Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν επειδή τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω "αναδουλειές" θα μας πει κανά φιλαράκι καμμιά πρόσφατη επιτυχία μέσω sites κοινωνικής δικτυώσης???? :rockon:
Η καλύτερη επιτυχία μου από την αρχή της χρονιάς ήταν μια φοβερή γυναίκα 40 ετών, κορμάρα και κούκλα πρώην παρουσιάστρια αθλητικών της ΕΡΤ. Περισσότερες πληροφορίες δε δίνονται...!!Καλή φάση μέχρι που ανακάλυψε ότι είχα και κανονική σχέση (τα έφτιαξα ξανά με την πρώην μου) όπου έγινε Ο ΧΑΜΟΣ  :ak:....πάλι καλά που δε με έδωσε στεγνά στη δικιά μου μιας και κατάλαβε ποιά ήταν μέσα στο ΦΒ  :new_shocked:!!!Μερικές φορές νιώθω ότι θα βρω μεγάλο μπελά....ευτυχως πλέον είμαι φρόνιμο παιδί
Πληροφοριες για το πως την γνωρισες να μας πεις..Στο facebook εγινε η δουλεια;

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Κ εγω εχω 5000 επαφες στο φατσαμπουκ, ολες μοντελες πρωην μου.

Αυτο το φορουμ μιλαμε εχει καταντησει καλτ.

Το επομενο πραγμα που περιμενω ειναι να σκασει κανα μηνυμα απο στιβ ντουζο και σταθη ψαλτη.

ΡΕ ΤΙ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Κ εγω εχω 5000 επαφες στο φατσαμπουκ, ολες μοντελες πρωην μου.

Αυτο το φορουμ μιλαμε εχει καταντησει καλτ.

Το επομενο πραγμα που περιμενω ειναι να σκασει κανα μηνυμα απο στιβ ντουζο και σταθη ψαλτη.

ΡΕ ΤΙ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλο!!! και γω μολις γυρισα απο γνωριμια στο φασεμπουκ!!! :2funny: :2funny:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Μία σχετικά πρόσφατη ιστορία μου είναι με μία Ρουμάνα που μένει Πατήσια. Μιλούσαμε καιρό στο fb, είχαμε βγει στο Γκάζι και ενώ νόμιζα πως θα ήταν εύκολα τα πράματα, άρχισε να μου λέει ότι εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες και εδώ στην Ελλάδα όλες λένε ότι ήρθαμε να πάρουμε τους άντρες τους και ότι εγώ δεν είμαι έτσι κτλ. Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέω ρε μλκ τι ακούω γμτ.. Από τότε άντε γεια. Τις προάλλες τυχαία στο κινητό είδα ένα παλιό μνμ της και την πήρα τλφ να δω μπας και... Ξαναβγήκαμε, αλλά δεν ένιωθα όπως στο πρώτο ραντεβού, που ήταν χειμώνας και νύχτα!!!!!!!! χαχαχαχα, με χάλαγε το πολύ σπασμένο το πρόσωπό της και σημάδια ελιές κτλ στην πλάτη. Όμως το βυζί εκει... και η προστυχόφατσα επίσης. Οπότε λέω ή τώρα ή ποτέ, την πιάνω της λέω μ αρέσεις πολύ και να τα φιλιά και να οι κάυλες. Όλη μέρα μετά σπίτι της έγινε της ΡουΜΟΥΝΙΑΣ  :2funny: :2funny: Από τότε το έχουμε κάνει και άλλες φορές. Η γκόμενα είναι ψηλή και αδύνατη, όχ πολύ.

Η τελευταία ιστορία ήταν από Βουλγαρία μεριά.. μόνο που μου έπεφτε προς Μαραθώνα μεριά. Τι να κάνω, πήγα. Δεν είχαμε πει τίποτα στο fb για σχέσεις πηδήματα κτλ οπότε το πρόγραμμα είχε φαγητό (έφαγα τον αγλέορα) και μετά καφέ στην παραλία Νέα Μάκρη. Πριν πάμε Νέα Μάκρη, την πιάνω στο αμάξι και την φιλάω με τις ώρες γιατί ήταν πολύ γλυκιά και με καύλωνε η ρουφιάνα! Μετά από την παραλία αφού ήταν και βράδυ, πριν φύγουμε το κάναμε στο αμάξι. Με καβάλησε καλά και το μικρό της ύψος βοηθούσε. Μόνο που δεν άντεξα και πάνω στο 5 λεπτο κατέθεσα. Αυτή δε το πίστευε μα μου λέει πως γίνεται τόσο γρήγορα??????? Της λέω, είμαι καυλωμένος εδώ και μία ώρα που στην παραλία όλο γλύκες ήσουν και χάδια lol Το κορυφαίο με αυτή ήταν ότι όταν της έγλυφα τα βυζιά γαργαλιόταν γαμώ το κερατό μου έλεος.

Δέρμα πολύ γαμάτο και είναι καλό κορίτσι η άτιμη, η Ρουμάνα όμως ήταν πολύ σκύλα για αυτό και το ευχαριστήθηκα που την γάμησα.
φιλε σου ευχομαι η επομενη να ειναι απο αλβανια ωστε να συμπληρωσεις το βαλκανικο μπλοκ :uzi: :uzi: :uzi: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Επισκέπτης
Το facebook για μένα προσωπικά  ,
έγινε αφορμή να ξαναβρώ συμμαθητριες, πρώην και γκόμενες που γνώριζα όταν ήμουν teenager.
Όλες παντρεμένες με παιδιά τώρα.

Κάναμε έτσι και πολλές οικογενειακές συναντήσεις.
Το αποτέλεσμα είναι να γαμάω μια πρώην γκόμενά μου από το λύκειο,
παντρεμένη με δύο παιδιά.

Είναι λίγο σιτεμένη ,
αλλά γουστάρω τρελα γιατί θυμάμαι τα νιάτα μου.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε 35+ παντρεμένους.

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το facebook για μένα προσωπικά  ,
έγινε αφορμή να ξαναβρώ συμμαθητριες, πρώην και γκόμενες που γνώριζα όταν ήμουν teenager.
Όλες παντρεμένες με παιδιά τώρα.

Κάναμε έτσι και πολλές οικογενειακές συναντήσεις.
Το αποτέλεσμα είναι να γαμάω μια πρώην γκόμενά μου από το λύκειο,
παντρεμένη με δύο παιδιά.

Είναι λίγο σιτεμένη ,
αλλά γουστάρω τρελα γιατί θυμάμαι τα νιάτα μου.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε 35+ παντρεμένους.
Κι εγω συνιστω τις παντρεμενες η χωρισμενες με παιδια..Ειναι οι καλυτερες περιπτωσεις κατα την γνωμη μου για γνωριμια μεσω facebook και το βασικοτερο ειναι οτι ξερουν τι θελουν.Στο  :knockinb: επισης ειναι απιστευτες και τα δινουν ολα ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κι εγω συνιστω τις παντρεμενες η χωρισμενες με παιδια..Ειναι οι καλυτερες περιπτωσεις κατα την γνωμη μου για γνωριμια μεσω facebook και το βασικοτερο ειναι οτι ξερουν τι θελουν.Στο  :knockinb: επισης ειναι απιστευτες και τα δινουν ολα ;)
ε εμεις τι νομιζεις οτι κανουμε?σε τετοιες ορμαμε.δεν αφηνουμε τιποτα!! :grin:.για μεας στα 36 αυτες ειναι οι ευκαιριες που κυνηγαμε... :thumbsup:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.698
Πόντοι
7.095
Λοιπόν επειδή τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω "αναδουλειές" θα μας πει κανά φιλαράκι καμμιά πρόσφατη επιτυχία μέσω sites κοινωνικής δικτυώσης???? :rockon:
Η καλύτερη επιτυχία μου από την αρχή της χρονιάς ήταν μια φοβερή γυναίκα 40 ετών, κορμάρα και κούκλα πρώην παρουσιάστρια αθλητικών της ΕΡΤ. Περισσότερες πληροφορίες δε δίνονται...!!Καλή φάση μέχρι που ανακάλυψε ότι είχα και κανονική σχέση (τα έφτιαξα ξανά με την πρώην μου) όπου έγινε Ο ΧΑΜΟΣ  :ak:....πάλι καλά που δε με έδωσε στεγνά στη δικιά μου μιας και κατάλαβε ποιά ήταν μέσα στο ΦΒ  :new_shocked:!!!Μερικές φορές νιώθω ότι θα βρω μεγάλο μπελά....ευτυχως πλέον είμαι φρόνιμο παιδί
ΦΙΔΕΜΠΟΡΑΣ

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Να πω και εγώ την γνώμη μου περί facebook και όχι μόνο μεσων κοινωνικής δικτύωσης και επαφης.Εχω προσωπικά προφίλ στο facebook αλλά δεν ασχολούμαι καθόλου με το καμάκι εκει.Για ποιο λογο ?Γιατι συνήθως οι γκόμενες που χρησιμοποιούν το φβ για να βρουν γκόμενο δεν είναι οτι καλύτερο για μένα προσωπικα.Αφου γνώρισαν εσένα στο φβ σίγουρα θα το κάνουν κ με άλλους με την πρώτη αναποδια.Υπαρχει έξω πολύ μουνι ξυπνήστε αφήστε τα φβ.Εαν έχεις την εμφάνιση δεν είσαι κάνας καγκουρας-πεφτουλας(γιατι οι γυναίκες σε περνουνε χαμπάρι) πιστέψτε με οι γυναίκες έρχονται μόνες τους αργα ή γρήγορα  χωρίς πολύ προσπάθεια και σου δείχνουν με τον δικό τους τρόπο ότι σε γουσταρουν.Προσωπικα σαν άτομο είμαι πολύ χαμηλών τονων.Να σας πω γιατι το λέω αυτο.Στον περίγυρο υπήρχε μια γκόμενα την οποία την γούσταρα αρκετά αλλά δυστυχώς είχε σχεση.Μιλαμε για Μουναρα ψηλή τέλειο σωμα.Ειχε κάνει αρκετά παλιά και φωτογράφηση σε κάποιο περιοδικο.Οποτε μια μέρα το χειμώνα που πέρασε είμαστε μαζι στο bar και σε ένα χορό πανω αρχίσαμε να φιλιόμαστε .Ωπα τις λέω ο δικός σου που είναι.Α είναι ταξίδι μου λεει ειναι ναυτικός και δεν ξέρω αν θα είμαστε ακόμα μαζι γιατι κουράστηκα μονη μου κτλ...Τις λεω γιατί εγω ?Μου λεει εισαι σοβαρός εμπνέεις εμπιστοσύνη στις γυναίκες και λοιπες μαλακιες(Να ξέρετε οι γυναίκες συνήθως αυτού του είδους ψάχνουν τον μαλάκα αυτόν που δεν την πέφτει σε άλλες,τον σοβαρό τον ήσυχο..και είναι και εαν είναι ομορφούλης και έχει καλή δουλειά ακόμα καλύτερα για αυτές) ...μου λεει σε έχω δει πως κινείσαι .Μην τα πολυλογώ την είχα ενα μηνα και την έστειλα να κανει παρεα στο ναυτικό της και από οσο μαθαίνω την χώρισε και αυτος.Anyway τωρα βγαίνω με μια κοπελίτσα 28 εγω  στα 38.Το θεμα βέβαια με την συγκεκριμένη είναι οτι ειναι μάλλον παρθενα.Αλλα δείχνει χαρτί και αν μου βγει καλή λεω εαν... θα την κάνω την μαλακια...  Οχι οτι κατακρίνω αυτούς που χρησιμοποιούν το φβ για να βρουν μια να την πηδήξουν και να φυγουν.Καλα κανουν αφου τους εκφράζει αλλά να μην περιμένουν κατι καλύτερο απο αυτες τις γυναικες.Οχι οτι δεν μπορεί να σου τυχει κατι καλο.Αλλα οι πιθανότητες είναι λίγες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να πω και εγώ την γνώμη μου περί facebook και όχι μόνο μεσων κοινωνικής δικτύωσης και επαφης.Εχω προσωπικά προφίλ στο facebook αλλά δεν ασχολούμαι καθόλου με το καμάκι εκει.Για ποιο λογο ?Γιατι συνήθως οι γκόμενες που χρησιμοποιούν το φβ για να βρουν γκόμενο δεν είναι οτι καλύτερο για μένα προσωπικα.Αφου γνώρισαν εσένα στο φβ σίγουρα θα το κάνουν κ με άλλους με την πρώτη αναποδια.Υπαρχει έξω πολύ μουνι ξυπνήστε αφήστε τα φβ.Εαν έχεις την εμφάνιση δεν είσαι κάνας καγκουρας-πεφτουλας(γιατι οι γυναίκες σε περνουνε χαμπάρι) πιστέψτε με οι γυναίκες έρχονται μόνες τους αργα ή γρήγορα  χωρίς πολύ προσπάθεια και σου δείχνουν με τον δικό τους τρόπο ότι σε γουσταρουν.Προσωπικα σαν άτομο είμαι πολύ χαμηλών τονων.Να σας πω γιατι το λέω αυτο.Στον περίγυρο υπήρχε μια γκόμενα την οποία την γούσταρα αρκετά αλλά δυστυχώς είχε σχεση.Μιλαμε για Μουναρα ψηλή τέλειο σωμα.Ειχε κάνει αρκετά παλιά και φωτογράφηση σε κάποιο περιοδικο.Οποτε μια μέρα το χειμώνα που πέρασε είμαστε μαζι στο bar και σε ένα χορό πανω αρχίσαμε να φιλιόμαστε .Ωπα τις λέω ο δικός σου που είναι.Α είναι ταξίδι μου λεει ειναι ναυτικός και δεν ξέρω αν θα είμαστε ακόμα μαζι γιατι κουράστηκα μονη μου κτλ...Τις λεω γιατί εγω ?Μου λεει εισαι σοβαρός εμπνέεις εμπιστοσύνη στις γυναίκες και λοιπες μαλακιες(Να ξέρετε οι γυναίκες συνήθως αυτού του είδους ψάχνουν τον μαλάκα αυτόν που δεν την πέφτει σε άλλες,τον σοβαρό τον ήσυχο..και είναι και εαν είναι ομορφούλης και έχει καλή δουλειά ακόμα καλύτερα για αυτές) ...μου λεει σε έχω δει πως κινείσαι .Μην τα πολυλογώ την είχα ενα μηνα και την έστειλα να κανει παρεα στο ναυτικό της και από οσο μαθαίνω την χώρισε και αυτος.Anyway τωρα βγαίνω με μια κοπελίτσα 28 εγω  στα 38.Το θεμα βέβαια με την συγκεκριμένη είναι οτι ειναι μάλλον παρθενα.Αλλα δείχνει χαρτί και αν μου βγει καλή λεω εαν... θα την κάνω την μαλακια...  Οχι οτι κατακρίνω αυτούς που χρησιμοποιούν το φβ για να βρουν μια να την πηδήξουν και να φυγουν.Καλα κανουν αφου τους εκφράζει αλλά να μην περιμένουν κατι καλύτερο απο αυτες τις γυναικες.Οχι οτι δεν μπορεί να σου τυχει κατι καλο.Αλλα οι πιθανότητες είναι λίγες...

παικτη χαμηλων χαμηλων τονων αλλα τα σεντονια - σεντονια  :2funny: :2funny: :2funny:
οσο για την γκομενα που λες... θα σου μιλησω σκληρα ρε φιλε γιατι ετσι πρεπει
οπως στα ειπε και η ιδια... απλα βαρεθηκε να ειναι μονη της εσενα βρηκε μπροστα της
καβατζουλα κτλπ εσενα χρησιμοποιησε. Εγω θα της εριχνα ακυρο. Να μεινει πουτανα επιτοπου.
Εκτος και αν την πηδηξες... αλλα και παλι μαλακιες. Δεν τα πολυγουσταρω αυτα τα σκηνικα
ή γινεται κατι εξαρχης ή αντε γεια.

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
.Anyway τωρα βγαίνω με μια κοπελίτσα 28 εγω  στα 38.Το θεμα βέβαια με την συγκεκριμένη είναι οτι ειναι μάλλον παρθενα.Αλλα δείχνει χαρτί και αν μου βγει καλή λεω εαν... θα την κάνω την μαλακια...  Οχι οτι κατακρίνω αυτούς που χρησιμοποιούν το φβ για να βρουν μια να την πηδήξουν και να φυγουν.Καλα κανουν αφου τους εκφράζει αλλά να μην περιμένουν κατι καλύτερο απο αυτες τις γυναικες.Οχι οτι δεν μπορεί να σου τυχει κατι καλο.Αλλα οι πιθανότητες είναι λίγες...

ρε φιλε συγνώμη για ν καταλάβω.28 εση και 38 αυτη και ειναι παρθένα??????  :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το αμαρτημα της καβατζας στον κοσμο των δυνατων πληρωνεται μονο
με αγριο ξεσκισμα απο το κωλαρακι. Αμα δεν το εκανες αυτο
καλυτερα να την χυλοπιτωνες εξαρχης παικτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom