Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Ενα 50% των ελληνίδων δίνει κουλούρι.Τουλαχιστον οι πρωην μου.Παιζει ρόλο και η ηλικία της γυναίκας και πως θα το διαχειριστεις εσυ.Σε μια διαδρομή 25 χρόνων..απο τα 15 εως τα 40 που ειμαι τωρα,έχοντας 7-8 σχεσεις μακροχρόνιες 2,3-5 χρονια, οι μισες μου έδωσαν το κουλουρι.Η αληθεια ειναι οτι καμια δεν μου ειπε παρε με απο πισω..
Ενα απο τα πρωτα πραγματα που κοιτουσα οταν εκανα σχεση κατα την διαρκεια του πρωτου μας σεξ ήταν να διαπιστωσω αν εχει ερθει σε επαφη ποτε απο πισω.Δεν ρωτας με την μια...κωλο δινεις??χαχα
Το δερμα της κωλοτρυπίδας ειναι σαν το σκουλαρικι με το αυτι.Οπως ποτε δεν κλεινει η τρυπα στο αυτι έτσι και και το δερμα στην κωλοτρυπίδα εχει παντα αλλο χρωμα απο το γυρω..Ανοίγει ή μαυρίζει..οσες παρατηρουσα οτι ειχαν προηγουμενη επαφη πριν απο εμενα εμπαινα.Χαιδευα με το δακτυλο..σε καποια ειδικα ,που αυτην καθοταν πανω μου και πηδιοταν αργα σταματουσε και με παρακαλουσε..βαλτο μεσα(το δακτυλο).. ιστοριες παλιες..
Κλεινωντας να πω οτι μου αρεσει μεχρι να ποιασω τον ρυθμο..Εννοω να την ακουσω να ποναει,να αρχισει να ο ηχος της να ειναι ποιο δυνατος ,να μουγκριζει και αν  χυσει ετσι καλως.Αλλιως προτιμω ενα καυτο και υγρό μουνι..(που δεν το εχουν ολες)

Eclectic

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2014
Like
26
Πόντοι
0
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ενα 50% των ελληνίδων δίνει κουλούρι.Τουλαχιστον οι πρωην μου.Παιζει ρόλο και η ηλικία της γυναίκας και πως θα το διαχειριστεις εσυ.Σε μια διαδρομή 25 χρόνων..απο τα 15 εως τα 40 που ειμαι τωρα,έχοντας 7-8 σχεσεις μακροχρόνιες 2,3-5 χρονια, οι μισες μου έδωσαν το κουλουρι.Η αληθεια ειναι οτι καμια δεν μου ειπε παρε με απο πισω..
Ενα απο τα πρωτα πραγματα που κοιτουσα οταν εκανα σχεση κατα την διαρκεια του πρωτου μας σεξ ήταν να διαπιστωσω αν εχει ερθει σε επαφη ποτε απο πισω.Δεν ρωτας με την μια...κωλο δινεις??χαχα
Το δερμα της κωλοτρυπίδας ειναι σαν το σκουλαρικι με το αυτι.Οπως ποτε δεν κλεινει η τρυπα στο αυτι έτσι και και το δερμα στην κωλοτρυπίδα εχει παντα αλλο χρωμα απο το γυρω..Ανοίγει ή μαυρίζει..οσες παρατηρουσα οτι ειχαν προηγουμενη επαφη πριν απο εμενα εμπαινα.Χαιδευα με το δακτυλο..σε καποια ειδικα ,που αυτην καθοταν πανω μου και πηδιοταν αργα σταματουσε και με παρακαλουσε..βαλτο μεσα(το δακτυλο).. ιστοριες παλιες..
Κλεινωντας να πω οτι μου αρεσει μεχρι να ποιασω τον ρυθμο..Εννοω να την ακουσω να ποναει,να αρχισει να ο ηχος της να ειναι ποιο δυνατος ,να μουγκριζει και αν  χυσει ετσι καλως.Αλλιως προτιμω ενα καυτο και υγρό μουνι..(που δεν το εχουν ολες)

dionisis-xrisa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τελικά καταλήξαμε ότι ένα 50% των Ελληνίδων δίνει κωλαράκι? :fuck1:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Αν το κωλαράκι είναι πεταχτό είναι κρίμα να πάει χαμένο και νομίζω οι περισσότερες θέλουν, αλλά θέλει τέχνη ηρεμία και όχι βιασύνη.
Και όταν το ευχαριστηθεί θα το δίνει μόνη της συχνά.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
κολο κ ξερο ψωμι.......οσες ειχα τον εχουν φαει απο το ποπο με εξερεση κανα 2 .....Με αποκορηφομα πρην κανα 5 χρωνια που παρτουζοσα δυο γκομενακια θαταν στα 22 και τον φαγαν κ οι δυο ...χωρις κολο δεν γυνεται δουλεια...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.231
Πόντοι
2.356
H δική μου γνώμη και εμπειρία είναι ότι αν μια γκόμενα γουστάρει πολύ και σε θέλει και έχει δεθεί μαζί σου ασχέτως χρονικής διάρκειας σχέσης σου δίνει το κώλο. ένα χαρτί δυνατό είναι γι αυτήν.

dionisis-xrisa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ειναι και καποιες ομως που δεν θελουν με τιποτα απο πισω οσο καυλα και να ειναι η γκομενα

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ειναι και καποιες ομως που δεν θελουν με τιποτα απο πισω οσο καυλα και να ειναι η γκομενα

αυτες δεν τις ρωτας (καμια δεν ρωτας βασικα, αλλα ειδικα αυτες...)
στα 4 ενω τη γαμας, καρφωνεις δαχτυλο...

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.739
Πόντοι
216
το θεμα ειναι να εχει κανει την προεργασια καποιος προηγουμενος, ωστε να το βρεις ανοιγμενο το τουνελ, φιλε...
Δεν υπαρχει (κατ εμε) πιο βαρετο πραγμα απτο να προσπαθεις ν ανοιξεις το κωλοτρυπιδι της καθε βαρεμενης και να της τον βαζεις λιγο-λιγο και να κλαιγεται...
Δυστυχως εμενα ελαχιστες μου χουν δωσει κωλο, ρε γαμωτο!
Βεβαια, ειναι πο θα πεσεις...
Οσο κωλο στερηθηκα παλια, μου τον εδωσε μια τρελη που χα 'ψαρεψει' στο ασχετο, η οποια απεδειχθη μεγιστη κωλου! Εχει παιξει δηλαδη γαμησι κατ ευθειαν απο κωλο, το μουνι μονο για φαγωμα το χαμε...

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
το θεμα ειναι να εχει κανει την προεργασια καποιος προηγουμενος, ωστε να το βρεις ανοιγμενο το τουνελ, φιλε...
Δεν υπαρχει (κατ εμε) πιο βαρετο πραγμα απτο να προσπαθεις ν ανοιξεις το κωλοτρυπιδι της καθε βαρεμενης και να της τον βαζεις λιγο-λιγο και να κλαιγεται...
Δυστυχως εμενα ελαχιστες μου χουν δωσει κωλο, ρε γαμωτο!
Βεβαια, ειναι πο θα πεσεις...
Οσο κωλο στερηθηκα παλια, μου τον εδωσε μια τρελη που χα 'ψαρεψει' στο ασχετο, η οποια απεδειχθη μεγιστη κωλου! Εχει παιξει δηλαδη γαμησι κατ ευθειαν απο κωλο, το μουνι μονο για φαγωμα το χαμε...
απο μικρη κι απο τρελη μαθαινεις την αληθεια μαν

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
καλά τα κολοφαγώματα αλλά μόνο με μαστόρισες (δλδ επαγγελματίες και milf και πάνω ηλικιακά) γιατί με την μέση ξεκάρφωτη πιτσιρίκα ελληνίδα το πιθανότερο να τα κάνει πάνω της  :grin:
αιδία..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom