Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μάγκες ακούστε!!!

Χθες είχα επαναληπτικό ματς με κάποια από αυτές που γνώρισα από ιντερνετ και πήδηξα στο πρώτο ραντεβού την προηγούμενη βδομάδα Boobies.Η τύπισσα είναι συνομιλική μου και εξαρχής είχα υποψίες ότι είχε σχέση (πάντα με απόκρυψη κλήση,συχνά κλειστό το κινητό κλπ κλπ) αλλά δεν το έθιγα το ζήτημα καθότι μόνο για περιστασικό σεξ με ενδιέφερε η συγκεκριμένη fuck2.Κάνουμε ότι κάνουμε (όπου διαπίστωσα ότι με ξενερώνουν οι τρόποι της) και επειδή είχε περάσει η ώρα και πιεζόμουν πολύ χρονικά, την κατεβάζω μέχρι τα μέσα της απόστασης για το σπίτι της προκειμένου να πάρει το μετρό.Αφού μου τα έπρηξε που δεν της έκανα για δευτερη φορά τον ταρίφα  Idiot Idiotπάιρνει και καλά τον κολλητό της (γκόμενο) τηλέφωνο και τον ξεσηκώνει από το κρεβάτι που χαλάρωνε ό άνθρωπος και έβλεπε ταινία, για να έρθει να την πάρει (από του διαόλου τη μάνα) μην ταλαιπωρηθεί το τσουλί και μπεί σε μέσα μαζικής μεταφοράς ή πάρει ταξί (παρότι προσφέρθηκα να της το πληρώσω).Του είπε μάλιστα ότι είχε πάει σε μια παρουσίαση για οικειακό εξοπλισμό και ήταν ρημάδι .Του λέει "αν έρθεις να με πάρεις θα κάτσουμε και καμια ωρίτσα μαζί".Σκεφτόμουν τον άνθρωπο εκείνη την ώρα (ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΗΤΑΝ) και πραγματικά εκνευρίστηκα μαζί της.ΟΥΣΤ Πουτανίδιο συμφεροντολόγα    !!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 1)Πολλές φορές άλλος γαμεί και άλλος πληρώνει (μεταφορικά και κυριολεκτικά!!!)
            2)Ακόμη και αυτές που φαίνονται χαμηλών τόνων μπορεί να το πηγαίνουν τρελά το γράμμα!!
            3)Η κοροιδία πάει σύννεφο αν είσαι αφελής ή ερωτευμένος

το διαβασα και ειναι να μην σου τυχει τετοιο βρωμοπουτανο.και ειναι πολλες τετοιες.εδω η αλλη ειχε καλεσει τον προσφατο γαμια της στο γαμο της!!!τετοια ζουμε και μετα λεμε πως και ποια βρωμοπουτανα να παντρευτουμε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα της ξηγηθηκες τυπε

οι ταριφιές πεθάνανε δικιέ μου τυπε!  :rockon: :rockon:

Μπραβο! Εισαι προτυπο.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Παίδες η συζήτηση κατάντησε spam!!!Υπάρχει κανά νεώτερο από το μέτωπο του FB???? Εγώ τον τελευταίο μήνα γνώρισα μια αξιόλογη βουλγάρα MILF  :kissass: χωρισμένη με παιδί 40+ (πρώτο ραντεβού για καφέ στην παραλιακή και γαμησάκι σε χωράφι στη Βάρης-Κορωπίου) και μια γλυκιά Ελληνίδα από Θεσσαλονίκη. Έπεσε ψήσιμο για 2-3 βδομάδες τηλεφωνικά και κλείστηκε ραντεβού 24ωρο στη Λάρισσα. Τρελά χιλιόμετρα, αρκετά έξοδα αλλά καλή εμπειρία :knockinb: :knockinb:.Φυσικά μετά ήθελε σχέση αλλά στην ηλικία μου δεν είμαι για σχέσεις από απόσταση (ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας). Πάντως από τη μια το άθλημα έχει δυσκολέψει και από την άλλη αρχίζουν να με΄ζώνουν τα φίδια σιγά σιγά να αράξω (36 γαρ!!!) :headbang: :headbang:.
μετα απο αυτα που εχεις ζησει στο φβ σκεφτεσαι να παντρευτεις?συμφνωνω οτνα η αλλη εχει πολλους φιλους μακρια εκτος αν εχεις πολυ ενδιαφερον προφιλ και εισαι πολυ ωραιος αντρας.απο εκει και περα ορεξη και χρονο να εχεις ορμας και οτνα η αλλη δεν σου δινει τηλεφωνο τοτε συμβαινουν δυο περιπτωσεις.πρωτον να σε εχει μονο ως φιλο σοτ φβ για την επιβεβαιωση της οποτε εκει ουτε που της ξαναδινεις σημασια η δεν ειναι γυναικα αλλα βρωμοπουστας μιας και ειναι απειροι οι βρωμοπουστες στο ιντερνετ που εχουν γυναικεια προφιλ.δεν εχω τιπτοα με τους gays αλλα αν εισαι τετοιος πηγαινε στα αναλογα σαιτ και κανε το κεφι σου οπως εισαι πραγματικα.επισης αρκετοι ανωμαλοι κανουν την πλακα τους εχοντας γυναικεια προφιλ.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
καλα της ξηγηθηκες τυπε

οι ταριφιές πεθάνανε δικιέ μου τυπε!  :rockon: :rockon:

Μπραβο! Εισαι προτυπο.
αυτο καπταιν ειναι ποστ του nightwish απο αλλο thread αλλα το εκανα κοπυ για να δουν οι μαγκες εδω τι παιζει εξω με τα βρωμοπουτανα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
χαχαχα έτσι Δημήτρη! Ρε καταλάβετε το αν η γκόμενα είναι ωραια τι να το κάνει το facebook?? Θα βγει εκεί έξω, θα βάλει ένα κολάν ωραίο λίγο να βαφτεί, λίγο να προσέξει τον εαυτό της, ξέρεις πόσοι λίγουρες θα τη πατήσουν μαζί της; Ρε σου λέω δεν έχουν πρόβλημα. Το facebook απλώς είναι ένα χασιμο χρόνο για όσους νομίζουν ότι απο εκεί μπορούν να "χτυπήσουν" γκόμενα. Γκόμενα χτυπάς πλέον με τον παλαιό τρόπο: Συνοικέσιον .. αλλά μέσω γνωστών φίλων κλπ. Το φλερτ ακόμα και το ηλεκτρονικό που πιστεουν κάποιοι δεν υπάρχει. Πρεπει να είναι τελειωμένος για να πιστευεις αυτούς που λένε οτι υπάρχει φλερτ. Πλέον οι άνρωποι φοβόμαστε ο ένας τον άλλον. Δες στο δρόμο. Μπορεις να φλερτάρεις; ΟΧΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΦΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
λαθος καμια σχεση με την πραγματικοτητα.το αντιθετο συμβαινει.για κατι που μετανιωνω ειναι οτι εχασα τις καλες εποχες οτυ φβ οπου ηταν το απολυτο νυφοπαζαρο εν ελλαδι και με την κριση που ζουμε ετσι θα παραμεινει πιστευω.δεν λεμε ολη την ημερα να καμακωνεις μεσω φβ.εννοειται οχι.και εξω στην πραγματικη ζωη θα ορμας.αλλα το φβ αξιζει απο πολλες πλευρες.αξιζει να ασχολεισαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο καπταιν ειναι ποστ του nightwish απο αλλο thread αλλα το εκανα κοπυ για να δουν οι μαγκες εδω τι παιζει εξω με τα βρωμοπουτανα.

Γραψτες στα αρχιδια σου τυπε και ολα καλα  :grin:
αστες να βρισκουν μαλακες να γελαμε μετα εις βαρος τους
αφενος με τα θρασυτατα και συγχρονως γελοια κολπα της γκομενας
και αφετερου με το οτι ο αλλος τα χαφτει και κανει το σκυλακι  :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Γραψτες στα αρχιδια σου τυπε και ολα καλα  :grin:
αστες να βρισκουν μαλακες να γελαμε μετα εις βαρος τους
αφενος με τα θρασυτατα και συγχρονως γελοια κολπα της γκομενας
και αφετερου με το οτι ο αλλος τα χαφτει και κανει το σκυλακι  :2funny: :2funny: :2funny:
ακου εδω σκηνικο ρε καπταιν.με φιλο μου.γαμαει μια που δεν του εχει πει οτι εχει σχεση σοβαρη.επειδη ομως το κινητο της χτυπαει την ψυλιαζεται και τις λεει σηκωσε το αν πρεπει να μιλησεις δεν υπαρχει προβλημα.το σηκωνει."ελα ρε μωρο μου τι με παιρνεις τετοια ωρα?'τεπσα δικαιολογιες παραμυθια και τετοια.τελικα παντρευοταν συντομα η γαμιολα.της ρωταει ο φιλος αοφυ εισαι μεσα στα μελια ετοιμη να παντρευτεις γιατι ρισκαρεις και ζεις λες και εισαι καποια πιτσιρικα ελευθερη?του απανταει του την κανω ετσι ωστε αν μου την κανει να ξερει οτι εγω του την εφερα πρωτη και δευτερον γιατι με θεωρει δεδομενη.η πλακα ειναι πως επεμενε να ερθει ο γαμιας στον γαμο.και εγω ρωταω αν την θεωρουσε δεδομενη θα την ζαλιζε στα τηλεφωνα?απλως ηταν βρωμοτσουλα και βρηκε το κοροιδο.και η μαλακια ειναι οτι πλεον εισαι προκατηλειμενος πο την αρχη και δεν εμπιστευεσαι ουτε για πλακα καμια τσουλα πλεον.ασε που ελευθερος χωρις υποχρεωσεις μια χαρα ειναι...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εχω βιωσει και εγω πολλα φιλε.και πολλες να ειναι στα 30 με σοβαρη σχεση ετοιμες για γαμο αλλα να πανε το γραμμα γαμησε τα...γαμαμε και φευγουμε μαγκες γιατι πλεον ετισ οπως εχουν γινει οι γυναικες δεν συμφερει ουτε να βρεις καποια να αραξεις.μονο και μονο καθε μερα να σκεφτεσαι μηπως σου την κανει ειτε μεσω ιντερνετ ειτε εξω δεν αξιζει.με το παρεονι σου κανεις τις βολτες σου τις πλακες σου τα καμακια σου τα σινεμα σου τα ταξιδια σου γαματε και φευγετε.ασε αλλους να παντρευονται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για αυτο πουτανες και ολα καλα τυπε  :grin:

τουλαχιστον εκει ξερεις που βαδιζεις

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
για αυτο πουτανες και ολα καλα τυπε  :grin:

τουλαχιστον εκει ξερεις που βαδιζεις
τυπε εγω ειμαι της νοοτροπιας να ζησεις την ζωη σου τα καμακια σου τα ταξιδια σου οπως γουσταρεις εσυ αναλογα με τις οικονομικες σου δυνατοτητες.απλως βλεπεις οτι ολες οι γκομενες μεταξυ 20 και 35 που υποτιθεται οτι ειναι η ηλικιες που ειναι οι πιο καταλληλες για μια κανονικη σχεση ειναι κουκουρουκου που λεει και ενα φιλαρακι μου απο μυκονο.κοιτανε να σε δαγκωσουν να στην φερουν και χωρις να το ξερεις μπορει να εισαι καψουρης κερατας και η αλλη βρωμοτσουλα να σου κατουραει τα αισθηματα και την ψυχη.πολλες φορες δεν το μαθαινεις κιολας αλλα πλεον βλεπω οτι και οι αντρες ξυπνανε καπως.τουλαχισοτν απο οσο ξερω δεν την εχω πατησει αλλα φυσικα μετα απο ολα αυτα δεν ειμαι καθολου σιγουρος το αντιθετο μαλιστα.ευτυχως δεν εζησα μεχρι τωρα την γυναικεια πουτανια οπως αρκετοι γνωστοι και φιλοι μου.και να μου την φερανε δνε με νοιαζει γιαιτ ουτως η αλλως δεν ειχα σκοπο σε καμια σχεση μου να παω για σοβαρα εκτος απο μια που ηταν παρανομη σχεση ομως και ευτυχως που παντρευτηκε τον αλλο.μετα συνηδειτοποιησα απο τι μαλακια γλυτωσα.τι πηγα να κανω δηλαδη ο μαλακας.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
καπταιν το αβαταρ σου απο ταινια ειναι?το παρεονι που εχεις.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
λαθος καμια σχεση με την πραγματικοτητα.το αντιθετο συμβαινει.για κατι που μετανιωνω ειναι οτι εχασα τις καλες εποχες οτυ φβ οπου ηταν το απολυτο νυφοπαζαρο εν ελλαδι και με την κριση που ζουμε ετσι θα παραμεινει πιστευω.δεν λεμε ολη την ημερα να καμακωνεις μεσω φβ.εννοειται οχι.και εξω στην πραγματικη ζωη θα ορμας.αλλα το φβ αξιζει απο πολλες πλευρες.αξιζει να ασχολεισαι.
Κατσε ρε φιλε ...
Δηλαδη πως ασχολεισαι ?
Βλεπεις φωτο και ορμας ? Δεν μπορω να το κανω αυτο ουτε για πλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καπου που και καλα την επεφτα για πλακα και χαβαλε, ενω γελουσα, το σιχαινομουν κιολας  :S
Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να την πεφτει σε ''φωτογραφιες'' και ''νικς''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εδω δεν την πεφτω στο λαιβ θα την πεσω στο εικονικο ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω ''εξω'' ειμαι πολυ μετρημενος σε κινησεις (δεν πολυβγαινω κιολας γιατι δεν γουσταρω πολλα πολλα)

Το να την πεφτεις το θεωρω ξεπεσμο σε βαθμο απελπισιας και ασκοπο καψιμο φαιας ουσιας καθως μπορεις να αξιοποιησεις πολυ καλυτερα την οποια εξυπναδα σου σε αλλα πραγματα ..... πιο αποδοτικα

Προσωπικα εγω ειμαι του δογματος σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι και απο φιλους δεν θελω πολλους
1-2 φιλους καλους και μια κοπελα και τελος
Γνωστους ειναι καλο να εχεις οσους μπορεις ....

Αυτος ειμαι, ετσι σκεφτομαι.

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Κατσε ρε φιλε ...
Δηλαδη πως ασχολεισαι ?
Βλεπεις φωτο και ορμας ? Δεν μπορω να το κανω αυτο ουτε για πλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καπου που και καλα την επεφτα για πλακα και χαβαλε, ενω γελουσα, το σιχαινομουν κιολας  :S
Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να την πεφτει σε ''φωτογραφιες'' και ''νικς''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εδω δεν την πεφτω στο λαιβ θα την πεσω στο εικονικο ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω ''εξω'' ειμαι πολυ μετρημενος σε κινησεις (δεν πολυβγαινω κιολας γιατι δεν γουσταρω πολλα πολλα)

Το να την πεφτεις το θεωρω ξεπεσμο σε βαθμο απελπισιας και ασκοπο καψιμο φαιας ουσιας καθως μπορεις να αξιοποιησεις πολυ καλυτερα την οποια εξυπναδα σου σε αλλα πραγματα ..... πιο αποδοτικα

Προσωπικα εγω ειμαι του δογματος σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι και απο φιλους δεν θελω πολλους

Καμμία αντίρρηση αλλά το όλο σου σκεπτικό δεν έχει με τίποτα να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα του Thread dear Δημήτρηςς  :s&m_1:

ssavass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0

απροσαρμοστος εισαι, ετσι σκεφτεσαι.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κατσε ρε φιλε ...
Δηλαδη πως ασχολεισαι ?

:2funny: :2funny: :2funny: τι αλλο εχουμε να δουμε εδω...

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπόν επειδή τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω "αναδουλειές" θα μας πει κανά φιλαράκι καμμιά πρόσφατη επιτυχία μέσω sites κοινωνικής δικτυώσης???? :rockon:
Η καλύτερη επιτυχία μου από την αρχή της χρονιάς ήταν μια φοβερή γυναίκα 40 ετών, κορμάρα και κούκλα πρώην παρουσιάστρια αθλητικών της ΕΡΤ. Περισσότερες πληροφορίες δε δίνονται...!!Καλή φάση μέχρι που ανακάλυψε ότι είχα και κανονική σχέση (τα έφτιαξα ξανά με την πρώην μου) όπου έγινε Ο ΧΑΜΟΣ  :ak:....πάλι καλά που δε με έδωσε στεγνά στη δικιά μου μιας και κατάλαβε ποιά ήταν μέσα στο ΦΒ  :new_shocked:!!!Μερικές φορές νιώθω ότι θα βρω μεγάλο μπελά....ευτυχως πλέον είμαι φρόνιμο παιδί

ksekarfwtos1

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μία σχετικά πρόσφατη ιστορία μου είναι με μία Ρουμάνα που μένει Πατήσια. Μιλούσαμε καιρό στο fb, είχαμε βγει στο Γκάζι και ενώ νόμιζα πως θα ήταν εύκολα τα πράματα, άρχισε να μου λέει ότι εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες και εδώ στην Ελλάδα όλες λένε ότι ήρθαμε να πάρουμε τους άντρες τους και ότι εγώ δεν είμαι έτσι κτλ. Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λέω ρε μλκ τι ακούω γμτ.. Από τότε άντε γεια. Τις προάλλες τυχαία στο κινητό είδα ένα παλιό μνμ της και την πήρα τλφ να δω μπας και... Ξαναβγήκαμε, αλλά δεν ένιωθα όπως στο πρώτο ραντεβού, που ήταν χειμώνας και νύχτα!!!!!!!! χαχαχαχα, με χάλαγε το πολύ σπασμένο το πρόσωπό της και σημάδια ελιές κτλ στην πλάτη. Όμως το βυζί εκει... και η προστυχόφατσα επίσης. Οπότε λέω ή τώρα ή ποτέ, την πιάνω της λέω μ αρέσεις πολύ και να τα φιλιά και να οι κάυλες. Όλη μέρα μετά σπίτι της έγινε της ΡουΜΟΥΝΙΑΣ  :2funny: :2funny: Από τότε το έχουμε κάνει και άλλες φορές. Η γκόμενα είναι ψηλή και αδύνατη, όχ πολύ.

Η τελευταία ιστορία ήταν από Βουλγαρία μεριά.. μόνο που μου έπεφτε προς Μαραθώνα μεριά. Τι να κάνω, πήγα. Δεν είχαμε πει τίποτα στο fb για σχέσεις πηδήματα κτλ οπότε το πρόγραμμα είχε φαγητό (έφαγα τον αγλέορα) και μετά καφέ στην παραλία Νέα Μάκρη. Πριν πάμε Νέα Μάκρη, την πιάνω στο αμάξι και την φιλάω με τις ώρες γιατί ήταν πολύ γλυκιά και με καύλωνε η ρουφιάνα! Μετά από την παραλία αφού ήταν και βράδυ, πριν φύγουμε το κάναμε στο αμάξι. Με καβάλησε καλά και το μικρό της ύψος βοηθούσε. Μόνο που δεν άντεξα και πάνω στο 5 λεπτο κατέθεσα. Αυτή δε το πίστευε μα μου λέει πως γίνεται τόσο γρήγορα??????? Της λέω, είμαι καυλωμένος εδώ και μία ώρα που στην παραλία όλο γλύκες ήσουν και χάδια lol Το κορυφαίο με αυτή ήταν ότι όταν της έγλυφα τα βυζιά γαργαλιόταν γαμώ το κερατό μου έλεος.

Δέρμα πολύ γαμάτο και είναι καλό κορίτσι η άτιμη, η Ρουμάνα όμως ήταν πολύ σκύλα για αυτό και το ευχαριστήθηκα που την γάμησα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom