Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μωρέ εμείς την αντέχουμε.. και μας έρχετε και βολική
εσείς κλαίτε μετά και αναρωτιέστε γιατί ο τάδε σας (όχι εσένα αλλά γενικά) είχε μόνο για το σεξ και μετά την έκανε  ;)
σου κλαίει το κάθε πουτανακι για αλλοθι και καλα δεν ηθελα και  τα πιστευετε;  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
τυποι το ψεμα το αποζητα η καρδουλα σας και την καριολια επισης. Αν βρείτε άνθρωπο της προκοπής τον γαματε αν βρειτε καριολα πεφτετε με την μουρη. Φατε λοιπον στην μαπα τις καριολες που σας λενε οτι πηγαν με τρεις και καλη ορεξη.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχαχα ε μα λυσσαξατε να μάθετε την αλήθεια λες και την αντεχετε

Θέλεις να μου πεις ότι νοιάζει αυτόν που σήμερα κλάνεις τα χύσια του , ποιανού τα χύσια έκλανες χτες?

Τι άνθρωποι υπάρχουν στον κόσμο ...  :S

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
σου κλαίει το κάθε πουτανακι για αλλοθι και καλα δεν ηθελα και  τα πιστευετε;  :grin:

καλά κορόϊδευε  :grin:
αλλά αν βρεις κανένα καλό παδί και το χάσεις θα κλαις μετά  :2on1:

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1
ασε ρε παλικαρι μ  :grin:

καταλαβαινω πως το σκεφτεσαι και το θετεις αλλα εισαι σωστη μεχρι ενος σημειου..
αποψη σου βεβαια.. αλλωστε δεν ειναι και αυτοσκοπος το να μαθεις την "υποτιθεμενη αληθεια".. σαμπως εγω/εσυ θα την πεις;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Θέλεις να μου πεις ότι νοιάζει αυτόν που σήμερα κλάνεις τα χύσια του , ποιανού τα χύσια έκλανες χτες?

ναι τυπε οπως τα λες ειναι κανενας αντρας δεν ενδιαφερεται για το εαν η γυναικα που του αρεσει γαμιεται απο δω και απο κει η εχει γαμηθει στο παρελθον με το μισο χωριο  :grin:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

Αυτο θα ηταν εκπληκτικό παράδειγμα,στο μάθημα φυσικής της β γυμνασίου,τήξης,πήξης και εν τέλει εξάχνωσης.Ευγε!!!  :rockon:  :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
καταλαβαινω πως το σκεφτεσαι και το θετεις αλλα εισαι σωστη μεχρι ενος σημειου..
αποψη σου βεβαια.. αλλωστε δεν ειναι και αυτοσκοπος το να μαθεις την "υποτιθεμενη αληθεια".. σαμπως εγω/εσυ θα την πεις;;
εγω προσωπικα δεν ρωταω βλακειες τους αλλους ανθρωπους. (Εκτος αν τρολάρω  :rolleyes: ) ουτε αντεχω την ζηλια, αλλα φυσικά βλέπω και την πραγματικότητα και ξερω οτι υπαρχουν γυναίκες και αντρες που ο καημός τους ειναι αυτός και αλλοι παρόμοιοι. και δυστυχως ειναι η πλειοψηφία. και ο γρηγοροτερος δρόμος για το κερατο... :sunglasses:

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1
εγω προσωπικα δεν ρωταω βλακειες τους αλλους ανθρωπους. (Εκτος αν τρολάρω  :rolleyes: ) ουτε αντεχω την ζηλια, αλλα φυσικά βλέπω και την πραγματικότητα και ξερω οτι υπαρχουν γυναίκες και αντρες που ο καημός τους ειναι αυτός και αλλοι παρόμοιοι. και δυστυχως ειναι η πλειοψηφία. και ο γρηγοροτερος δρόμος για το κερατο... :sunglasses:

Δεν εχω παρα να συμφωνησω στο κομματι του καημου της πλειοψηφιας για αντρες/γυναικες!!
ζηλια μακρυα!!! συνηθως δεν τρολαρω.. οποτε συμβαδιζουν οι αποψεις μας επι του συγκεκριμενου.. :sunglasses:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ναι τυπε οπως τα λες ειναι κανενας αντρας δεν ενδιαφερεται για το εαν η γυναικα που του αρεσει γαμιεται απο δω και απο κει η εχει γαμηθει στο παρελθον με το μισο χωριο  :grin:

Βρε Νερίνα μου αυτό ισχύει για γυναίκες που τις γουστάρει κανείς πραγματικά , όχι για εσένα.
Χέστηκε ο κάθε ένας με πόσους γαμήθηκε η κάθε φλόμπα που γαμάει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Βρε Νερίνα μου αυτό ισχύει για γυναίκες που τις γουστάρει κανείς πραγματικά , όχι για εσένα.
Χέστηκε ο κάθε ένας με πόσους γαμήθηκε η κάθε φλόμπα που γαμάει.

δυστυχως κυρ μενδιε πολλοί παντρεύονται κάποια απο τις φλόμπες που γαμάνε και ενώ στην αρχή ήτο γιαυτούς φλόμπα μετα ξαφνικά γίνεται κιουρια. Σας τον φίλο μας που ανοιξε θρεντ τις προάλλες για μια που γαμουσε και τωρα αρχισε να τσιμπιεται μαζι της. Μετα αφού περάσει ο καιρός και θυμηθούν οτι τελικα παντρέυτηκαν μια φλόμπα γκρινιάζουν εδω.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.627
Πόντοι
4.125
δυστυχως κυρ μενδιε πολλοί παντρεύονται κάποια απο τις φλόμπες που γαμάνε και ενώ στην αρχή ήτο γιαυτούς φλόμπα μετα ξαφνικά γίνεται κιουρια. Σας τον φίλο μας που ανοιξε θρεντ τις προάλλες για μια που γαμουσε και τωρα αρχισε να τσιμπιεται μαζι της. Μετα αφού περάσει ο καιρός και θυμηθούν οτι τελικα παντρέυτηκαν μια φλόμπα γκρινιάζουν εδω.

Ε τι να κάνουμε ρε κοπελιά, τα θέλουμε όλα. Και το σεξ και την εξυπηρέτηση και το πιπεράκι και το αλατάκι. Αν νομίζετε οτι δεν μπορείτε τότε θα τρώτε κέρατα και θ κάνετε τουμπεκί ψιλοκομένο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :fuck1: :tits2:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.754
Πόντοι
2.606
μωρη ανακαμψες βλεπω  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ε τι να κάνουμε ρε κοπελιά, τα θέλουμε όλα. Και το σεξ και την εξυπηρέτηση και το πιπεράκι και το αλατάκι. Αν νομίζετε οτι δεν μπορείτε τότε θα τρώτε κέρατα και θ κάνετε τουμπεκί ψιλοκομένο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :fuck1: :tits2:
βασικα εμένα, μεταξύ μας, το τελευταίο που θα με ενοχλούσε ήταν αν ο αλλος με κερατωνε. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρα θέματα σε ενα ζευγάρι απο το κερατο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom