Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
τελικα ρε μαγκες γαμιουνται απ τον κωλο δεν εχω καταλαβει?

Ρε παιδιά, εδώ οι μισές Ελληνίδες πουτάνες του τρίγωνου και δεν γαμιούνται από τον κώλο, ενώ βγάζουν λεφτά από αυτή τη δουλειά και χάνουν τα μισά ραντεβού γι αυτό το λόγο. Πραγματικά πιστεύετε ότι οι μη επαγγελματίες γαμιούνται αβέρτα από πίσω; Σίγουρα γαμιούνται πολλές και με τον κατάλληλο οι 90%. Το συμπέρασμά μου είναι όμως ότι αν οι μισές επαγγελματίες δεν δίνουν τη σούφρα τους, το ποσοστό των μη επαγγελματιών που τη δίνει αβέρτα, είναι πολύ μικρότερο.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Ρε παιδιά, εδώ οι μισές Ελληνίδες πουτάνες του τρίγωνου και δεν γαμιούνται από τον κώλο, ενώ βγάζουν λεφτά από αυτή τη δουλειά και χάνουν τα μισά ραντεβού γι αυτό το λόγο. Πραγματικά πιστεύετε ότι οι μη επαγγελματίες γαμιούνται αβέρτα από πίσω; Σίγουρα γαμιούνται πολλές και με τον κατάλληλο οι 90%. Το συμπέρασμά μου είναι όμως ότι αν οι μισές επαγγελματίες δεν δίνουν τη σούφρα τους, το ποσοστό των μη επαγγελματιών που τη δίνει αβέρτα, είναι πολύ μικρότερο.
εγω πιστευω οτι αμα χωσεις χρημα ειναι δεν ειναι επαγγελματιας θα σου κατσει , πιστευουν και τηρουν το...οτι δινεις παιρνεις

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
νομιζω οι απαντησεις σου ηταν κατατοπιστικοτατες

thank u καργα τυπε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Σου εχει τυχη γκομενα να κανει κλυσμα για να την γαμησεις??

Ο Κυρ Μεντιος κατατοπιστικοτατος αλλα να προσθεσω και μερικα πραγματα. Λιπαντικο απο παραγωγο πετραιλεου οπως η βαζελινη καταστρεφει τις λατεξ καποτες και σπανε. Το λιπαντικο πρεπει να να ειναι υδροφιλο.

Δεν μου εχει τυχει Ελληνιδα γκομενα να μου αρνηθει κωλο μεχρι τωρα. Πιστευω οτι τον δινουν αν εχουν διαθεση να σε ευχαρηστησουν η εχουν προβλεψη για πιο σοβαρο δεσμο που οδηγει σε γαμο.

Το βασικο ειναι να μην ειναι πρωταρα και να ξερει να χαλαρωνει οταν βαζεις δαχτυλο για προετοιμασια. Αν σφιγγεται ....... ξεχασε το. Θα ποναει και δεν θα το ευχαρηστηθεις.

Θα σου ελεγα να βαζεις λαστιχο οταν παιρνεις κωλο γιατι και "καθαρη" να ειναι μπορει να παθεις ουρολοιμωξη απο τα βατκηριδια. Η ουρολοιμωξη θα σε ταλαιπωρησει για καμια εβδομαδα.

Οι εμπειρες παντα καθαριζονται πριν ερθουν στο κρεβατι εστω και αν δεν εχεις θιξει θεμα κωλου.

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.197
Πόντοι
6.765
Μυρωδιά γάμου ή σοβαρής σχέσης = ελληνίδα δίνει κώλο και με χαρά

Εξαιρούνται ξεκωλιάρες που τον δίνουν έστω και για μιά γκαζόζα .

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Ο Κυρ Μεντιος κατατοπιστικοτατος αλλα να προσθεσω και μερικα πραγματα. Λιπαντικο απο παραγωγο πετραιλεου οπως η βαζελινη καταστρεφει τις λατεξ καποτες και σπανε. Το λιπαντικο πρεπει να να ειναι υδροφιλο.

