manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.404
- Πόντοι
- 3.187
Κανείς??
πρωην αγορακι ειναι....Κανείς??
εχω ακουσει απο φιλες οτι "το instagram γαμαει" και εχω δει πολους να τους κανουν πεσιμο εκει
standard ειναι καλο μερος για να γαμας , ισος πιο αποτελεσματικο απο Tinder badoo και μλκιες.
Αλλα περα απο οτιδηποτε το παν ειναι τι πρεπει να λες για να ξεκινησεις συζητηση ωστε να βγεις πρωτο ραντεβου.
Τωρα εσεις μαγκες δεν γνωριζω τι κανετε.
Απλα στελνετε μυνημα και ρωτατε την καθημερονητα της ή την πεφτετε χυμα;
Εγω προσωπικα απ' χρόνια απορριψης που ετρωγα τις εγραψα ολες στα αρχιδια μου και απλα κοιταω να με φιλικος απο τότε που ξεκινησα να μου ζαλιζουν τα αρχιδια για καφες και μαλακιες μονο που πλεον δεν γουσταρω γιατι με βαζουν στο friend zone και μου λενε τα εσώψυχα τους.
Εχω μια πατσαβουρα κολλητη της λεω κανε μου κονε με την φιλη σου να βγουμε για καφε κτλ και ολο μλκιες μου λεει.
Απλα θελει να νιωθει την ασφαλεια οτι εχει εναν φιλο να την ακουει κτλ και φοβαται μην παω με την φιλη της, η καρχια.
μαγκες εσεις τι συζητατε; πως ξεκινατε μια συζητηση μέσω Instagram;
Οταν ασχολιομουνα με Tinder μιλαγα κομπλε σε καθημερινη βαση κτλ
συζηταγαμε την καθημεροντητα μας αλλα δεν μου αρεσε γιατι ενιωθα σαν να της περνω βιογραφικο και σπαταλουσα υπερβολικα πολυ χρονο, μετα το γυρισα, ελεγα αυθορμητα ενδιαφερομαι για συναντηση απο κοντα για γνωριμια πολλες μου ριξανε ακυρο.
με δυο κανονισα να βγω αλλα δεν πηδηξα
Tι κονε να έχεις σε μαγαζια δηλαδή :S
εγω και ιδιοκτητης να ημουν θα ειχα πολύ χαμηλο προφιλ.
Για αυτό σας λεω ρε παιδια , δεν ειμαστε εμεις για τέτοιες φάσεις.
Δεν ειμαστε ψώνια. Οι τύπισσες αυτές επειδή είναι ψώνια θα πάνε και με ψωνια.
Το ινστα δεν θεωρείται από τις γκομενες Ντέιτιν σαιτ, αλλά μέσο για προβολή του εγώ τους ή του επαγγέλματός τους. Προτιμουν να ανεβάσουν φωτό και να δουν αυτές των προφίλ που ακολουθούν παρά να τσαταρουν. Με λίγες έχω μιλησει κι αυτές ξένες αλλά γρήγορα κι αυτές εγκαταλείπουν την συζήτηση.
Το ινστα δεν θεωρείται από τις γκομενες Ντέιτιν σαιτ, αλλά μέσο για προβολή του εγώ τους ή του επαγγέλματός τους. Προτιμουν να ανεβάσουν φωτό και να δουν αυτές των προφίλ που ακολουθούν παρά να τσαταρουν. Με λίγες έχω μιλησει κι αυτές ξένες αλλά γρήγορα κι αυτές εγκαταλείπουν την συζήτηση.
Γι' αυτό αρσενικά που σέβονται τον εαυτό τους δεν μπλέκουν ποτέ με το ίνστα... άντε τόσο όσο μέχρι να μάθουν και να καταλάβουν το τι παίζει!
XAXAXA εχω 100δες τετοια να σου ποσταρω! Τη γαμησες ειναι το θεμα?
Άμα έχει κανείς εμφάνιση, τέτοια προβλήματα τα έχει λυμένα. Αρκεί να φτιάξει κάποιος δύσπιστος ένα fake προφίλ με φωτογραφίες μοντέλου για να πεισθεί. Προσωπικά δεν είμαι άσχημος, ούτε με λες και γκομενάκι, για αυτό μου παίρνει κάμποσα μηνύματα, για να γαμήσω.ρωτα με αυριο, το πρωι μου πρωτοστειλε, τωρα παω να τη δω live
XAXAXA εχω 100δες τετοια να σου ποσταρω! Τη γαμησες ειναι το θεμα?