Νέα

Γαμάτε μέσω instagram;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 227
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Leonoso

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εχω ακουσει απο φιλες οτι "το instagram γαμαει" και εχω δει πολους να τους κανουν πεσιμο εκει

standard ειναι καλο μερος για να γαμας , ισος πιο αποτελεσματικο απο Tinder badoo και μλκιες.

Αλλα περα απο οτιδηποτε το παν ειναι τι πρεπει να λες για να ξεκινησεις συζητηση ωστε να βγεις πρωτο ραντεβου.

Τωρα εσεις μαγκες δεν γνωριζω τι κανετε.

Απλα στελνετε μυνημα και ρωτατε την καθημερονητα της ή την πεφτετε χυμα;

Εγω προσωπικα απ' χρόνια απορριψης που ετρωγα τις εγραψα ολες στα αρχιδια μου και απλα κοιταω να με φιλικος απο τότε που ξεκινησα να μου ζαλιζουν τα αρχιδια για καφες και μαλακιες μονο που πλεον δεν γουσταρω γιατι με βαζουν στο friend zone και μου λενε τα εσώψυχα τους.

Εχω μια πατσαβουρα κολλητη της λεω κανε μου κονε με την φιλη σου να βγουμε για καφε κτλ και ολο μλκιες μου λεει.
Απλα θελει να νιωθει την ασφαλεια οτι εχει εναν φιλο να την ακουει κτλ και φοβαται μην παω με την φιλη της, η καρχια.

μαγκες εσεις τι συζητατε; πως ξεκινατε μια συζητηση μέσω Instagram;

Οταν ασχολιομουνα με Tinder μιλαγα κομπλε σε καθημερινη βαση κτλ
συζηταγαμε την καθημεροντητα μας  αλλα δεν μου αρεσε γιατι ενιωθα σαν να της περνω βιογραφικο και σπαταλουσα υπερβολικα πολυ χρονο, μετα το γυρισα, ελεγα αυθορμητα ενδιαφερομαι για συναντηση απο κοντα για γνωριμια πολλες μου ριξανε ακυρο.
με δυο κανονισα να βγω αλλα δεν πηδηξα

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
εχω ακουσει απο φιλες οτι "το instagram γαμαει" και εχω δει πολους να τους κανουν πεσιμο εκει

standard ειναι καλο μερος για να γαμας , ισος πιο αποτελεσματικο απο Tinder badoo και μλκιες.

Αλλα περα απο οτιδηποτε το παν ειναι τι πρεπει να λες για να ξεκινησεις συζητηση ωστε να βγεις πρωτο ραντεβου.

Τωρα εσεις μαγκες δεν γνωριζω τι κανετε.

Απλα στελνετε μυνημα και ρωτατε την καθημερονητα της ή την πεφτετε χυμα;

Εγω προσωπικα απ' χρόνια απορριψης που ετρωγα τις εγραψα ολες στα αρχιδια μου και απλα κοιταω να με φιλικος απο τότε που ξεκινησα να μου ζαλιζουν τα αρχιδια για καφες και μαλακιες μονο που πλεον δεν γουσταρω γιατι με βαζουν στο friend zone και μου λενε τα εσώψυχα τους.

Εχω μια πατσαβουρα κολλητη της λεω κανε μου κονε με την φιλη σου να βγουμε για καφε κτλ και ολο μλκιες μου λεει.
Απλα θελει να νιωθει την ασφαλεια οτι εχει εναν φιλο να την ακουει κτλ και φοβαται μην παω με την φιλη της, η καρχια.

μαγκες εσεις τι συζητατε; πως ξεκινατε μια συζητηση μέσω Instagram;

Οταν ασχολιομουνα με Tinder μιλαγα κομπλε σε καθημερινη βαση κτλ
συζηταγαμε την καθημεροντητα μας  αλλα δεν μου αρεσε γιατι ενιωθα σαν να της περνω βιογραφικο και σπαταλουσα υπερβολικα πολυ χρονο, μετα το γυρισα, ελεγα αυθορμητα ενδιαφερομαι για συναντηση απο κοντα για γνωριμια πολλες μου ριξανε ακυρο.
με δυο κανονισα να βγω αλλα δεν πηδηξα

το καλο με τα social ειναι οτι αμα η γκομενα θελει να σου κατσει, ειναι ευκολο. Το κακο με τα σοσιαλ ειναι οτι αμα η γκομενα δε γουσταρει μπορει να φας κανα μηνα στη μπουρδολογια και να μη 'φας' τιποτα.

Σ'ολα αυτα μετραει εμφανιση, ιντστα μετραει και ποσο 'ενδιαφερον' ειναι το timeline. Αμα ειναι 20 selfie στο δωματιο σου, ε δε θα σου κατσει γκομενα.

Το τι λες... ουτε ανοιγεις τα σωψυχα σου ουτε βουρ στον πατσα. Και ελεος ... "συζηταγαμε την καθημεροτητα μας"? Εχεις κανει κανα μεταπτυχιακο στο πως να ξενερωνεις γκομενες?
Φλερταρεις. Κι οταν δεις ανοιγμα προτεινεις συναντηση. Αμα δε θεις ανοιγμα σε 2-3-4 φορες που θα μιλησετε τη συνδεεις με Καιρο και πας στην επομενη. Ιt's a numbers game, δε θελει να κολλας σε μια γκομενα βδομαδες.

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Tι κονε να έχεις σε μαγαζια δηλαδή :S

εγω και ιδιοκτητης να ημουν θα ειχα πολύ χαμηλο προφιλ.
Για αυτό σας λεω ρε παιδια , δεν ειμαστε εμεις για τέτοιες φάσεις.
Δεν ειμαστε ψώνια. Οι τύπισσες αυτές επειδή είναι ψώνια θα πάνε και με ψωνια.

Εσυ θα ειχες χαμηλο  προφιλ αυτες ομως για να ανεβασουν την φιλαρεσκεια τους θα σου την επεφταν μονο και μονο για να εχουν να λενε οτι σε ξερουν και εχουν κονε με αφεντικο ειδικα αν ειχες και νυχτερινο club.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Αμα ανοιξεις τα σωψυχα σου σε γυναικα σε βιασε. Ποτε χαμηλα τις αμυνες. Παντα ψηλα για να μη σε βρουν στο μεζε.

Leonoso

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Εγώ αν ήμουν γκόμενα δεν θα μου καθόμουνα
Γι αυτό σταμάτησα να συζητάω την καθημερινότητα και τέτοια πράγματα.
Και γι αυτο πλέον προτείνω με την μία για ραντεβού και οτι κανω το κάνω απο κοντα.
Βέβαια πρέπει να βρω το ενδιάμεσο ώστε να νιώθει η κοπέλα μια αρχική οικειότητα απο το τσατ
Ναι είπαμε οχι τουγρου στο πατσα αλλα ούτε "φίλος"

Και το παν, πάνω από όλα πρέπει να είσαι χαλαρός! Γιατί αν αγχώνεσαι και λες θα κάνω μαλακια, θα την κάνεις!!
Και μαλακία να κάνεις αν είσαι χαλαρός μπορείς να το διορθώσεις πολύ άμεσα με αυτοσαρκαστικο χιούμορ, το παν να υπάρχει χιούμορ και να γελαει η άλλη.

Σκέφτομαι να ανεβάσω φωτογραφίες οπου είμαι με τα καλύτερα μου ρουχα (πουκαμισακι, κουστουμακι κτλ)

Σκέφτομαι επίσης να βάλω φωτογραφίες με αμαξάκι και μηχανακι γιατί τραβάνε πραγματικά και εχουν πέραση.

Καμια φορα επίσης τα πράγματα είναι πολύ απλα.
Σίγουρα σαν άνδρες ειμαστε πολυ πιο απλοι αλλά πρέπει να αναλύσουμε και λίγο κάποιες καταστάσεις, τι θα μας τραβήξει σε μία γκόμενα σε ένα badoo/tinder/Instagram κτλ.
Σίγουρα η εμφάνιση και σίγουρα τα βίτσια του καθενός όπως αν η κοπέλα που θέλουμε είναι χοντρή ή λεπτή και τι μας εντυπωσιάζει που την θέλουμε.
Εμένα πχ μου αρέσουν οι Μιλφ. Τυχαίνει να κανω match με χονδρές στο Instagram και οι καρχιες εχουν τοσο καλες ποζες με 5φωτογραφιες που δεν φαίνονται τα περιττά κιλά τους αλλο πίσω σε αυτό που λέω. Περισσότερο θα με εντυπωσιάσει μια κοπελα, βαμμένη με το φορεματακι της παρα μια που εχει φωτο μετα το ξύπνημα ή μια που ειναι στην καθημερινότητα γιατι σαν ανδρας  αυτο θα με διεργηρει περισσότερο.

Τώρα εμείς για να εντυπωσιασουμε τις γυναίκες μπορουμε να κάνουμε το εξής:
Να βάλουμε καμία φωτογραφία απο μια βραδινή εξοδο οπου ειμαστε με το πουκαμισακι μας ή το κουστούμι μας, καθαροί, λουσμενοι περιποιημένοι.

Μια φωτογραφία οπου ειμαστε με τους φίλους μας και τις φίλες μας όπου να είναι απο τις εξόδους μας γιατι δείχνει το κοινωνικό μας περιβάλλον.

Μια φωτογραφία με το αμάξι μας ή το μηχανάκι μας αν υπάρχει, έξω στην φύση με θέα. Πχ άψογη φωτογραφία θα ηταν να μαστε με το αμαξι στην άκρη ενός γκρεμού και πίσω η θάλασσα.

Τωρα φωτογραφίες του στυλ ποζερ που δείχνουν τα μπράτσα κτλ ναι μεν πιάνει αλλα προκαλεί και ανασφαλεις και σίγουρα είναι μονο για σεξ.

Αποτι εχω παρατηρήσει σε όλη μου την ζωή αμα θες μια ωραία κοπέλα διπλα σου ακομα για μα βγεις, πηδήξεις, σχέση και οτι άλλο.
Δεν παίζει ρόλο αν είσαι μπρατσαρας, την νοιάζει να έχεις χιούμορ, να εισαι χαλαρός, να είσαι κοινωνικός και να μπορείς να μιλήσεις και να φλερτάρεις ώστε να μπορέσει να νιώθει ασφαλής και να ξεχνιέται δίπλα σου. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που θέλουν μόνο πούτσο.

Εσείς σαν άνδρες θα ασχολιοσασταν με κάποια αγαμητη? Μια που δεν μιλάει, που είναι κρύα ή βρωμιάρα?

Ποσες γυναίκες στο κοινωνικό σας περιβάλλον σας έχουν κάνει να γελατε και ας είναι μπαζολες να νιώθετε οτι θέλετε να την πηδήξετε επειδή περάσατε πολυ ομορφα μαζι της?

Γι αυτο παιζει ρόλο και η ψυχολογία γενικά και στο Instragram κτλ

Σίγουρα μια γκόμενα θα την τραβήξει για τσατ για κάποιο χόμπι, ασχολία κτλ παρα μια φράση του στυλ τι μανάρι εισαι εσύ.

Εγω κολλάω στην αρχή πάντα όπου και να παω!

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Το μόνο που μπορείς να κάνεις στο Instagram είναι να τραβήξεις μαλακία με τις φώτο μιας κοπέλας άμα έχει ανοικτό το προφίλ της σε όλους. Άμα περιμένεις να βγάλεις γκόμενα μέσω Instagram τότε γάμα το.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Το ινστα δεν θεωρείται από τις γκομενες Ντέιτιν σαιτ, αλλά μέσο για προβολή του εγώ τους ή του επαγγέλματός τους. Προτιμουν να ανεβάσουν φωτό και να δουν αυτές των προφίλ που ακολουθούν παρά να τσαταρουν. Με λίγες έχω μιλησει κι αυτές ξένες αλλά γρήγορα κι αυτές εγκαταλείπουν την συζήτηση.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Το ινστα δεν θεωρείται από τις γκομενες Ντέιτιν σαιτ, αλλά μέσο για προβολή του εγώ τους ή του επαγγέλματός τους. Προτιμουν να ανεβάσουν φωτό και να δουν αυτές των προφίλ που ακολουθούν παρά να τσαταρουν. Με λίγες έχω μιλησει κι αυτές ξένες αλλά γρήγορα κι αυτές εγκαταλείπουν την συζήτηση.

Γι' αυτό αρσενικά που σέβονται τον εαυτό τους δεν μπλέκουν ποτέ με το ίνστα... άντε τόσο όσο μέχρι να μάθουν και να καταλάβουν το τι παίζει!

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

Γι' αυτό αρσενικά που σέβονται τον εαυτό τους δεν μπλέκουν ποτέ με το ίνστα... άντε τόσο όσο μέχρι να μάθουν και να καταλάβουν το τι παίζει!

λολ ρε ... οτι ναναι. Η κουασιμοδοι ειστε, η ζειτε σε παραλληλο συμπαν

Συνημμένα

• IMG-20170706-WA061314.jpg
    IMG-20170706-WA061314.jpg
    91,7 KB · Εμφανίσεις: 326

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
XAXAXA εχω 100δες τετοια να σου ποσταρω! Τη γαμησες ειναι το θεμα?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
ρωτα με αυριο, το πρωι μου πρωτοστειλε, τωρα  παω να τη δω live
Άμα έχει κανείς εμφάνιση, τέτοια προβλήματα τα έχει λυμένα. Αρκεί να φτιάξει κάποιος δύσπιστος ένα fake προφίλ με φωτογραφίες μοντέλου για να πεισθεί. Προσωπικά δεν είμαι άσχημος, ούτε με λες και γκομενάκι, για αυτό μου παίρνει κάμποσα μηνύματα, για να γαμήσω.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6

ΧΑΧΑΧΑ παρε συνομιλια που μεσα σε ενα λεπτο επεσε η γκομενα και την αλλη μερα της το δωσα στο πιατο

Συνημμένα

• scr1.jpg
    scr1.jpg
    55,4 KB · Εμφανίσεις: 404
  • scr2.jpg
    scr2.jpg
    62,9 KB · Εμφανίσεις: 393
  • scr3.jpg
    scr3.jpg
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 121
  • scr4.jpg
    scr4.jpg
    18,8 KB · Εμφανίσεις: 106
  • scr5.jpg
    scr5.jpg
    21,7 KB · Εμφανίσεις: 143

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.965
Πόντοι
3.715
ναι την Αρετή, τη χούφτα

Επισκέπτης
Οποιοδήποτε μέσο έχει interaction προσφέρεται για να γνωρίσεις/μαμήσεις. Εγώ πριν χρόνια είχα βγάλει 2-3 που τις είχα για μεγάλα διάστημα και γκόμενες, από το ICQ που ήταν απλό chat (εστελνες και attachments φωτογραφίες) ενώ είχα βγει με περισσότερες χωρίς αποτέλεσμα.
Απλά τώρα επειδή έχουμε γίνει πολλοί σε όλα αυτά, μία όμορφη κοπέλα έχει τουλάχιστον 15 μηνύματα στο inbox της κάθε πρωϊ/απόγευμα/βράδυ και μόνο αν είσαι ο μέγας μάστορας, με ωραία μηχανή ή αυτοκίνητο, bon viveur, ενδιαφέρον τύπος κλπ κλπ έχεις ελπίδες για συμπαθητικό αποτέλεσμα. Συμφωνώ πάντως ότι είναι στατιστικό το θέμα, στις 10 θα τσιμπήσει η μία.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
To tinder ολο ξένες μου βγάζει ;λες κ μένω στην Αριζονα USA
Δεν εχω γαμησει απο τιντερ ακομα , μονο απο fb εχω καρφώσει