Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 150 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 791 41,0%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 546 28,3%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 263 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.929

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν είμαι κανένα από τα ζώδια που είπατε.επίσης είστε γτπ ούτε εγώ που είμαι γυναίκα κ έχω την ματαιόδοξια σημαια δεν ασχολούμαι με ζώδια.Τέλος γκαΠ φορεστ να υποθέσω,Δεν έχεις μάθει να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι σου λένε.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δεν είμαι κανένα από τα ζώδια που είπατε.επίσης είστε γτπ ούτε εγώ που είμαι γυναίκα κ έχω την ματαιόδοξια σημαια δεν ασχολούμαι με ζώδια.Τέλος γκαΠ φορεστ να υποθέσω,Δεν έχεις μάθει να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι σου λένε.

Για Το Πέος ή Γαμώ Τα Παιδιά;  :think: :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Για τα πανηγύρια

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Πάντως τα ζώδια πηγάζουν από την επιστήμη που λέγεται αστρονομία ! Ότι λέτε οι περισσότεροι είναι για κλάματα ! Εννοείται ότι τα ζώδια έχουν και την παραμικρή σημασία... Είναι απλά επιστήμη όπως και να το κάνουμε  :birdman:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Πάντως τα ζώδια πηγάζουν από την επιστήμη που λέγεται αστρονομία ! Ότι λέτε οι περισσότεροι είναι για κλάματα ! Εννοείται ότι τα ζώδια έχουν και την παραμικρή σημασία... Είναι απλά επιστήμη όπως και να το κάνουμε  :birdman:
ειναι απλα αλλο ενα εμποριο οπως η εκλησσια τυπε μ μια :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: και μιση

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ειναι απλα αλλο ενα εμποριο οπως η εκλησσια τυπε μ μια :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: και μιση
  Δεν πιστεύω στις μηνιαίες προβλέψεις και τις μαλακίες του μαρκέτινγ ! Αλλά σε γενικές γραμμές για τα χαρακτηριστικά λένε πολλές αλήθειες !

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Πάντως τα ζώδια πηγάζουν από την επιστήμη που λέγεται αστρονομία ! Ότι λέτε οι περισσότεροι είναι για κλάματα ! Εννοείται ότι τα ζώδια έχουν και την παραμικρή σημασία... Είναι απλά επιστήμη όπως και να το κάνουμε  :birdman:

Καμία σχέση με επιστήμη. Και μην μπλέκεις την Αστρονομία με το παπατζιλίκι της αστρολογίας.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καμία σχέση με επιστήμη. Και μην μπλέκεις την Αστρονομία με το παπατζιλίκι της αστρολογίας.
Φίλε η αστρολογία πηγάζει από την αστρονομία δεν μπλέκω τίποτα ! Εσύ προσπάθησε να τα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου !!!

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
  Δεν πιστεύω στις μηνιαίες προβλέψεις και τις μαλακίες του μαρκέτινγ ! Αλλά σε γενικές γραμμές για τα χαρακτηριστικά λένε πολλές αλήθειες !
το δεχομαι μαν , εγω ομως απ ολα αυτα ειμαι πολυ αρνητηκος και η μαλακια ειναι οτι ακομα και τα χαρακτηρηστικα που λες πχ πας ρε παιδι μου να γνωρισεις μια γκομενα ερωτηση απο γκομενα τη ζωδιο εισαι? τη ωροσκοπο εχεις? ε κι αμα ταιριαζεις με κανα μαλακα πρωην της πακετο... ε ειναι να μην εισαι προκατελημενος μετα?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
το δεχομαι μαν , εγω ομως απ ολα αυτα ειμαι πολυ αρνητηκος και η μαλακια ειναι οτι ακομα και τα χαρακτηρηστικα που λες πχ πας ρε παιδι μου να γνωρισεις μια γκομενα ερωτηση απο γκομενα τη ζωδιο εισαι? τη ωροσκοπο εχεις? ε κι αμα ταιριαζεις με κανα μαλακα πρωην της πακετο... ε ειναι να μην εισαι προκατελημενος μετα?
Καλά φίλε εσύ το πήγες αλλού ! Σου μιλάω για τα γενικά χαρακτηριστικά όχι τα ηλίθια ταιριάζουμε δεν ταιριάζουμε ....

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Φίλε η αστρολογία πηγάζει από την αστρονομία δεν μπλέκω τίποτα ! Εσύ προσπάθησε να τα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου !!!

Θα το πούμε αλλιώς τότε: Η αστρολογία ΔΕΝ είναι επιστήμη, είναι ξεκάθαρο.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Θα το πούμε αλλιώς τότε: Η αστρολογία ΔΕΝ είναι επιστήμη, είναι ξεκάθαρο.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ! Αλλά στηρίζεται σε κάποιους κανόνες και γενικές αρχές. Δεν πιστεύω να το αμφισβητείς αυτό ?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Θα συμφωνήσω μαζί σου ! Αλλά στηρίζεται σε κάποιους κανόνες και γενικές αρχές. Δεν πιστεύω να το αμφισβητείς αυτό ?

Ποιούς κανόνες και αρχές; Ότι τα ζώδια είναι 13 αλλά το γαμημένο 13 δεν διαιρείται με τις 360 μοίρες του κύκλου; Άρα τα 13 τα κάνουμε 12 και τα κάνουμε και ίσια, με "ξερή" διαίρεση. Τις παπαριές για επιρροές από την Σελήνη, από πλανήτες κτλ τις αφήνω εντελώς έξω γιατί είναι για να γελάνε και τα στάχυα στα αλώνια.

EDIT: Είμαστε  :offtopic: :offtopic: συνέχισε στο αντίστοιχο νήμα, αν θέλεις.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ποιούς κανόνες και αρχές; Ότι τα ζώδια είναι 13 αλλά το γαμημένο 13 δεν διαιρείται με τις 360 μοίρες του κύκλου; Άρα τα 13 τα κάνουμε 12 και τα κάνουμε και ίσια, με "ξερή" διαίρεση. Τις παπαριές για επιρροές από την Σελήνη, από πλανήτες κτλ τις αφήνω εντελώς έξω γιατί είναι για να γελάνε και τα στάχυα στα αλώνια.
Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις ! Οπότε αν κάτσω να αντιπαραθέσω μαζί σου δεν θα βγάλουμε άκρη !Ο καθένας ας έχει τη δική του άποψη

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις ! Οπότε αν κάτσω να αντιπαραθέσω μαζί σου δεν θα βγάλουμε άκρη !Ο καθένας ας έχει τη δική του άποψη

Σκιάζεσαι τον διάλογο;  :think: Πες ρε μαν τι ισχύει επιστημονικά ή τι πιστεύεις.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
τελικα οι ελληνιδες δινουν κωλο;

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Σκιάζεσαι τον διάλογο;  :think: Πες ρε μαν τι ισχύει επιστημονικά ή τι πιστεύεις.
Στο μπουρδέλα.κομ δεν έχω δει να γίνεται ποτέ διάλογος ! Σου είπα ήδη τι πιστεύω και τι ισχύει! Σε κάποια γενικά στοιχεία η αστρολογία δικαιώνεται και βγαίνει αληθινή !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom