Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Τυπε, ευχαριστω για την απαντηση.

Η γκομενα δεν λεει οχι στο να της γαμησω τον κολο, αλλα απο οτι φαινεται δεν θελει να της τον καρφωσω στην ψυχρα. Εχει γαμηθει απο τον κολο, μου το εχει πει, αλλα δεν καταλαβα αν η εμπειρια που ειχε ηταν ασχημη..του στυλ της την εχωσε ο αλλος χωρις σαλιο, χωρις να την ανοιξει, χωρις λιπαντικο ή οτι αλλο στο διαολο ...αλλωστε δεν ξερω καν εγω.

Τα λιπαντικα απο που τα αγοραζεις (φαρμακειο??). Ξερεις καποια μαρκα? Εσυ πωε την κανεις την δουλεια.
Επισης με απασχολει το θεμα οτι δεν θα πρεπει αν την ανοιξει πριν χωσεις την πουτσα σου? Η πουτσα ειναι πολυ πιο χοντρη απο το ανοιγμα της κολοτρυπιδασ που βαζεις ενα δαχτυλο και ειναι σφυχτη. Για να μπει η πουτσα ειναι σαν αν αβαζεις 4 δαχτυλα. Αρα πως κανεις την κολοτρυπιδα να ανοιξει σε αυτη ητν διασταση ωστε να μπει η πουτσα?

4 δαχτυλα?

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
φιλε δοκιμασε αυτο
vicks_vaporub1.jpg
και δεν θα σε ξεχασει ποτε ,αυτο το γαμησι θα το θυμαται καθε φορα που θα κρυολογει
αυτο ειναι για κωλοκαυτηριαση

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1

Η γκομενα δεν λεει οχι στο να της γαμησω τον κολο, αλλα απο οτι φαινεται δεν θελει να της τον καρφωσω στην ψυχρα. Εχει γαμηθει απο τον κολο, μου το εχει πει, αλλα δεν καταλαβα αν η εμπειρια που ειχε ηταν ασχημη..του στυλ της την εχωσε ο αλλος χωρις σαλιο, χωρις να την ανοιξει, χωρις λιπαντικο ή οτι αλλο στο διαολο ...αλλωστε δεν ξερω καν εγω.

Τα λιπαντικα απο που τα αγοραζεις (φαρμακειο??). Ξερεις καποια μαρκα? Εσυ πως την κανεις την δουλεια.
Επισης με απασχολει το θεμα οτι δεν θα πρεπει να την ανοιξεις πριν χωσεις την πουτσα σου? Η πουτσα ειναι πολυ πιο χοντρη απο το ανοιγμα της κολοτρυπιδασ που βαζεις ενα δαχτυλο και ειναι σφυχτη. Για να μπει η πουτσα ειναι σαν να βαζεις 4 δαχτυλα. Αρα πως κανεις την κολοτρυπιδα να ανοιξει σε αυτη την διασταση ωστε να μπει η πουτσα?
σε τορναδορο να την πας το σκεφτηκες?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
vicks_vaporub1.jpg

αυτο ειναι αμα εχεις αρπαξει κανα κωλοκρυωμα :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
λοιπον για να μιλησουμε λιγο σοβαρα,ξεκινα γλειφοκωλι τυπε ...και ολα τα αλλα ερχονται μονα τους και το ανοιγμα και η καυλα της στο να γαμηθει απο κωλο... ;) το γλειφοκωλι ειναι το παν σε τετοιες περιπτωσεις...

Καμία δεν θα πει όχι στο γλειφοκώλι , θα γλείψεις , θα γλείψεις , θα γλείψεις και στο τέλος θα σου πει "όχι τώρα"!
Και εσύ θα μείνεις μαλάκας με μια γεύση σκατίλας στο στόμα .....

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
ειναι για δυνατες συγκινησεις ,το εχει δοκιμασει κατα λαθος,μπερδευοντας το με βαζο βαζελινης ,συναδελφος μου στη γυναικα του  :rolleyes: :S

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
η χωνεις μια σωληνα 3/4" και βλεπεις ποσο θελει ακομα

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
Σαλιο στον κολο, μετα βαζεις δαχτυλο-δαχτυλα , ανοιγει η κολοτρυπιδα και χωνεις τον πουτσο μετα??
Πως ρεεεε αγωνιστες??? ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣΣΣΣ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ky jelly, ιατρικο λιπαντικό, ίσως οτι καλυτερο. Βαλε μπολικο, και ανανεωνε αν το ξεκωλιασμα κραταει πολλη ωρα. Για επικους σοδομισμους!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ky jelly, ιατρικο λιπαντικό, ίσως οτι καλυτερο. Βαλε μπολικο, και ανανεωνε αν το ξεκωλιασμα κραταει πολλη ωρα. Για επικους σοδομισμους!

Απο φαρμακειο το αγοραζεις ??

Καποτα βαζουμε για να την γαμησουμε απο τον κολο η ακαποτα?

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Τα λιπαντικα απο που τα αγοραζεις (φαρμακειο??). Ξερεις καποια μαρκα? Εσυ πως την κανεις την δουλεια.
Επισης με απασχολει το θεμα οτι δεν θα πρεπει να την ανοιξεις πριν χωσεις την πουτσα σου? Η πουτσα ειναι πολυ πιο χοντρη απο το ανοιγμα της κολοτρυπιδασ που βαζεις ενα δαχτυλο και ειναι σφυχτη. Για να μπει η πουτσα ειναι σαν να βαζεις 4 δαχτυλα. Αρα πως κανεις την κολοτρυπιδα να ανοιξει σε αυτη την διασταση ωστε να μπει η πουτσα?

Σε sexshop φιλε.

Μπορείς να την ανοίξεις με δάχτυλα αλλα υπάρχουν και διάφορα παιχνιδάκια για αυτό στα sexshops.

Την κρίσιμη ερώτηση όμως δεν μου την έκανες : πως θα είναι αυτή καθαρή από πίσω?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Σε sexshop φιλε.

Μπορείς να την ανοίξεις με δάχτυλα αλλα υπάρχουν και διάφορα παιχνιδάκια για αυτό στα sexshops.

Την κρίσιμη ερώτηση όμως δεν μου την έκανες : πως θα είναι αυτή καθαρή από πίσω?

Θα στην εκανα τυπε, απλα δεν βιαστηκα γιατι με το δαχτυλο που της εχωσα ηταν καθαρη,

Οποτε για πες το μυστικο

Οσο για αυτο που λες να την ανοιξω με δαχτυλα, οταν εβαλα το ενα δαχτυλο την ενιωσα αρκετα σφιχτη και σταματησα γιατι λεω αντε να της βαλεις αλλα 2 , ΠΩΣ αφου ειναι σφιχτη!!

Με το λιπαντικο πρεπει να φοραω και καποτα η το λιπαντικο χαλαει την λιπανση της καποτας και σκιζετε η καποτα?

Ειπαμε, στο θεμα γαμησι κολου δεν εχω καμια εμπειρια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καμία δεν θα πει όχι στο γλειφοκώλι , θα γλείψεις , θα γλείψεις , θα γλείψεις και στο τέλος θα σου πει "όχι τώρα"!
Και εσύ θα μείνεις μαλάκας με μια γεύση σκατίλας στο στόμα .....

τυπε εμενα με φτιαχνει η πικρη αυτη γευση,πολυ ανωμαλος ειμαι???  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom