Επισκέπτης
Γαμιούνται-δεν γαμιούνται στ'αρχίδια μας .Γι αυτά υπάρχουν οι πουτάνες
Άμα γουστάρεις μια πουτάνα κακομοίρη μου να σε δω τι θα κάνεις.....θα θέλεις να κάτσεις παραπάνω στο δωμάτιο και δεν θα μπορείς
Γαμιούνται-δεν γαμιούνται στ'αρχίδια μας .Γι αυτά υπάρχουν οι πουτάνες
[size=30pt]Ε Π Ο Σ[/size]
Μην ανησυχείς εσύ για αυτό,θα διαλέγω την επι τόπου ανανέωση ,βάζοντας της 20αρικα στο μουνί .Να δεις τότε που θα τελειώνω μέσα στην κωλάρα της και θα με παρακαλάει να συνεχίζω να της τον ξεσκίζω .Όλοι οι κώλοι έχουν μια τιμή σε αυτή την ζωήΆμα γουστάρεις μια πουτάνα κακομοίρη μου να σε δω τι θα κάνεις.....θα θέλεις να κάτσεις παραπάνω στο δωμάτιο και δεν θα μπορείς
Μην ανησυχείς εσύ για αυτό,θα διαλέγω την επι τόπου ανανέωση ,βάζοντας της 20αρικα στο μουνί .Να δεις τότε που θα τελειώνω μέσα στην κωλάρα της και θα με παρακαλάει να συνεχίζω να της τον ξεσκίζω .Όλοι οι κώλοι έχουν μια τιμή σε αυτή την ζωή
o δικος σου ποσο παει?
ιωσηφ τι κανεις man;Ποσο πιανει αρσενικο παρθενο κωλαρακι 30 ετων
Αμα συμφαιρει να τα σφηξουμε τα δοντια ρε παιδια
Απ την πρωτη μερα οχι...........Μετα, βλεπει τι εχανε τοσον καιρονομιζω οτι δεν γαμιουνται γενικα απο κωλο....
Κάνε τον πολλαπλασιασμό :Όσο πάει ο δικός σου χ 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Μαλάκω που θέλεις να το παίξεις κι έξυπνη
γιατι ρε βελβυ;αλλη τιμη θα δωσει σε μια μουναρα με στραπον και αλλη τιμη στον μπαμπη τον υδραυλικο.....μην λες και συ οτι θες.....α δεν εχεις σταθερη τιμη δλδ? παει αναλογα με το ποιος σε ρωταει? κριμα, πρεπει να οργανωθεις.
ιωσηφ τι κανεις man;
Τα κλασσικα....αμαξι διπορτο και λογαριασμο τρεχουμενοΤι να κανω .. σκευτομαι τροπους να βγουμε απ την κριση
Λες να βαλω καμια αγγελια ? ολο και κανας πουστης λεφτας θα το θελει
τι να ζητησω ?
σκεψου να φτασουμε σαν τα βαπορακια....να δινουμε κωλο για να πηγαινουμε μετα στην βερονικα πχ....καταντια....ζητα ενα σιτυτουρ...Τι να κανω .. σκευτομαι τροπους να βγουμε απ την κριση
Λες να βαλω καμια αγγελια ? ολο και κανας πουστης λεφτας θα το θελει
τι να ζητησω ?
Τα κλασσικα....αμαξι διπορτο και λογαριασμο τρεχουμενο
σκεψου να φτασουμε σαν τα βαπορακια....να δινουμε κωλο για να πηγαινουμε μετα στην βερονικα πχ....καταντια....ζητα ενα σιτυτουρ...
Μεσα .. αλλα θα βαλω ενα κιλο κρεμα και το χερι μου για αποστατη
λες να μου γραψει κακη κριτικη ?
οπα οπα....βουλγαρες οχι....διαφωνω.....αλλα κανουν καλο κρεβατι γενικα...