!!!!!!!!!!!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
τελικά αύτη η ερι έχει αυτό το κάτι που κανείς όλους σε όλα τα θρεντ που ποστάρει να ασχολούνται μαζί της και μάλιστα να ενδιαφέρονται με πόσους έχει πάει τι έχει κάνει αν είναι κουμουνίστρια αν είναι έτσι η γιουβέτσι !!!!!!!!!!!

τελικά ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!
Οπως έλεγε και ο Λουδοβίκος ο 14ος,"Το κράτος ειμαι εγώ!",τουτέστιν εις την Γαλλικήν ´l'etat c'est moi'  ή να το επαναπροσδιορίσουμε ως...........l'etat c'est MOUNI?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom