Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
εγω? χαχαχαχαχ

φιλε μου εγω ασχολουμαι με τελειως πιο βαθεια
πραγματα στην πληροφορικη  :grin: δεν καθομαι να κανω
εγκαταστασεις κτλπ. Μην σου πω οτι και χαρη θα κανω
σε καποιον να του περασω windows γιατι δεν εχω ουτε να μαθω
απο αυτο κατι αλλα ουτε και να κερδισω... Οποτε συμβολικα
ζηταω ενα 30αρι.
ΑΝ θελει καλως αν οχι γεια. Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει  ;)

ο τεχνικος θα του παρει 50-60. Εκτος και αν παιδευτει μονος του σαν μεγαλο παιδακι
να το κανει... εγω παντως τσαμπα δεν κανω ουτε σε φιλους!!!! ΕΙναι αρχη

30ε για εγκατασταση windows? 50-60ε για εγκατασταση windows???
Γιατι δεν εγινα τεχνικος γαμωτο??? :headbang: :headbang: :headbang:

Τσαμπα δε το κανεις ουτε σε φιλους? Ελεος δε μπορειτε να κανετε κλικ εκει που λεει εγκατασταση κ να πιειτε εναν καφε κ να λετε μαλακιες?

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

Τσαμπα δε το κανεις ουτε σε φιλους? Ελεος δε μπορειτε να κανετε κλικ εκει που λεει εγκατασταση κ να πιειτε εναν καφε κ να λετε μαλακιες?

ο εβραιος!!! :2funny: :2funny: :2funny: ..εγω παντως λεφτα απο φιλους για τετοιου ειδους εξυπηρετησεις θα ντρεπομουν να ζητησω..τι να πω,οπως το βλεπει ο καθενας..

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ο εβραιος!!! :2funny: :2funny: :2funny: ..εγω παντως λεφτα απο φιλους για τετοιου ειδους εξυπηρετησεις θα ντρεπομουν να ζητησω..τι να πω,οπως το βλεπει ο καθενας..

Μου κανει εντυπωση! Οι φιλοι του δηλαδη θα του παιρνουν κ αυτοι λεφτα του καυλιαρη?

Να πω και εγώ την γνώμη μου περί facebook και όχι μόνο μεσων κοινωνικής δικτύωσης και επαφης.Εχω προσωπικά προφίλ στο facebook αλλά δεν ασχολούμαι καθόλου με το καμάκι εκει.Για ποιο λογο ?Γιατι συνήθως οι γκόμενες που χρησιμοποιούν το φβ για να βρουν γκόμενο δεν είναι οτι καλύτερο για μένα προσωπικα.Αφου γνώρισαν εσένα στο φβ σίγουρα θα το κάνουν κ με άλλους με την πρώτη αναποδια.Υπαρχει έξω πολύ μουνι ξυπνήστε αφήστε τα φβ.Εαν έχεις την εμφάνιση δεν είσαι κάνας καγκουρας-πεφτουλας(γιατι οι γυναίκες σε περνουνε χαμπάρι) πιστέψτε με οι γυναίκες έρχονται μόνες τους αργα ή γρήγορα  χωρίς πολύ προσπάθεια και σου δείχνουν με τον δικό τους τρόπο ότι σε γουσταρουν.Προσωπικα σαν άτομο είμαι πολύ χαμηλών τονων.Να σας πω γιατι το λέω αυτο.Στον περίγυρο υπήρχε μια γκόμενα την οποία την γούσταρα αρκετά αλλά δυστυχώς είχε σχεση.Μιλαμε για Μουναρα ψηλή τέλειο σωμα.Ειχε κάνει αρκετά παλιά και φωτογράφηση σε κάποιο περιοδικο.Οποτε μια μέρα το χειμώνα που πέρασε είμαστε μαζι στο bar και σε ένα χορό πανω αρχίσαμε να φιλιόμαστε .Ωπα τις λέω ο δικός σου που είναι.Α είναι ταξίδι μου λεει ειναι ναυτικός και δεν ξέρω αν θα είμαστε ακόμα μαζι γιατι κουράστηκα μονη μου κτλ...Τις λεω γιατί εγω ?Μου λεει εισαι σοβαρός εμπνέεις εμπιστοσύνη στις γυναίκες και λοιπες μαλακιες(Να ξέρετε οι γυναίκες συνήθως αυτού του είδους ψάχνουν τον μαλάκα αυτόν που δεν την πέφτει σε άλλες,τον σοβαρό τον ήσυχο..και είναι και εαν είναι ομορφούλης και έχει καλή δουλειά ακόμα καλύτερα για αυτές) ...μου λεει σε έχω δει πως κινείσαι .Μην τα πολυλογώ την είχα ενα μηνα και την έστειλα να κανει παρεα στο ναυτικό της και από οσο μαθαίνω την χώρισε και αυτος...

