jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
διονυση εσενα τη σ αρεσει περισσοτερο ο κωλος η το μουνι?
το καλο ειναι να τα χεις κ τα δυο σε αφθονια
διονυση εσενα τη σ αρεσει περισσοτερο ο κωλος η το μουνι?
Ρε τύπε γιατί του κάνεις τέτοιες δύσκολες ερωτήσεις ;;;διονυση εσενα τη σ αρεσει περισσοτερο ο κωλος η το μουνι?
ωραιος μανπρωτα το μουνι αλλα και ο κωλος δεν παει πισω ;)
καπως ετσι ναι ναιΑπο την εμπειρια μου τα πιτσιρικια (<25) ειναι σε πολυ μεγαλο ποσοστο κουλουρενια.Οι μεγαλυτερες που εχουν αρχισει και βαραινουν και γενικα ειναι πιο πουριτανες δεν το γουσταρουν.Οσο πιο μαγκισα ειναι η γκομενα τοσο πιο πολυ γουσταρει κουλουρι.
μου τον δινει αλλα σας ειπα ειναι λιγο δυσκολη
DP κανει διονυση;
δηλ.?δεν ξερω αγγλικαDP κανει διονυση;
Το καλοκαίρι πηδούσα μια πιτσιρίκα 19 χρονών..Κάποια φορά της είπα να την πάρω από πίσω και αυτή μου λέει εντάξει ας δοκιμάσουμε δεν το έχω ξανά κάνει ! Η αίσθηση ήταν λίγο καλύτερη από μουνί μιλάμε ήταν τόσο ξεχειλωμένη όσο το μούσι που μου είπε ! Άτιμες κορασίδες
Το καλοκαίρι πηδούσα μια πιτσιρίκα 19 χρονών..Κάποια φορά της είπα να την πάρω από πίσω και αυτή μου λέει εντάξει ας δοκιμάσουμε δεν το έχω ξανά κάνει ! Η αίσθηση ήταν λίγο καλύτερη από μουνί μιλάμε ήταν τόσο ξεχειλωμένη όσο το μούσι που μου είπε ! Άτιμες κορασίδες
Φυσικά δεν μιλάω για ζωα που το έχουν κάνει καθημερινότητα το ξενογαμήσι και δεν σεβονται τιποτα. Ούτε για εκείνους που κανουν ολοκληρη σχεση και οτι μαλακια τους ερθει χωρις να προσέχουν και θέματα υγείας... Στην ουσία όμως ουτε θα με απασχολούσε νομιζω αν βρήκε μια τσουλίτσα και γαμησε. Θα με απασχολούσε όμως αν το μυαλό του το είχε στην τσουλίτσα.
Κωλοελληνίδες, να μην δουν άνθρωπο να περνάει καλά, αμέσως να τον κατακρίνουν.
Κωλοελληνίδες, να μην δουν άνθρωπο να περνάει καλά, αμέσως να τον κατακρίνουν.
Καλά, σίγουρα!Κωλοελληνίδες, να μην δουν άνθρωπο να περνάει καλά, αμέσως να τον κατακρίνουν.
διονυση ανοιξε τη καρδια σου , με σεβασμο σε σενα και στη κοπελα σ ειμαστε ετοιμοι να σου δωσουμε τη λυσηΔιονυση, εξομολογησου σ εμα ς οτι προβληματα εχεις με τη χρυσα. Πες μας τον πονο σου. Εδω ειμαστε ολοι φιλοι και βοηθαμε ο ενας τον αλλον. Της εχεις πει ποτε για dp και σου εχει αρνηθει η ατιμη? Ψαχνετε και δεν βρισκετε το καταλληλο προσωπο; Μην ντρεπεσαι να μιλησεις στην παρεα μας
χαλασε οι κοινωνια τυπε αστα,δηλητηριο....Κωλοελληνίδες, να μην δουν άνθρωπο να περνάει καλά, αμέσως να τον κατακρίνουν.
οι αντρες φταιμε για την καταντια της γυναικας ,η κοινωνια μια χαρα ειναιχαλασε οι κοινωνια τυπε αστα,δηλητηριο....