mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
Στο Ινστα πως ψαρευεις τα μελανουρια? που ψαχνεις?Θα βάλω κ το Ινστα τωρα που το λέτε μήμπως κ ρίξω κανα πουτσο
Στο Ινστα πως ψαρευεις τα μελανουρια? που ψαχνεις?Θα βάλω κ το Ινστα τωρα που το λέτε μήμπως κ ρίξω κανα πουτσο
To tinder ολο ξένες μου βγάζει ;λες κ μένω στην Αριζονα USA
Δεν εχω γαμησει απο τιντερ ακομα , μονο απο fb εχω καρφώσει
Varge, η γκομενα σε βρήκε από το Τιντερ κι όχι από το ινστα. Μην τα μπερδεύεις.λολ ρε ... οτι ναναι. Η κουασιμοδοι ειστε, η ζειτε σε παραλληλο συμπαν
Δε ξερω τωρα κατεβασα το app εχει search με περιοχη απο οτι ειδαΣτο Ινστα πως ψαρευεις τα μελανουρια? που ψαχνεις?
ΧΑΧΑΧΑ παρε συνομιλια που μεσα σε ενα λεπτο επεσε η γκομενα και την αλλη μερα της το δωσα στο πιατο
Κάποια πρέπει να είναι τέρμα ηλίθια για να πάει με έναν άγνωστο από το Tinder.
Που ξέρει αυτή ότι δεν είσαι κανάς ψυχάκιας και βγάλεις κανά πιστόλι να την καθαρίσεις;
Φυσικά δε λέω ότι είσαι...αλλά πόσες πιθανότητες υπάρχει κάποια να εμπιστευτεί κάποιον που γνώρισε μέσω ενός app του κώλου;
Δεν γαμάμε μεσω τιντερ .... αλλα μέσω μπου που είναι καλύτερο!
Βρίσκουμε κριτικές και ωραιες γκομενες και πάμε και πηδάμε οποια θέλουμε, καυλωτικο;;;;
Βρίσκουμε κριτικές και ωραιες γκομενες και πάμε και πηδάμε οποια θέλουμε, καυλωτικο;;;;
Από τις εικόνες συνομιλιας που παρέθεσε ο varge και σε ότι αφορά το σχόλιο του περί κουασιμοδων αντιλαμβάνεται κανείς πως λειτουργεί η κοινωνία μας στο θέμα της επιλογής συντρόφου.
Για την μεν γυναίκα υπάρχουν οι όμορφοι και οι άσχημοι. Μέση κατηγορία δεν υπάρχει και δεν τους ενδιαφέρει.
Αν εμείς όπως λέτε και λένε οι τυπισσες είναι λιγουρια, τότε αυτές τους πέφτουν τα σαλακια από το στόμα αν δουν κάποιον που μοιάζει με το προτυπο που έχουν σχηματίσει στο μυαλό τους.
Όταν κάποια στιγμή μια τύπισσα γνωρίσει τον τύπο που της άρεσε μέσω νετ, έχει την εντύπωση ότι αυτός θα κάνει σοβαρή σχέση μαζί του. Μετά όταν αντιλαμβάνεται ότι ο τύπος που γνώρισε ήθελε απλά να πηδήξει, τότε αρχίζουν τις γνωστές παπαριές περί ανυπαρξίας ανδρών.
Τώρα όσον αφορά τον άνδρα τον ωραίο, που ποζάρει κι αυτός σε πολλές φωτό και υποδηλώνει τον ναρκισσισμό του, υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών, οι ασχημες και οι όμορφες. Μεσαίες δεν υπάρχουν.
Πραγματικά λυπάμαι αυτές τις γυναίκες που παρασύρονται από το φαινεσθε και έχουν την εντύπωση ότι τον ομορφαντρα θα τον έχουν μόνο για πάρτη τους. Ορισμένες από αυτές πέφτουν και σε κατάθλιψη ειτε γιατί χωρίζουν ξαφνικά με τον ωραίο είτε γιατί δεν μπόρεσαν να τον κερδίσουν.
Η Ελληνική κοινωνία στο τομέα των σχέσεων των 2 φυλων είναι του άσπρου και του μαύρου όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, του ποζάρισματος, του εγωκεντρισμού. Λείπει η απλότητα και η εσωτερική ομορφιά.
Ακόμη κι όμορφη γυναίκα να είχα αν ήταν να την βλέπω κάθε μέρα να ασχολείται με την ομορφιά της και τα ποζαρισματα στο φακό, θα την είχα κάνει με ελαφρά.
Το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και για τις σοβαρες γυναίκες.
ΥΓ Varde, αν συνεχίζεις να γράφεις με εγωκεντρικό ύφος, από ένα σημείο και μετά θα αρχίζουν εδώ μέσα να σε αγνοούν, αν και ήδη κάποιοι που σε διαβάζουν το έχουν κάνει.
Επειδή εσύ είσαι εμφανίσιμος όπως λες και τα καταφέρνεις μέσω τσατ, δεν σημαίνει ότι οι άλλοι όλοι που δεν τα καταφερνουν είναι άσχημοι ή ανίκανοι.
Καλά μην πολυεμπιστεύεσε κριτικές. Αν δε δεις ο ίδιος με τα μάτια σου τι παίζει, δεν...
XAXAXA εχω 100δες τετοια να σου ποσταρω! Τη γαμησες ειναι το θεμα?
Καλησπέρα χυστες τι κάνετε? Μόλις γύρισα σπίτι. Πονάει η ψωλη μου από την πιπα που μου έκανε τύπισσα που γνώρισα στο instagram. Της τράβηξα και ένα πουτσο θα το θυμάται μια ζωή.... Ωρα για λίγο ξεκούραση τώρα.
γαματε οντως απο ινσταγκραμ?