Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.097
- Πόντοι
- 6.796
τυπε εγω με φωτο τσάκωνα δεν εχω ελπιδες δηλαδη;;; :S
Καμια τύπε.. χαχαχα
ρε παιδια και τι ινσταγκραμ μια παρομοια κατασταση με εξω είναι.Πρεπει να μιλησεις 80 ωρες με μνμ με την άλλη κλπ κλπ για να περασεις από τα τεστ..κοινως μαλακιες.Ψαχνουν γενικως τυπους με Μοετ,καλα αυτοκίνητα,ανετη ζωη κλπ.Το συμπερασμα σιγα μην κατσει ο τυπος που εχει αυτά τα προσοντα να μιλαει 50 ωρες,αυτο δεν μπορουν να καταλαβουν οι γκομενες κι εδώ την πατανε.
ναι συμφωνω απολυτα.Αυτο που λεω είναι ότι πολλες θελουν να περνανε τον άλλο από ιερα εξεταση.Εννοειται,σε κανεναν δεν κάθονται μονο για σεξ.Το θεμα είναι ότι συνηθως καταληγουν με τυπους κατωτερων των περιστάσεων,αν μπορούμε να το πουμε ετσι,γιατι πολύ απλα οι ωραιοι και φραγκατοι και και και σιγα μην κατσουν να παρακαλεσουν.
Καμια τύπε.. χαχαχα
Αυτος που πλασάρει το παραλπήσιο κέρδος γαμάει αβέρτα..
Ακομα και κονε σε μαγαζιά να χεις αν το πουλάς καλά θα γαμήσεις πολλές.. Απο πολλά διαφορετικά πραγματα μια γκομενα κερδιζει κάτι ειτε υλικα ειτε συναισθηματικα για να σου ανοιξει τα ποδια..
Tι κονε να έχεις σε μαγαζια δηλαδή :S
εγω και ιδιοκτητης να ημουν θα ειχα πολύ χαμηλο προφιλ.
Για αυτό σας λεω ρε παιδια , δεν ειμαστε εμεις για τέτοιες φάσεις.
Δεν ειμαστε ψώνια. Οι τύπισσες αυτές επειδή είναι ψώνια θα πάνε και με ψωνια.
Ειπα ενα παράδειγμα οτι ακομη και κονέ σε μαγαζιά να χεις μπορει κάποια να σου κάτσει μονο και μονο επειδη το βλέπει οτι εισαι μούρη..
Δηλαδη ρε τύπε καλές κοπέλες να κάνεις μια σχεσούλα (ανθρωπινο ειναι κι αυτο) δεν υπάρχουν?
δηλαδη γαμαει οποιος δεν εχει αναγκη να γαμησει! Γιατι αν πηγαινα πολλα ταξιδια θα γαμαγα καργα και δε θα ειχα αναγκη ινσταγκραμςΑυτο ειναι το κολπο.. φωτος με κατι λιονταρια/λύκους κτλ ή κατι φάτσες γαμησετα δεν απαντάει καμία..
Θέλουν να βλέπουν πολλές φωτος οι γκομενες και να αντιλαμβάνονται τη κοινωνικότητα σου..
Προφιλ με 2-3 φωτος δεν εχει πιθανοτητες..
Πολλες φωτος και οχι μοναχικες αλλα απο εξοδους, διακοπές, βολτες κτλ κτλ
και μετά μετράει η εμφάνιση...
Μονο έτσι γαμάς απο τα Social..
δηλαδη γαμαει οποιος δεν εχει αναγκη να γαμησει! Γιατι αν πηγαινα πολλα ταξιδια θα γαμαγα καργα και δε θα ειχα αναγκη ινσταγκραμς
δηλαδη γαμαει οποιος δεν εχει αναγκη να γαμησει! Γιατι αν πηγαινα πολλα ταξιδια θα γαμαγα καργα και δε θα ειχα αναγκη ινσταγκραμς
Ειναι σαν αυτο που λενε τα λεφτα πανε στα λεφτα... Θυμασαι τη σκηνη απο την ταινια Αμερικα Αμερικα που λεει "αυτα τα λεφτα ή τα κληρονομεις ή τα παντρευεσαι;"Κάπως έτσι.. πρέπει να χεις κάποια κοινωνικότητα γύρω απο μαγαζιά, κλαμπάκια, φώτος με γκομενες, διακοπες, βολτες, φαγητά, αυτοκινητα κτλ κτλ και να σε και εμφανισιμος και τοτε γαμας απ τα σοσιαλ..
Ειναι σαν αυτο που λενε τα λεφτα πανε στα λεφτα... Θυμασαι τη σκηνη απο την ταινια Αμερικα Αμερικα που λεει "αυτα τα λεφτα ή τα κληρονομεις ή τα παντρευεσαι;"
Κάπως έτσι.. πρέπει να χεις κάποια κοινωνικότητα γύρω απο μαγαζιά, κλαμπάκια, φώτος με γκομενες, διακοπες, βολτες, φαγητά, αυτοκινητα κτλ κτλ και να σε και εμφανισιμος και τοτε γαμας απ τα σοσιαλ..