VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
γυφτο-σκατιλα Κωστακη>?τυπε εμενα με φτιαχνει η πικρη αυτη γευση,πολυ ανωμαλος ειμαι???
αρα εισαι στα 3/4" και πας για 1 ιντσα
Σε sexshop φιλε.
Μπορείς να την ανοίξεις με δάχτυλα αλλα υπάρχουν και διάφορα παιχνιδάκια για αυτό στα sexshops.
Την κρίσιμη ερώτηση όμως δεν μου την έκανες : πως θα είναι αυτή καθαρή από πίσω?
να χει χεσει το πρωι η γκομενα η το μεσημερι,καλυτερα ειναι τα μεσημεριανα ξεκωλιασματα τ νυχτα μπορει να εχεις κανα ατυχημα :S
γυφτο-σκατιλα Κωστακη>?
Τυπε, μα καλα, με το να εχει χεσει εξασφαλιζει οτι θα ειναι καθαρη???
Με μπερδεψες τυπε. Νομιζα οτι θα μου ελεγες να κανει κανα κλισμα.....
Πες μου τυπε και ολιγα για το θεμα που ειπες να την ανοιξω με τα δαχτυλα.
Αφου με το ενα δαχτυλο που της εβαλα, αν και δεν αντεδρασε, το ενιωσα οτι ηταν σφιχτο. Το δευτερο και δη το τριτο ρε φιλε πως θα μπει, μου δινει την εντυπωση οτι θα την ξεσκισω...
Θα στην εκανα τυπε, απλα δεν βιαστηκα γιατι με το δαχτυλο που της εχωσα ηταν καθαρη,
Οποτε για πες το μυστικο
Οσο για αυτο που λες να την ανοιξω με δαχτυλα, οταν εβαλα το ενα δαχτυλο την ενιωσα αρκετα σφιχτη και σταματησα γιατι λεω αντε να της βαλεις αλλα 2 , ΠΩΣ αφου ειναι σφιχτη!!
Με το λιπαντικο πρεπει να φοραω και καποτα η το λιπαντικο χαλαει την λιπανση της καποτας και σκιζετε η καποτα?
Ειπαμε, στο θεμα γαμησι κολου δεν εχω καμια εμπειρια
τυπε εμενα με φτιαχνει η πικρη αυτη γευση,πολυ ανωμαλος ειμαι???
Η κρεμα ΚΥ απο φαρμακειο τυποι η' απο sex shop?
Καποτα φοραμε εχωντας βαλει την ΚΥ ή την καταστρεφει την καποτα?
Τα καλά λιπαντικά δεν επηρεάζουν την καποτά.
ΠΑΝΤΑ καποτά φίλε! Άσε που αν βάλεις λιπαντικό με τοπικό αναισθητικό χωρίς καποτά μετά δεν θα νιώθεις το καυλί σου. :S
Στο θέμα της καθαριότητας είναι τα δύσκολα φίλε , η γκόμενα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένη ,να ξέρει τι κάνει και να το γουστάρει, γιατί για πραγματική καθαριότητα πρέπει να κάνει κλύσμα.
Εδώ το πράγμα κολλάει , δύσκολα λες στην γκόμενα "αγάπη μου κάνε κλύσμα".
Τώρα πάλι αυτά είναι αν θες να κανεις γαμήσι από τον κώλο όπως αυτά που βλέπεις σε τσόντες , εγώ όμως νομίζω ότι όλοι οι άντρες τέτοια θέλουν να κάνουν.
Οι περισσότεροι όμως ονομάζουν γαμήσι από κώλο το να μπούν μερικές φορες με το ζόρι μέχρι να πει αυτή "πονάει" ή να καταλάβεις εσύ ότι βρωμάει ..... *P
Εγώ έτσι δεν γουστάρω.
Ζεις επικίνδυνα φίλε.
φαρμακειο ρε τυπε , ντροπη
δν καταστρεφει τιποτα
δεν υπαρχει λογο αν εκνευριζεσαι τυπε
Ειπα εξ αρχης οτι δεν γνωριζω τιποτα
καλα με συγχωρεις
νομιζω οι απαντησεις σου ηταν κατατοπιστικοτατες
thank u καργα τυπε
Σου εχει τυχη γκομενα να κανει κλυσμα για να την γαμησεις??
η ψηφοφορια θα δειξει....ψήφισες?........... ;)τελικα ρε μαγκες γαμιουνται απ τον κωλο δεν εχω καταλαβει?
ναι ρε μαν αλλα το ποτε -ποτε δε λεει και κατι το θεμα ειναι γαμιουνται η οχι απ τον κωλο?η ψηφοφορια θα δειξει....ψήφισες?........... ;)