Δεν μου εχει τυχει Ελληνιδα γκομενα να μου αρνηθει κωλο μεχρι τωρα. Πιστευω οτι τον δινουν αν εχουν διαθεση να σε ευχαρηστησουν η εχουν προβλεψη για πιο σοβαρο δεσμο που οδηγει σε γαμο.

Το βασικο ειναι να μην ειναι πρωταρα και να ξερει να χαλαρωνει οταν βαζεις δαχτυλο για προετοιμασια. Αν σφιγγεται ....... ξεχασε το. Θα ποναει και δεν θα το ευχαρηστηθεις.

Θα σου ελεγα να βαζεις λαστιχο οταν παιρνεις κωλο γιατι και "καθαρη" να ειναι μπορει να παθεις ουρολοιμωξη απο τα βατκηριδια. Η ουρολοιμωξη θα σε ταλαιπωρησει για καμια εβδομαδα.

Οι εμπειρες παντα καθαριζονται πριν ερθουν στο κρεβατι εστω και αν δεν εχεις θιξει θεμα κωλου.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Μυρωδιά γάμου ή σοβαρής σχέσης = ελληνίδα δίνει κώλο και με χαρά

Εξαιρούνται ξεκωλιάρες που τον δίνουν έστω και για μιά γκαζόζα .
έτσι..για αυτό πριν το χωρισμό με την γκόμενα μας...πάντα σάλτο μορτάλε..τάξτε κάτι πάρτε κώλο και μετα ΑΛΕΚΟΙ... :rockon: :rockon: :rockon:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
κ εξω να πας τυπε τις δυσκολες θα κανουν .κ καλα κανουν
καποιες το δεχονται αλλες οχι .
αγγλίδα Ρωσίδα ευκολα δίνει κωλο.ζηταν Κ μόνες τους.ρουμανα ελληνιδα Σκανδιναυές πιο δυσκολα

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
πάντως παιδιά θα σας πω ένα στόρυ...πριν πολλά χρόνια που ήμουν φοιτητής είχα γνωρίσει μία κοπελιά την Εύα...Λοιπόν η τύπισσα πέρα από τις απίστευτες αντοχές της στο σεξ τον έπαιρνε από πίσω σε οποιαδήποτε στάση μπορείτε να φανταστείτε....μιλάμε οι ξεκωλιάρα η απίστευτη .... Αλλά επειδή όλες έχουν ένα μειονέκτημα τελικά...παρόλο που είχε πολύ καλή κίνηση, ενώ έδινε το σφιχτό της κωλαράκι όπως και όποτε ήθελα...Δεν ήξερε να πάρει μία πίπα!!!! Μιλάμε τον έπιανε και τον ΦΙΛΑΓΕ....χαχαχαχααχ. Τέλος πάντων  κράτησα επαφές μαζί της και τώρα έχει από σπόντα σχέση με ένα φίλο (κλειστό επάγγελμα βλέπετε)...Οι Ελληνίδες είναι πράγματι απρόβλεπτες...
Όμως πρέπει να πώ το εξής.
Στις σχέσεις μου έστω ότι είναι δέκα (έιναι πολύ παραπάνω) σε όλη μου την ζωή όλες λένε το ίδιο...εγώ δεν έδωσα ποτέ κλπ...ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ??? μία μου ξέφυγε....άρα άμα θέλουμε κύριοι, όλα γίνονται...

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Για ν' ακούσω τις γνώμες και τις εμπειρίες σας...  :boff:

( και για όσους δεν κατάλαβαν μιλάμε γι αυτό:  ;) )

Μπα οχι εγω πιστευω οτι οι περισσοτερς γυναικες δεν γουσταρουν να το κανουν απο κωλο,πιστευω οτι το ευχαριστιουνται μονο απο το μουνι.Η γυναικα μου για παραδειγμα δεν θελει με τιποτα να το κανει απο κωλο και το εχουμε  κανει ελαχιστες φορες αλλα δεν της αρεσε καθολου ,μου ειπε οτι μονο απο το μουνι θελει να κανει σεξ και οτι απο κωλο το θεωρει πολυ ανηθικο και σιχαμερο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
πάντως παιδιά θα σας πω ένα στόρυ...πριν πολλά χρόνια που ήμουν φοιτητής είχα γνωρίσει μία κοπελιά την Εύα...Λοιπόν η τύπισσα πέρα από τις απίστευτες αντοχές της στο σεξ τον έπαιρνε από πίσω σε οποιαδήποτε στάση μπορείτε να φανταστείτε....μιλάμε οι ξεκωλιάρα η απίστευτη .... Αλλά επειδή όλες έχουν ένα μειονέκτημα τελικά...παρόλο που είχε πολύ καλή κίνηση, ενώ έδινε το σφιχτό της κωλαράκι όπως και όποτε ήθελα...Δεν ήξερε να πάρει μία πίπα!!!! Μιλάμε τον έπιανε και τον ΦΙΛΑΓΕ....χαχαχαχααχ. Τέλος πάντων  κράτησα επαφές μαζί της και τώρα έχει από σπόντα σχέση με ένα φίλο (κλειστό επάγγελμα βλέπετε)...Οι Ελληνίδες είναι πράγματι απρόβλεπτες...
Όμως πρέπει να πώ το εξής.
Στις σχέσεις μου έστω ότι είναι δέκα (έιναι πολύ παραπάνω) σε όλη μου την ζωή όλες λένε το ίδιο...εγώ δεν έδωσα ποτέ κλπ...ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ??? μία μου ξέφυγε....άρα άμα θέλουμε κύριοι, όλα γίνονται...

κ καλα εκανες φιλε γιατι αν δεν εισουν εσυ θα ταν αλλος..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πάντως παιδιά θα σας πω ένα στόρυ...πριν πολλά χρόνια που ήμουν φοιτητής είχα γνωρίσει μία κοπελιά την Εύα...Λοιπόν η τύπισσα πέρα από τις απίστευτες αντοχές της στο σεξ τον έπαιρνε από πίσω σε οποιαδήποτε στάση μπορείτε να φανταστείτε....μιλάμε οι ξεκωλιάρα η απίστευτη ....
ειναι πουτανιαρικο το ονομα γιαυτο τυπε :grin:

alexpanas1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Δεν νομίζω ότι εξαρτάται μόνο από ένα παράγοντα αλλά από διάφορους όχι απαραίτητα όλους. Πχ δίνει κώλο αν σε εμπιστεύεται και η σχέση σας πάει για σοβαρά, αλλά και αν της βγάζεις ακριβώς το αντίθετο από το καλό παιδί(τον αλήτη τον σκληρό και βίαιο), αν της αρέσει το μπακ-ντορ και την καυλώνει.
Είχα μια γκόμενα που δεν το έδινε με τίποτα. Όμως καθε φορά που την πείραζα με το δάχτυλο στην κωλότρυπα της γινόταν μούσκεμα. Πίστευα ότι ήταν θέμα χρόνου αλλά δεν έγινε ποτέ.

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
Δεν υπάρχουν γυναίκες που δεν το κάνουν από πίσω υπάρχουν άντρες που δεν ξέρουν πως να το ζητήσουν

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
[quote author=Unidentified X  link=topic=40083.msg5873531#msg5873531 date=1415986041]
Δεν υπάρχουν γυναίκες που δεν το κάνουν από πίσω υπάρχουν άντρες που δεν ξέρουν πως να το ζητήσουν
[/quote]
ΕΤΣΙ...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Επιστρεφω με ενημερωση για το κοινο..

Επεσε πηδημα με την γκομενα, εδωσε και κολο.....σε ολες τις στασεις....!!!

Το ευχαριστηθηκε η τυπισσα...

Ελληνιδα....με κολο ετοιμο για πηδημα...!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom