Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Απο την εμπειρια μου τα πιτσιρικια (<25) ειναι σε πολυ μεγαλο ποσοστο κουλουρενια.Οι μεγαλυτερες που εχουν αρχισει και βαραινουν και γενικα ειναι πιο πουριτανες δεν το γουσταρουν.Οσο πιο μαγκισα ειναι η γκομενα τοσο πιο πολυ γουσταρει κουλουρι.

dionisis-xrisa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Απο την εμπειρια μου τα πιτσιρικια (<25) ειναι σε πολυ μεγαλο ποσοστο κουλουρενια.Οι μεγαλυτερες που εχουν αρχισει και βαραινουν και γενικα ειναι πιο πουριτανες δεν το γουσταρουν.Οσο πιο μαγκισα ειναι η γκομενα τοσο πιο πολυ γουσταρει κουλουρι.
καπως ετσι ναι ναι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
αν το κουλουρι ειναι κ στενο δεν συγκρινεται με το μουνι....στενο,ζεστο κ φιλοξενο. :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Το καλοκαίρι πηδούσα μια πιτσιρίκα 19 χρονών..Κάποια φορά της είπα να την πάρω από πίσω και αυτή μου λέει εντάξει ας δοκιμάσουμε δεν το έχω ξανά κάνει ! Η αίσθηση ήταν λίγο καλύτερη από μουνί μιλάμε ήταν τόσο ξεχειλωμένη όσο το μούσι που μου είπε ! Άτιμες κορασίδες  :s&m_1:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Το καλοκαίρι πηδούσα μια πιτσιρίκα 19 χρονών..Κάποια φορά της είπα να την πάρω από πίσω και αυτή μου λέει εντάξει ας δοκιμάσουμε δεν το έχω ξανά κάνει ! Η αίσθηση ήταν λίγο καλύτερη από μουνί μιλάμε ήταν τόσο ξεχειλωμένη όσο το μούσι που μου είπε ! Άτιμες κορασίδες  :s&m_1:

ναι
ολες ετσι λενε
αχ μη θα εισαι ο πρωτος
δεν το χω ξανακανει απο πισω
ετσι μου χε πει μια πρωην
οταν ελεγε ο πρωτος ηταν οτι ο πρωτος της τριτης τεταρτης δεκαδας :grin:

dionisis-xrisa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
:fuck2: :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Φυσικά δεν μιλάω για ζωα που το έχουν κάνει καθημερινότητα το ξενογαμήσι και δεν σεβονται τιποτα. Ούτε για εκείνους που κανουν ολοκληρη σχεση και οτι μαλακια τους ερθει χωρις να προσέχουν και θέματα υγείας... Στην ουσία όμως ουτε θα με απασχολούσε νομιζω αν βρήκε μια τσουλίτσα και γαμησε. Θα με απασχολούσε όμως αν το μυαλό του το είχε στην τσουλίτσα.

Κωλοελληνίδες, να μην δουν άνθρωπο να περνάει καλά, αμέσως να τον κατακρίνουν.  :tickedoff:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Διονυση, εξομολογησου σ εμα ς οτι προβληματα εχεις με τη χρυσα. Πες μας τον πονο σου. Εδω ειμαστε ολοι φιλοι και βοηθαμε ο ενας τον αλλον. Της εχεις πει ποτε για dp και σου εχει αρνηθει η ατιμη? Ψαχνετε και δεν βρισκετε το καταλληλο προσωπο;  Μην ντρεπεσαι να μιλησεις στην παρεα μας

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Διονυση, εξομολογησου σ εμα ς οτι προβληματα εχεις με τη χρυσα. Πες μας τον πονο σου. Εδω ειμαστε ολοι φιλοι και βοηθαμε ο ενας τον αλλον. Της εχεις πει ποτε για dp και σου εχει αρνηθει η ατιμη? Ψαχνετε και δεν βρισκετε το καταλληλο προσωπο;  Μην ντρεπεσαι να μιλησεις στην παρεα μας
διονυση ανοιξε τη καρδια σου , με σεβασμο σε σενα και στη κοπελα σ ειμαστε ετοιμοι να σου δωσουμε τη λυση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom