Μία σχετικά πρόσφατη ιστορία μου είναι με μία Ρουμάνα που μένει Πατήσια. Μιλούσαμε καιρό στο fb, είχαμε βγει στο Γκάζι και ενώ νόμιζα πως θα ήταν εύκολα τα πράματα, άρχισε να μου λέει ότι εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες και εδώ στην Ελλάδα όλες λένε ότι ήρθαμε να πάρουμε τους άντρες τους και ότι εγώ δεν είμαι έτσι κτλ. Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέω ρε μλκ τι ακούω γμτ.. Από τότε άντε γεια. Τις προάλλες τυχαία στο κινητό είδα ένα παλιό μνμ της και την πήρα τλφ να δω μπας και... Ξαναβγήκαμε, αλλά δεν ένιωθα όπως στο πρώτο ραντεβού, που ήταν χειμώνας και νύχτα!!!!!!!! χαχαχαχα, με χάλαγε το πολύ σπασμένο το πρόσωπό της και σημάδια ελιές κτλ στην πλάτη. Όμως το βυζί εκει... και η προστυχόφατσα επίσης. Οπότε λέω ή τώρα ή ποτέ, την πιάνω της λέω μ αρέσεις πολύ και να τα φιλιά και να οι κάυλες. Όλη μέρα μετά σπίτι της έγινε της ΡουΜΟΥΝΙΑΣ
Από τότε το έχουμε κάνει και άλλες φορές. Η γκόμενα είναι ψηλή και αδύνατη, όχ πολύ.
Η τελευταία ιστορία ήταν από Βουλγαρία μεριά.. μόνο που μου έπεφτε προς Μαραθώνα μεριά. Τι να κάνω, πήγα. Δεν είχαμε πει τίποτα στο fb για σχέσεις πηδήματα κτλ οπότε το πρόγραμμα είχε φαγητό (έφαγα τον αγλέορα) και μετά καφέ στην παραλία Νέα Μάκρη. Πριν πάμε Νέα Μάκρη, την πιάνω στο αμάξι και την φιλάω με τις ώρες γιατί ήταν πολύ γλυκιά και με καύλωνε η ρουφιάνα! Μετά από την παραλία αφού ήταν και βράδυ, πριν φύγουμε το κάναμε στο αμάξι. Με καβάλησε καλά και το μικρό της ύψος βοηθούσε. Μόνο που δεν άντεξα και πάνω στο 5 λεπτο κατέθεσα. Αυτή δε το πίστευε μα μου λέει πως γίνεται τόσο γρήγορα??????? Της λέω, είμαι καυλωμένος εδώ και μία ώρα που στην παραλία όλο γλύκες ήσουν και χάδια lol Το κορυφαίο με αυτή ήταν ότι όταν της έγλυφα τα βυζιά γαργαλιόταν γαμώ το κερατό μου έλεος.
Δέρμα πολύ γαμάτο και είναι καλό κορίτσι η άτιμη, η Ρουμάνα όμως ήταν πολύ σκύλα για αυτό και το ευχαριστήθηκα που την γάμησα.