erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ασε ρε παλικαρι μγιατι ρε συ Ερη να μην την αντεχουμε;;
δεν ειμαστε ολοι το ιδιο!!
ασε ρε παλικαρι μγιατι ρε συ Ερη να μην την αντεχουμε;;
δεν ειμαστε ολοι το ιδιο!!
σου κλαίει το κάθε πουτανακι για αλλοθι και καλα δεν ηθελα και τα πιστευετε;μωρέ εμείς την αντέχουμε.. και μας έρχετε και βολική
εσείς κλαίτε μετά και αναρωτιέστε γιατί ο τάδε σας (όχι εσένα αλλά γενικά) είχε μόνο για το σεξ και μετά την έκανε ;)
αχαχαχαχαχαχα ε μα λυσσαξατε να μάθετε την αλήθεια λες και την αντεχετε
ετσι παει δυστηχωςΑν βρείτε άνθρωπο της προκοπής τον γαματε αν βρειτε καριολα πεφτετε με την μουρη
σου κλαίει το κάθε πουτανακι για αλλοθι και καλα δεν ηθελα και τα πιστευετε;
ασε ρε παλικαρι μ
ναι τυπε οπως τα λες ειναι κανενας αντρας δεν ενδιαφερεται για το εαν η γυναικα που του αρεσει γαμιεται απο δω και απο κει η εχει γαμηθει στο παρελθον με το μισο χωριοΘέλεις να μου πεις ότι νοιάζει αυτόν που σήμερα κλάνεις τα χύσια του , ποιανού τα χύσια έκλανες χτες?
Τι άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο ... :S
Αυτο θα ηταν εκπληκτικό παράδειγμα,στο μάθημα φυσικής της β γυμνασίου,τήξης,πήξης και εν τέλει εξάχνωσης.Ευγε!!!Θέλεις να μου πεις ότι νοιάζει αυτόν που σήμερα κλάνεις τα χύσια του , ποιανού τα χύσια έκλανες χτες?
Τι άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο ... :S
καλά κορόϊδευε
αλλά αν βρεις κανένα καλό παδί και το χάσεις θα κλαις μετά
εγω προσωπικα δεν ρωταω βλακειες τους αλλους ανθρωπους. (Εκτος αν τρολάρω ) ουτε αντεχω την ζηλια, αλλα φυσικά βλέπω και την πραγματικότητα και ξερω οτι υπαρχουν γυναίκες και αντρες που ο καημός τους ειναι αυτός και αλλοι παρόμοιοι. και δυστυχως ειναι η πλειοψηφία. και ο γρηγοροτερος δρόμος για το κερατο...καταλαβαινω πως το σκεφτεσαι και το θετεις αλλα εισαι σωστη μεχρι ενος σημειου..
αποψη σου βεβαια.. αλλωστε δεν ειναι και αυτοσκοπος το να μαθεις την "υποτιθεμενη αληθεια".. σαμπως εγω/εσυ θα την πεις;;
Είναι όλες πουτανες παιδιά τα έχουνε πει αυτά οι συναγωνιστές
με κοβεις για χαζη ρε παιδι; :-*
εγω προσωπικα δεν ρωταω βλακειες τους αλλους ανθρωπους. (Εκτος αν τρολάρω ) ουτε αντεχω την ζηλια, αλλα φυσικά βλέπω και την πραγματικότητα και ξερω οτι υπαρχουν γυναίκες και αντρες που ο καημός τους ειναι αυτός και αλλοι παρόμοιοι. και δυστυχως ειναι η πλειοψηφία. και ο γρηγοροτερος δρόμος για το κερατο...
ναι τυπε οπως τα λες ειναι κανενας αντρας δεν ενδιαφερεται για το εαν η γυναικα που του αρεσει γαμιεται απο δω και απο κει η εχει γαμηθει στο παρελθον με το μισο χωριο
Βρε Νερίνα μου αυτό ισχύει για γυναίκες που τις γουστάρει κανείς πραγματικά , όχι για εσένα.
Χέστηκε ο κάθε ένας με πόσους γαμήθηκε η κάθε φλόμπα που γαμάει.
δυστυχως κυρ μενδιε πολλοί παντρεύονται κάποια απο τις φλόμπες που γαμάνε και ενώ στην αρχή ήτο γιαυτούς φλόμπα μετα ξαφνικά γίνεται κιουρια. Σας τον φίλο μας που ανοιξε θρεντ τις προάλλες για μια που γαμουσε και τωρα αρχισε να τσιμπιεται μαζι της. Μετα αφού περάσει ο καιρός και θυμηθούν οτι τελικα παντρέυτηκαν μια φλόμπα γκρινιάζουν εδω.
βασικα εμένα, μεταξύ μας, το τελευταίο που θα με ενοχλούσε ήταν αν ο αλλος με κερατωνε. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρα θέματα σε ενα ζευγάρι απο το κερατο.Ε τι να κάνουμε ρε κοπελιά, τα θέλουμε όλα. Και το σεξ και την εξυπηρέτηση και το πιπεράκι και το αλατάκι. Αν νομίζετε οτι δεν μπορείτε τότε θα τρώτε κέρατα και θ κάνετε τουμπεκί ψιλοκομένο.
μωρη ανακαμψες βλεπω