Και σε μενα ετσι κανουν τυπε! Ερχονται απο μονες τους κ μου μιλανε! Εγω δεν κουναω ουτε το μικρο μου δαχτυλακι!!

Lamborghini%252BMurcielago%252BLP640%252BRo******%252B11.jpg

PrivateIsland.grid-6x2.JPG

aristoteles_onassis_3.jpg

:cool2:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
τυπε απαντησε μας.... ειχες ανοιξει θρεντ
οτι θα αποχωρησεις ναι η οχι? Ξαναγυρισες. ειπα ξειπα και μαυρη τρυπα οκ εδω ?

Εχεις πει για γκομενες οτι δεν την πεφτεις απο το ιντερνετ κτλπ
και μετα πας και κανεις τα αντιθετα ναι η οχι?  δειξε μου που και σε ποια την επεσα ?

Εχεις πει οτι δεν γουσταρεις επαγγελματιες κτλπ αλλα ολο εκει
πηγαινεις ναι η οχι?
παω περιππου 6-10 φορες τον χρονο και αναθεμα .... τι με ολο αυτο ?

ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ρε τυπε... τουλαχιστον κανεις ολα αυτα που κανεις... βουλωσε το και μη μιλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το βασικο ερωτημα για σενα ειναι .....

Εισαι μαλακας εκ γεννετης η το επαθες στην πορεια απο την ενασχοληση σου με τα κομπιουτερ ?  :think:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Μου κανει εντυπωση! Οι φιλοι του δηλαδη θα του παιρνουν κ αυτοι λεφτα του καυλιαρη?

Και σε μενα ετσι κανουν τυπε! Ερχονται απο μονες τους κ μου μιλανε! Εγω δεν κουναω ουτε το μικρο μου δαχτυλακι!!

Lamborghini%252BMurcielago%252BLP640%252BRo******%252B11.jpg

PrivateIsland.grid-6x2.JPG

aristoteles_onassis_3.jpg

:cool2:
καλη η lambo αλλα το σπιτακι μου φαινεται ολιγον τι αυθαιρετο ετσι οπως το βλεπω.  :2funny: :2funny: Να το δηλωσης τωρα με τον νομο.Το τριτο μασ εχει αφησει χρονους εδω κ πολλα χρονια που τον θυμηθηκες μεγαλη μορφη  :rockon:

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Εγω μεσω face δεν γαμησα,γαμησα ομως μεσω χριστιανικου φορουμ! (βοηθεια μας)

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
με το facebook υπαρχει ο κινδυνος να στραβοψωλιασεις απο το πολυ γαμησι  :2funny: :2funny:
ριξτε και μια ματια εδω ρε παιδια στη γυναικα του στρατηγου , αυτος με τα παρασημα και αυτη με τον κωλο εξω

λετε να τον εχουν χακεψει;

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
με το facebook υπαρχει ο κινδυνος να στραβοψωλιασεις απο το πολυ γαμησι  :2funny: :2funny:
ριξτε και μια ματια εδω ρε παιδια στη γυναικα του στρατηγου , αυτος με τα παρασημα και αυτη με τον κωλο εξω

λετε να τον εχουν χακεψει;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κοντεψα να πνιγω!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπε μην ανησυχεις οποιος ζηταει δουλειες στο τσαμπα
δεν ντρεπεται θα ντραπεις εσυ που θα του τα ζητησεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε φιλε δεν θα το κανω. Γιατι δεν ειναι μονο ενα κλικ οπως λες.
Μετα θα σου ζητησει να βαλεις και antivirus , μετα θα σου ζητησει να του εξηγησεις
και μερικα πραγματα , μετα θα ζητησει να του φτιαξεις και ειδικο χωρο στον δισκο
για σελιδοποιηση κτλπ κτλπ. Επομενως δεν ειναι ενα μονο κλικ... ειναι 2ωρη δουλεια.
Και δεν ειμαι τεχνικος. Προγραμματιστης ειμαι. Καλυτερα να το πανε στο πλαισιο για αυτες τις δουλειες !!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το βασικο ερωτημα για σενα ειναι .....

Εισαι μαλακας εκ γεννετης η το επαθες στην πορεια απο την ενασχοληση σου με τα κομπιουτερ ?  :think:

τυπε δεν θα κατσω να ασχοληθω μαζι σου τωρα.
Δεν εισαι κατι το σπουδαιο ;) τραβα ρωτα
αυτες που σε κραζανε και στα σερνανε οτι μπαινεις
στο κοσμοπολιταν και κανεις μαλακιες. Δεν ξαναασχολουμε
μαλακας εισαι. Φαινεται απο χιλιομετρα. Ξεφορτωσου με.

ΕΙπες - ξειπες και θα την πλρηωσουμε εμεις τωρα την νυφη εδω μεσα
με το καθε ναυαγιο της υποθεσης. Θα μπαινεις τωρα να μας ζαλιζεις τα αρχιδια
με τις δηθεν συντροφικοτητες , οτι εσυ δεν κανεις καμακια κτλπ κτλπ πωωω
στα αρχιδια μας. Σπασε. Ξανα αποχωρησε καλα ηταν :-

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ααα εχει ζουμι εδω...μερααααααα! :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το μυριστηκε η γατισια μυτη σου απο αποσταση ε?
χαλαρα....
παντως ετσι γ να πω κ γω την μαλακια μου...εχετε και οι δυο δικιο .
εσυ οντως μας τα εχεις κανει νταουλια με την πληροφορικη και με το οτι παιρνεις λεφτα απο φιλους σου-κατι που θεωρω τραγικο-
και ο μητσος με την αγαπη που ειναι το μονο που μετραει κ η εμφανιση δε παιζει ρολο και πεη μπλε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαλαρα....
παντως ετσι γ να πω κ γω την μαλακια μου...εχετε και οι δυο δικιο .
εσυ οντως μας τα εχεις κανει νταουλια με την πληροφορικη και με το οτι παιρνεις λεφτα απο φιλους σου-κατι που θεωρω τραγικο-
και ο μητσος με την αγαπη που ειναι το μονο που μετραει κ η εμφανιση δε παιζει ρολο και πεη μπλε.

ναι ναι δεν μετραει η εμφανιση αλλα σε μια κριτικη εγραφε πως μια πουτανα
τον ειχε πει ομορφο.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: αχακολοτουμπας.

Εχω μια τελειως διαφορετικη αντιληψη για τον ορο της φιλιας. Ο καθενας μπορει
να γινει φιλος σου και συνηθως οι καλυτεροι φιλοι ειναι αυτοι που δεν περιμεναν τιποτα
απο σενα και ξαφνικα τους εδωσες... πχ ενας εχθρος. Οι φιλοι γινονται συνεχως κακομαθημενοι
και τα θεωρουν ολα δεδομενα. Δεν λεω εκτος οτι ασχολουμαι για να μην με ζαλιζουν. Τσαμπα δουλειες δεν κανω εγω. ΕΙναι χασιμο χρονου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom