jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
απο μικρη κι απο τρελη μαθαινεις την αληθεια μαν
σοφα λογια
απο μικρη κι απο τρελη μαθαινεις την αληθεια μαν
σοφα λογια
Η σκηνη αυτη που περιεγραψες και η μερεντα κανουν την γλυκα του κωλου τυπε. Αμα ειναι να γαμησεις κωλο σα μουνι, γαμα μουνι.το θεμα ειναι να εχει κανει την προεργασια καποιος προηγουμενος, ωστε να το βρεις ανοιγμενο το τουνελ, φιλε...
Δεν υπαρχει (κατ εμε) πιο βαρετο πραγμα απτο να προσπαθεις ν ανοιξεις το κωλοτρυπιδι της καθε βαρεμενης και να της τον βαζεις λιγο-λιγο και να κλαιγεται...
φανταζομαι τον Μπαμπινιωτη,ουτε που θα τον εχεις ακουσει ποτε σου....κολο κ ξερο ψωμι.......οσες ειχα τον εχουν φαει απο το ποπο με εξερεση κανα 2 .....Με αποκορηφομα πρην κανα 5 χρωνια που παρτουζοσα δυο γκομενακια θαταν στα 22 και τον φαγαν κ οι δυο ...χωρις κολο δεν γυνεται δουλεια...
φανταζομαι τον Μπαμπινιωτη,ουτε που θα τον εχεις ακουσει ποτε σου....
πως να το κανουμε. ο κωλος ειναι γλυκος!..παντως, η ρουφοκωλαδα ρε παιδια, ειναι εθιστικη αμα εχει ωραιο κωλοτρυπιδακι η κοπελα...ειναι να μην αρχισεις, μετα σου γινεται κινητηριος δυναμη για την ζωη σου αυτο το πραγμα..
συμφωνω μαν ειδικα οταν ειναι ροζ το απολυτο..παντως, η ρουφοκωλαδα ρε παιδια, ειναι εθιστικη αμα εχει ωραιο κωλοτρυπιδακι η κοπελα...ειναι να μην αρχισεις, μετα σου γινεται κινητηριος δυναμη για την ζωη σου αυτο το πραγμα..
πως να το κανουμε. ο κωλος ειναι γλυκος!
..παντως, η ρουφοκωλαδα ρε παιδια, ειναι εθιστικη αμα εχει ωραιο κωλοτρυπιδακι η κοπελα...ειναι να μην αρχισεις, μετα σου γινεται κινητηριος δυναμη για την ζωη σου αυτο το πραγμα..
με σαλιο κ υπομονη,ο κωλος γινεται μουνιΤυποι, βαζετε λιπαντικο για να γαμησετε απο τον κολο την γκομενα?
ΑΝ οχι, πως το ρυθμιζετε το θεμα της ΄λιπανσης?
Τυποι, βαζετε λιπαντικο για να γαμησετε απο τον κολο την γκομενα?
Ενα 50% των ελληνίδων δίνει κουλούρι.Τουλαχιστον οι πρωην μου.Παιζει ρόλο και η ηλικία της γυναίκας και πως θα το διαχειριστεις εσυ.Σε μια διαδρομή 25 χρόνων..απο τα 15 εως τα 40 που ειμαι τωρα,έχοντας 7-8 σχεσεις μακροχρόνιες 2,3-5 χρονια, οι μισες μου έδωσαν το κουλουρι.Η αληθεια ειναι οτι καμια δεν μου ειπε παρε με απο πισω..
Ενα απο τα πρωτα πραγματα που κοιτουσα οταν εκανα σχεση κατα την διαρκεια του πρωτου μας σεξ ήταν να διαπιστωσω αν εχει ερθει σε επαφη ποτε απο πισω.Δεν ρωτας με την μια...κωλο δινεις??χαχα
Κλεινωντας να πω οτι μου αρεσει μεχρι να ποιασω τον ρυθμο..Εννοω να την ακουσω να ποναει,να αρχισει να ο ηχος της να ειναι ποιο Το δερμα της κωλοτρυπίδας ειναι σαν το σκουλαρικι με το αυτι.Οπως ποτε δεν κλεινει η τρυπα στο αυτι έτσι και και το δερμα στην κωλοτρυπίδα εχει παντα αλλο χρωμα απο το γυρω..Ανοίγει ή μαυρίζει..οσες παρατηρουσα οτι ειχαν προηγουμενη επαφη πριν απο εμενα εμπαινα.Χαιδευα με το δακτυλο..σε καποια ειδικα ,που αυτην καθοταν πανω μου και πηδιοταν αργα σταματουσε και με παρακαλουσε..βαλτο μεσα(το δακτυλο).. ιστοριες παλιες..δυνατος ,να μουγκριζει και αν χυσει ετσι καλως.Αλλιως προτιμω ενα καυτο και υγρό μουνι..(που δεν το εχουν ολες)
"Το δερμα της κωλοτρυπίδας ειναι σαν το σκουλαρικι με το αυτι.Οπως ποτε δεν κλεινει η τρυπα στο αυτι έτσι και και το δερμα στην κωλοτρυπίδα εχει παντα αλλο χρωμα απο το γυρω..Ανοίγει ή μαυρίζει..οσες παρατηρουσα οτι ειχαν προηγουμενη επαφη πριν απο εμενα εμπαινα.Χαιδευα με το δακτυλο..σε καποια ειδικα ,που αυτην καθοταν πανω μου και πηδιοταν αργα σταματουσε και με παρακαλουσε..βαλτο μεσα(το δακτυλο).. ιστοριες παλιες.."
Τυπε, για δωσε τα φωτα σε εμας του ασχετους περι γαμησι κολου γκομενας...
Τί σχεση εχει το χρωμα της κολοτρυπιδας με το εαν εχει πηδηχθει απο τον κολο παλιοτερα????
με σαλιο κ υπομονη,ο κωλος γινεται μουνι
κανε λιγο γλυφο-κωλαδα ,φτυσε κ τον πουτσο σου κ μπες σιγα-σιγα...Σαλιο στον κολο, μετα βαζεις δαχτυλο-δαχτυλα , ανοιγει η κολοτρυπιδα και χωνεις τον πυτσο μετα??
Πως ρεεεε αγωνιστες??? ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣΣΣΣ
Σαλιο στον κολο, μετα βαζεις δαχτυλο-δαχτυλα , ανοιγει η κολοτρυπιδα και χωνεις τον πουτσο μετα??
Πως ρεεεε αγωνιστες??? ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣΣΣΣ