thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
ηταν χοντρη τυπε?
οχι αδερφε, μουναρος ηταν
ηταν πιτισρικα, αβγαλτη, ντροπαλη, παρθενα
ηταν χοντρη τυπε?
Δεν είμαι κανένα από τα ζώδια που είπατε.επίσης είστε γτπ ούτε εγώ που είμαι γυναίκα κ έχω την ματαιόδοξια σημαια δεν ασχολούμαι με ζώδια.Τέλος γκαΠ φορεστ να υποθέσω,Δεν έχεις μάθει να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι σου λένε.
Για τα πανηγύρια
ειναι απλα αλλο ενα εμποριο οπως η εκλησσια τυπε μ μια και μισηΠάντως τα ζώδια πηγάζουν από την επιστήμη που λέγεται αστρονομία ! Ότι λέτε οι περισσότεροι είναι για κλάματα ! Εννοείται ότι τα ζώδια έχουν και την παραμικρή σημασία... Είναι απλά επιστήμη όπως και να το κάνουμε
Δεν πιστεύω στις μηνιαίες προβλέψεις και τις μαλακίες του μαρκέτινγ ! Αλλά σε γενικές γραμμές για τα χαρακτηριστικά λένε πολλές αλήθειες !ειναι απλα αλλο ενα εμποριο οπως η εκλησσια τυπε μ μια και μιση
Πάντως τα ζώδια πηγάζουν από την επιστήμη που λέγεται αστρονομία ! Ότι λέτε οι περισσότεροι είναι για κλάματα ! Εννοείται ότι τα ζώδια έχουν και την παραμικρή σημασία... Είναι απλά επιστήμη όπως και να το κάνουμε
Φίλε η αστρολογία πηγάζει από την αστρονομία δεν μπλέκω τίποτα ! Εσύ προσπάθησε να τα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου !!!Καμία σχέση με επιστήμη. Και μην μπλέκεις την Αστρονομία με το παπατζιλίκι της αστρολογίας.
το δεχομαι μαν , εγω ομως απ ολα αυτα ειμαι πολυ αρνητηκος και η μαλακια ειναι οτι ακομα και τα χαρακτηρηστικα που λες πχ πας ρε παιδι μου να γνωρισεις μια γκομενα ερωτηση απο γκομενα τη ζωδιο εισαι? τη ωροσκοπο εχεις? ε κι αμα ταιριαζεις με κανα μαλακα πρωην της πακετο... ε ειναι να μην εισαι προκατελημενος μετα?Δεν πιστεύω στις μηνιαίες προβλέψεις και τις μαλακίες του μαρκέτινγ ! Αλλά σε γενικές γραμμές για τα χαρακτηριστικά λένε πολλές αλήθειες !
Καλά φίλε εσύ το πήγες αλλού ! Σου μιλάω για τα γενικά χαρακτηριστικά όχι τα ηλίθια ταιριάζουμε δεν ταιριάζουμε ....το δεχομαι μαν , εγω ομως απ ολα αυτα ειμαι πολυ αρνητηκος και η μαλακια ειναι οτι ακομα και τα χαρακτηρηστικα που λες πχ πας ρε παιδι μου να γνωρισεις μια γκομενα ερωτηση απο γκομενα τη ζωδιο εισαι? τη ωροσκοπο εχεις? ε κι αμα ταιριαζεις με κανα μαλακα πρωην της πακετο... ε ειναι να μην εισαι προκατελημενος μετα?
Φίλε η αστρολογία πηγάζει από την αστρονομία δεν μπλέκω τίποτα ! Εσύ προσπάθησε να τα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου !!!
Θα συμφωνήσω μαζί σου ! Αλλά στηρίζεται σε κάποιους κανόνες και γενικές αρχές. Δεν πιστεύω να το αμφισβητείς αυτό ?Θα το πούμε αλλιώς τότε: Η αστρολογία ΔΕΝ είναι επιστήμη, είναι ξεκάθαρο.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ! Αλλά στηρίζεται σε κάποιους κανόνες και γενικές αρχές. Δεν πιστεύω να το αμφισβητείς αυτό ?
Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις ! Οπότε αν κάτσω να αντιπαραθέσω μαζί σου δεν θα βγάλουμε άκρη !Ο καθένας ας έχει τη δική του άποψηΠοιούς κανόνες και αρχές; Ότι τα ζώδια είναι 13 αλλά το γαμημένο 13 δεν διαιρείται με τις 360 μοίρες του κύκλου; Άρα τα 13 τα κάνουμε 12 και τα κάνουμε και ίσια, με "ξερή" διαίρεση. Τις παπαριές για επιρροές από την Σελήνη, από πλανήτες κτλ τις αφήνω εντελώς έξω γιατί είναι για να γελάνε και τα στάχυα στα αλώνια.
Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις ! Οπότε αν κάτσω να αντιπαραθέσω μαζί σου δεν θα βγάλουμε άκρη !Ο καθένας ας έχει τη δική του άποψη
Στο μπουρδέλα.κομ δεν έχω δει να γίνεται ποτέ διάλογος ! Σου είπα ήδη τι πιστεύω και τι ισχύει! Σε κάποια γενικά στοιχεία η αστρολογία δικαιώνεται και βγαίνει αληθινή !Σκιάζεσαι τον διάλογο; Πες ρε μαν τι ισχύει επιστημονικά ή τι πιστεύεις.