Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
μονο κωλο γουσταρουν εδω στην ελλαδα παραμυθι θελουν αμα το παιξεις καλο παιδι ερωτιλος δεν γαμας ασχετα αν εχει 10 λιπαντικα στο συρταρι της

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Απ ολες τις τρυπες τον παιρνουν και το παιζουν παρθενες για να μη τις πεις πουτανες.
Ειναι ο πρωτος κανονας που μαθαινει η μανα στην κορη στα 13!!!  :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απ ολες τις τρυπες τον παιρνουν και το παιζουν παρθενες για να μη τις πεις πουτανες.
Ειναι ο πρωτος κανονας που μαθαινει η μανα στην κορη στα 13!!!  :jerking:
δηλαδη καθεται η μανα και λεει στην κορη να μην τον φαει απτον κωλο για να μην την πουνε πουτανα τυπε? :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
δηλαδη καθεται η μανα και λεει στην κορη να μην τον φαει απτον κωλο για να μην την πουνε πουτανα τυπε? :grin:

Οχι τυπε,η μανα απλα λεει στην κορη θα τον παιρνεις απο παντου,αλλα οχι απο την πρωτη μερα-εβδομαδα και σιγα σιγα θα ανοιγεσαι για να μη καταλαβει ο υποψηφιος κλαρινογαμπρος οτι εισαι καραπουταναριο!!!  :grin:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Οχι τυπε,η μανα απλα λεει στην κορη θα τον παιρνεις απο παντου,αλλα οχι απο την πρωτη μερα-εβδομαδα και σιγα σιγα θα ανοιγεσαι για να μη καταλαβει ο υποψηφιος κλαρινογαμπρος οτι εισαι καραπουταναριο!!!  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μονο κωλο γουσταρουν εδω στην ελλαδα παραμυθι θελουν αμα το παιξεις καλο παιδι ερωτιλος δεν γαμας ασχετα αν εχει 10 λιπαντικα στο συρταρι της
Ρε μαγκα τι μου θυμησες 1)την κλασικη σκηνη απο το ερασιτεχνικο βιντεο με την Κατερινα που παει να της το βαλει απο πισω και λεει αυτη "εχω λιπαντικο" και αυτος "δηλαδη" :2funny: :2funny:
Και 2)Πριν αρκετα χρονια πισω σαν νεαρος ειχα γνωρισει μια 22αρα φοιτητρια τα ειχαμε καιρο πηδημα στο πηδημα ξενοδοχειο στο ξενοδοχειο λεω ηρθε ο καιρος για απο πισω .Ετσι ειχα παρει μαζι μου μια φορα ενα λιπαντικό.Στην καφετερια στο μπαλαμουτιασμα  πιανει απο εξω απο το μπουφαν το λιπαντικο.Μου λεει τι ειναι αυτο?Θα δεις στο ξενοδοχειο της λεω οχι θελω τωρα μου λεει...με τα πολλα μου το πηρε με το ζορι..και εβαλε τα γελια.Δεν χριαζεται εχω κανει προετοιμασια ...μπαινει ευκολα...να το κανουμε και χωρις να τελιωσεις και μεσα μου... :S.Και η κοπελιτσα αμα την εβλεπε καποιος για πρωτη φορα θα του εκανε για χαμηλοβλεπουσα  :2funny:  :grin:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Απο κώλο έχω πάρει 4 κοπέλες που τα είχα.Γενικά το γουστάρουν οι γυναίκες αλλά φοβούνται...μόνο πάνω στην μεγάλη κάβλα το δέχονται.Ακολουθεί ιστορία για την 1η φορά που πήδηξα απο κώλο:

Ημουνα 22 χρονών και είχα σχέση με μια 27 χρονών.Γενικά η τύπισα,οντως και μεγαλύτερη ,ήταν μέσα στην κάβλα καθότι πιο έμπειρη κτλ.Μαζι της είχα φάει τρελή καψούρα αλλά αυτή όπως κατάλαβα εκ των υστέρων με έπαιζε ...anyway,δούλευε Μύκονο season,σαν ρεσεψιονιστ.Και πήγα αρχές Σεπτέμβρη να την δω για καμιά βδομάδα.Ενα βράδυ έχουμε πιει πολυ ..τα σπάσαμε πραγματικα,και ειχαμε περάσει πολυ καλά.Γυρνάμε στο δωμάτιο και δεν μπορουσαμε να βγάλουμε ουτε τα ρούχα μας απο τα ποτά.Βεβαια σαν κλασσικός αντρας είχα οργή μέσα μου να γαμήσω. :rockon:.Ηταν σχεδόν ξημέρωμα...τής τράβαγα το παντελόνι να βγεί και μόλις είδα στριγκάκι και μουνάκι άρχισα να γλείφω!Αυτή αρχιζει έχουμε πιει και λοιπές μαλακίες που δεν με πτόησαν στο ελάχιστο.Σε κάποια φάση παιρνει μπρος και όπως είναι απο πάνω μου λεει ,θέλω να τον πάρω στον κώλο έτσι..της λέω δεν παίζει γιατι θα πονέσεις.Την γυρνάω στα 4 και αρχχίζω να το βάζω σιγά σιγά.Αυτη φώναζε ααα πονάω και τα λοιπά.Εγώ άνιωθος και άπειρος ,αρχιζω και βαράω κομπρεσερ.Αυτη είναι 1.62 55 κιλά και εγώ 1.95 102 κιλά.Σούβλισμα κανονικό.Σε κάποια φάση είχε καβλώσει και μου λεγε πιο δυνατά...τεσπά τραβήχτηκα γιατι είχα ξεφύγει και λέω οκ μην τον πεθάνω κιολας.Και τις βάζω δαχτυλάκια και άρχιζω να γαμάω μουνάκι.Και γυρνάει και με κοιτάει και μου λεει δεν θέλω δάχτυλα ,θέλω πουτσα!! :s&m_2:
Το τι ακολουθησε δεν περιγράφεται ,την ξεπάτωσα.Φώναζε σταματα και εγώ πάνω στο μεθύσι γκαζωνα μεχρι που έχυσα.Πέφτει πάνω στο κρεβάτι και βάζει κάτι κλάμματα...με γάμησε...ήμουνα και ερωτευμένος ο μαλάκας και ζήταγα συγνώμη βουρκωμένος... :( .Ηθελε να κάνει μπάνιο και δεν μπορούσε να περπατήσει...την σήκωσα μέχρι το ντουζ.Την επόμενη μέρα πήγαινε για δουλειά και πήγαινε 5 βήματα το λεπτο.

Στην πορεία ,λόγω του ότι αποδείχτηκε φάουλ με μένα,είπα καλά έκανες αγόρι μου. :rockon:.Αλλά γενικώς δεν είναι για χόρταση...το έχω ξανακάνει με άλλες τρεις κοπέλες που τα χα αλλά πάντα ίσα ισα να μπαινει για κανα 30'δευτερόλεπτα.Και ποτέ μεθυσμένος...

Υ.Γ:για μένα το να σου δίνει η άλλη κώλο όταν είστε σε σχέση,δείχνει οτι σε γουστάρει και σου χει δοθεί ολοκληρωτικά(μιλάμε για νορμαλ κοριτσια ,οχι χυσοσακούλες)

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
268
Πόντοι
36

dionisis-xrisa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Απο κώλο έχω πάρει 4 κοπέλες που τα είχα.Γενικά το γουστάρουν οι γυναίκες αλλά φοβούνται...μόνο πάνω στην μεγάλη κάβλα το δέχονται.Ακολουθεί ιστορία για την 1η φορά που πήδηξα απο κώλο:

Ημουνα 22 χρονών και είχα σχέση με μια 27 χρονών.Γενικά η τύπισα,οντως και μεγαλύτερη ,ήταν μέσα στην κάβλα καθότι πιο έμπειρη κτλ.Μαζι της είχα φάει τρελή καψούρα αλλά αυτή όπως κατάλαβα εκ των υστέρων με έπαιζε ...anyway,δούλευε Μύκονο season,σαν ρεσεψιονιστ.Και πήγα αρχές Σεπτέμβρη να την δω για καμιά βδομάδα.Ενα βράδυ έχουμε πιει πολυ ..τα σπάσαμε πραγματικα,και ειχαμε περάσει πολυ καλά.Γυρνάμε στο δωμάτιο και δεν μπορουσαμε να βγάλουμε ουτε τα ρούχα μας απο τα ποτά.Βεβαια σαν κλασσικός αντρας είχα οργή μέσα μου να γαμήσω. :rockon:.Ηταν σχεδόν ξημέρωμα...τής τράβαγα το παντελόνι να βγεί και μόλις είδα στριγκάκι και μουνάκι άρχισα να γλείφω!Αυτή αρχιζει έχουμε πιει και λοιπές μαλακίες που δεν με πτόησαν στο ελάχιστο.Σε κάποια φάση παιρνει μπρος και όπως είναι απο πάνω μου λεει ,θέλω να τον πάρω στον κώλο έτσι..της λέω δεν παίζει γιατι θα πονέσεις.Την γυρνάω στα 4 και αρχχίζω να το βάζω σιγά σιγά.Αυτη φώναζε ααα πονάω και τα λοιπά.Εγώ άνιωθος και άπειρος ,αρχιζω και βαράω κομπρεσερ.Αυτη είναι 1.62 55 κιλά και εγώ 1.95 102 κιλά.Σούβλισμα κανονικό.Σε κάποια φάση είχε καβλώσει και μου λεγε πιο δυνατά...τεσπά τραβήχτηκα γιατι είχα ξεφύγει και λέω οκ μην τον πεθάνω κιολας.Και τις βάζω δαχτυλάκια και άρχιζω να γαμάω μουνάκι.Και γυρνάει και με κοιτάει και μου λεει δεν θέλω δάχτυλα ,θέλω πουτσα!! :s&m_2:
Το τι ακολουθησε δεν περιγράφεται ,την ξεπάτωσα.Φώναζε σταματα και εγώ πάνω στο μεθύσι γκαζωνα μεχρι που έχυσα.Πέφτει πάνω στο κρεβάτι και βάζει κάτι κλάμματα...με γάμησε...ήμουνα και ερωτευμένος ο μαλάκας και ζήταγα συγνώμη βουρκωμένος... :( .Ηθελε να κάνει μπάνιο και δεν μπορούσε να περπατήσει...την σήκωσα μέχρι το ντουζ.Την επόμενη μέρα πήγαινε για δουλειά και πήγαινε 5 βήματα το λεπτο.

Στην πορεία ,λόγω του ότι αποδείχτηκε φάουλ με μένα,είπα καλά έκανες αγόρι μου. :rockon:.Αλλά γενικώς δεν είναι για χόρταση...το έχω ξανακάνει με άλλες τρεις κοπέλες που τα χα αλλά πάντα ίσα ισα να μπαινει για κανα 30'δευτερόλεπτα.Και ποτέ μεθυσμένος...

Υ.Γ:για μένα το να σου δίνει η άλλη κώλο όταν είστε σε σχέση,δείχνει οτι σε γουστάρει και σου χει δοθεί ολοκληρωτικά(μιλάμε για νορμαλ κοριτσια ,οχι χυσοσακούλες)

:rockon: :rockon: :rockon:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
εγω οσες ελεεινηδες εχω γνωρισει το πρωτο που μου λενε παντα ειναι...εγω γκαμιεμαι μονο κωλο

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω παιδια σχεδον ολες τις γυναικες που εχω γαμησει,τις εχω παρει και απο τον κωλο.
εχω παει με πανω απο 70 γυναικες,οχι πληρωτεες,αυτες δεν τις μετραω και ζητημα να μη μου εχουν δωσει κωλο οι 10...
Ελληνιδες κ μη δεν εχει σημασια,αμα το γουσταρει η αλλη θα το κανει...
Η ρωσσιδα που εχω τωρα δε μου δινει κωλο με την καμια,χρυση την εχω κανει.
Ουτε μια ελληνιδα που γαμαω παραλληλα.Ουτε δαχτυλο δε με αφηνουν να βαλω.
Πριν 3 βδομαδες ομως εμπλεξα με ενα καινουριο μωρο και γαμησα κωλο και για τις αλλες που δε με αφηνανε μιλαμε...
Μολις ειδα οτι γουσταρει δαχτυλακι και μετα μου το ειπε κ μονη της οτι τρελλαινεται,της εκανα τον κωλο χωνι.
Πιο πολυ κωλο γαμησα παρα μουνι.
2 φορες εχουμε γαμηθει και γαμησα κωλο σε αναλογια 80-20 με μουνι...
Μολις τον εβαζα στο μουνι και μουσκευε,τσουπ,το γυρναγα κωλο και βαραγα...
Σε καποια στιγμη εμπαινε πιο ευκολα στον κωλο απο το μουνι.
Ωραιο πραγμα ο κωλος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom