kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εσεις να δωσετε εμεις ετοιμοι ειμαστεδώστε κώλο στο λαο
εσεις να δωσετε εμεις ετοιμοι ειμαστεδώστε κώλο στο λαο
Δώστε...δώστε...δώστε κώλο στο λαο
Δώστε...δώστε...
Ενα 50% των ελληνίδων δίνει κουλούρι.Τουλαχιστον οι πρωην μου.Παιζει ρόλο και η ηλικία της γυναίκας και πως θα το διαχειριστεις εσυ.Σε μια διαδρομή 25 χρόνων..απο τα 15 εως τα 40 που ειμαι τωρα,έχοντας 7-8 σχεσεις μακροχρόνιες 2,3-5 χρονια, οι μισες μου έδωσαν το κουλουρι.Η αληθεια ειναι οτι καμια δεν μου ειπε παρε με απο πισω..
Ενα απο τα πρωτα πραγματα που κοιτουσα οταν εκανα σχεση κατα την διαρκεια του πρωτου μας σεξ ήταν να διαπιστωσω αν εχει ερθει σε επαφη ποτε απο πισω.Δεν ρωτας με την μια...κωλο δινεις??χαχα
Το δερμα της κωλοτρυπίδας ειναι σαν το σκουλαρικι με το αυτι.Οπως ποτε δεν κλεινει η τρυπα στο αυτι έτσι και και το δερμα στην κωλοτρυπίδα εχει παντα αλλο χρωμα απο το γυρω..Ανοίγει ή μαυρίζει..οσες παρατηρουσα οτι ειχαν προηγουμενη επαφη πριν απο εμενα εμπαινα.Χαιδευα με το δακτυλο..σε καποια ειδικα ,που αυτην καθοταν πανω μου και πηδιοταν αργα σταματουσε και με παρακαλουσε..βαλτο μεσα(το δακτυλο).. ιστοριες παλιες..
Κλεινωντας να πω οτι μου αρεσει μεχρι να ποιασω τον ρυθμο..Εννοω να την ακουσω να ποναει,να αρχισει να ο ηχος της να ειναι ποιο δυνατος ,να μουγκριζει και αν χυσει ετσι καλως.Αλλιως προτιμω ενα καυτο και υγρό μουνι..(που δεν το εχουν ολες)
έχοντας 7-8 σχεσεις μακροχρόνιες 2,3-5 χρονια, οι μισες μου έδωσαν το κουλουρι.
ακριβο μουνι ο κωλος.δώστε κώλο στο λαο
ετσι ειναι ναι ναιακριβο μουνι ο κωλος.
ειναι και καποιες ομως που δεν θελουν με τιποτα απο πισω οσο καυλα και να ειναι η γκομενα
καλο και αυτοαυτες δεν τις ρωτας (καμια δεν ρωτας βασικα, αλλα ειδικα αυτες...)
στα 4 ενω τη γαμας, καρφωνεις δαχτυλο...
απο μικρη κι απο τρελη μαθαινεις την αληθεια μαντο θεμα ειναι να εχει κανει την προεργασια καποιος προηγουμενος, ωστε να το βρεις ανοιγμενο το τουνελ, φιλε...
Δεν υπαρχει (κατ εμε) πιο βαρετο πραγμα απτο να προσπαθεις ν ανοιξεις το κωλοτρυπιδι της καθε βαρεμενης και να της τον βαζεις λιγο-λιγο και να κλαιγεται...
Δυστυχως εμενα ελαχιστες μου χουν δωσει κωλο, ρε γαμωτο!
Βεβαια, ειναι πο θα πεσεις...
Οσο κωλο στερηθηκα παλια, μου τον εδωσε μια τρελη που χα 'ψαρεψει' στο ασχετο, η οποια απεδειχθη μεγιστη κωλου! Εχει παιξει δηλαδη γαμησι κατ ευθειαν απο κωλο, το μουνι μονο για φαγωμα το χαμε...