Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 791 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.929

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
φυσικα ειμαστε η μονη χωρα που στο no1 μπουρδελοσαϊτ της υπαρχει αυτο το θρεντ. Ξερετε γιατι; Γιατι οι ελλεηνιδες μεχρι το 80 εβλεπαν το σεξ μονο ως μεσο τεκνοποίησης, οποτε εδιναν μονο μουνι (αυτο που ελεγα πριν για τη μανα μου ισχυει, οσο και να φαινεται υπερβολικο). Απο το 80 που αρχισε να ισχυει και εδω αυτο που ισχυει σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, δηλαδη οτι σεξ = ευχαριστηση, αρχισαν σιγα σιγα να δινουν και κωλο, Με αργα βηματα ομως. Σημερα ειμαστε στο μπου.κομ και αναρωτιομαστε αν οι ελλεηνιδες δινουν κωλο. Φυσικα δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να ανοιξει θρεντ τυπου "οι Ελλεηνίδες κάνουν ισπανικό;" η "οι Ελλεηνίδες γουστάρουν τις BDSM φάσεις;" γιατι απλα η κοινωνια μας ειναι πολυ πισω, οπως ελεγε ο πορνοβοσκότυπος gl.

δε μιλαω για τις πουτανες φυσικα. Οι πουτανες ανέκαθεν ηταν το μονο ανοιχτομυαλο, ανοιχτοκωλο και απελευθερωμενο κομματι της πιρφοροκοινωνιας μας.
Δεν ισχυει αυτο που λες παλια ηταν χειροτερα απο οτι τωρα γαμιοντουσαν και τοτε αβερτα μιλα με κανα παλιοτερο να μαθαινεις αυτο που λες ισχυε για τα χωρια  

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
296
Πόντοι
36
Δεν ισχυει αυτο που λες παλια ηταν χειροτερα απο οτι τωρα γαμιοντουσαν και τοτε αβερτα μιλα με κανα παλιοτερο να μαθενεις αυτο που λες ισχυε για τα χωρια 
ναι οντως, ξεχασε να πω οτι το σχολιο μου αναφεροταν στην ελληνικη επαρχια

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μα δεν ειναι οι άλλοι ξενέρωτοι πουλάκι μου εγω ειμαι  :grin:

Η γυναικα ειναι πηλος, ο αντρας την πλαθει. Εσυ χρειαζεσαι καλυτερο γλυπτη. Τοτε θα απελευθερωθεις και θα χαρεις τον ερωτα.

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Παρτε το χαμπαρι οι γκομενες δινουν κωλο φουλ στα κακα παιδια που τις εχουν για το πουτσο μονο αμα το παιξετε bmw καμπριο ερωτιλοι τα πληρωνω ολα αγαπησιαριδες μονο δικαιολογιες θα ακουτε για να δωσουν κωλο πρεπει να τις εχετε σα σκουπιδια και να μετρατε

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
531
Παρτε το χαμπαρι οι γκομενες δινουν κωλο φουλ στα κακα παιδια που τις εχουν για το πουτσο μονο αμα το παιξετε bmw καμπριο ερωτιλοι τα πληρωνω ολα αγαπησιαριδες μονο δικαιολογιες θα ακουτε για να δωσουν κωλο πρεπει να τις εχετε σα σκουπιδια και να μετρατε

Τύπε,μάλλον πρέπει να κόψεις τις πουτάνες και να βρεις καμιά γκόμενα  :)

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Τύπε,μάλλον πρέπει να κόψεις τις πουτάνες και να βρεις καμιά γκόμενα  :)
με συγχωρεις που τα λεω χυμα το ξερω οτι σπαζεσε αλλα ειναι η αληθεια "τυπε" το πε ενας και το κολησατε ολοι

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Εμένα μου έχει τύχει το εξής...: ''Αγάπη μου δεν έχω δώσει ποτέ κώλο, αλλά μ'εσένα θέλω να το δοκιμάσω'' και μόλις το ''δοκιμάσουν'' (και καλά) ζητάνε όλο κώλο και το μουνάκι έρχεται δεύτερο. Κι άλλη περίπτωση ''αγάπη μου κώλο έχω δώσει μόνο 3 φορές πολύ παλιά, αλλά θα ήθελα να το ξαναδοκιμάσω μ'εσένα'' και μόλις το ''δοκίμασε'' (και καλά) μετά παλεύω να μη χάσω τη στύση μου προσπαθώντας ν'ανοίξω την τρυπούλα!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕεεεε... μου το παίζετε κυρίες....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν γαμιουνται ετσι οπωs το θετετε εδω....Απλα, το κανουν για να διατηρησουν την σχεση τουs  :grin: :grin: :grin:

pervert_74

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
............ Κι άλλη περίπτωση ''αγάπη μου κώλο έχω δώσει μόνο 3 φορές πολύ παλιά, αλλά θα ήθελα να το ξαναδοκιμάσω μ'εσένα'' και μόλις το ''δοκίμασε'' (και καλά) μετά παλεύω να μη χάσω τη στύση μου προσπαθώντας ν'ανοίξω την τρυπούλα!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕεεεε... μου το παίζετε κυρίες....
Συμφωνω και επαυξανω, μονο να προσθεσω οτι το 3 ειναι ο μαγικος αριθμος σε ολα
Πως γινεται σε τοσες ξεπετες, γαμησια, σχεσεις που εχω κανει να ειμαι παντα ο τριτος δεν εχω καταλαβει.
Στις ξεπετες ειναι παντα η πρωτη φορα και οι προηγουμενοι 2 ηταν σχεσεις.
Ασχετα γαμησια με παντρεμενες, εχουν παει μονο με εναν πριν το γαμο, μετα με τον αντρα τους και τριτος εγω.
Σχεσεις; Ο πρωτος που τις ξεπαρθενιασε, μετα ηταν ο πρωην και τελος εγω :)
Απο κωλο, συνηθως ειμαι ο πρωτος, δε το ειχαν ξανακανει πριν ποτε. Εκτος απο μια που θυμαμαι που την πρωτη φορα που την πηρα ηταν απο κωλο και το λεγε οτι της αρεσει ετσι (αυτη ηταν εξαιρεση απο το μαγικο αριθμο του 3)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Είναι όλες πουτανες παιδιά τα έχουνε πει αυτά οι συναγωνιστές :grin:

Επισκέπτης
Εμένα μου έχει τύχει το εξής...: ''Αγάπη μου δεν έχω δώσει ποτέ κώλο, αλλά μ'εσένα θέλω να το δοκιμάσω'' και μόλις το ''δοκιμάσουν'' (και καλά) ζητάνε όλο κώλο και το μουνάκι έρχεται δεύτερο. Κι άλλη περίπτωση ''αγάπη μου κώλο έχω δώσει μόνο 3 φορές πολύ παλιά, αλλά θα ήθελα να το ξαναδοκιμάσω μ'εσένα'' και μόλις το ''δοκίμασε'' (και καλά) μετά παλεύω να μη χάσω τη στύση μου προσπαθώντας ν'ανοίξω την τρυπούλα!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕεεεε... μου το παίζετε κυρίες....

Δεν φταίνε αυτές τυπε, αν εσύ δεν ξέρεις η δεν μπορείς να τις κάνεις να σου τα δίνουν όλα.
Γιατί όπως λένε κι οι παλιοί και με το συμπάθιο δηλαδή, ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΚΌΠΟ, ΘΈΛΕΙ ΤΡΌΠΟ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν φταίνε αυτές τυπε, αν εσύ δεν ξέρεις η δεν μπορείς να τις κάνεις να σου τα δίνουν όλα.
Γιατί όπως λένε κι οι παλιοί και με το συμπάθιο δηλαδή, ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΚΌΠΟ, ΘΈΛΕΙ ΤΡΌΠΟ. Όταν γυρίσεις από Γερμανία θυμησε νου να σου κάτσω..να λέω στα γεράματα στα εγγόνια μου, πώς πήγα με τον παραλιμνιο τον μεγάλο συγγραφέα

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οπου μπαίνει η Erinal ,ζωντανεύει το topic... :S

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πάντως εγώ δεν κάθομαι να συζητήσω αν το έχω κάνει κ με πόσους.τι κούκου κουβέντες κάνετε ώρες ωρες
Και τι να κανουμε εμειs οι αμαχοι πολιτεs???Να τσακωνομεθα για τον ΤσιπροΣαμαζελο????Ασε το κανουν αλλοι.......Εμαs το μυαλο μαs ειναι πολυ χαμηλα.......Δεν φανταζεσαι ποσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom