Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
Μην κρατάς το στόμα σου κλειστό
πάρε μπισκοτάκι γεμιστό
κι άμα σου πονέσει το δοντάκι
θα σου δώσω άλλο ένα φιλάκι :-*
Μην κρατάς το στόμα σου κλειστό
πάρε μπισκοτάκι γεμιστό
κι άμα σου πονέσει το δοντάκι
θα σου δώσω άλλο ένα φιλάκι :-*
Μερικοί μπορεί να μην γαμάνε μέσω Facebook αλλά τουλάχιστον κάνουν ωραία(λέμε τώρα...) tattoo....
p.s. H tattoo artist μεγάλη αρρωστια ρε παιδιά....
ααχαχαχα
το είδα προχτές σ'ένα σάιτ. Δεν υπάρχει πιο fail tattoo πραγματικά!
Ι agree, epic fail...σοβαρά τώρα με πόσα γκαφρα θα το βάραγες αυτό Velvy?
Nτάξει δεν κολλάει πολύ με το θέμα αλλά οκ.
Μανίκι θα γούσταρα πολύ να κάνω, αλλά θα έπρεπε να είμαι εισοδηματίας γτ θα με απέλυαν από όλες τις δουλειές μετά.
Έχω 205 φίλους στο φέις και στα 2/3 δε μιλάω καν, πόσο πιο άκυρο να κάνω ταττού με τη φάτσα τους.
edit:
θα ξαναπάς prodigy?
Eλα δεν θέλω οπισθοδρομικές βλακείες....που ζούμε?Στα ΄70s? Να φοράς τότε μακριμανικα χειμώνα καλοκαίρι... ;) ;)
Δηλαδή εάν έχεις piercing στην ρώγα ή σε ποιο περίεργο σημείο τι σου κάνουν?Εκτέλεση?
Εε δεν είναι μόνο οι Prodigy ..θέλοντας και μη ναι....Εσύ?
Δηλαδή εάν έχεις piercing στην ρώγα ή σε ποιο περίεργο σημείο τι σου κάνουν?Εκτέλεση?
Παίδες η συζήτηση κατάντησε spam!!!Υπάρχει κανά νεώτερο από το μέτωπο του FB???? Εγώ τον τελευταίο μήνα γνώρισα μια αξιόλογη βουλγάρα MILF χωρισμένη με παιδί 40+ (πρώτο ραντεβού για καφέ στην παραλιακή και γαμησάκι σε χωράφι στη Βάρης-Κορωπίου) και μια γλυκιά Ελληνίδα από Θεσσαλονίκη. Έπεσε ψήσιμο για 2-3 βδομάδες τηλεφωνικά και κλείστηκε ραντεβού 24ωρο στη Λάρισσα. Τρελά χιλιόμετρα, αρκετά έξοδα αλλά καλή εμπειρία .Φυσικά μετά ήθελε σχέση αλλά στην ηλικία μου δεν είμαι για σχέσεις από απόσταση (ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας). Πάντως από τη μια το άθλημα έχει δυσκολέψει και από την άλλη αρχίζουν να με΄ζώνουν τα φίδια σιγά σιγά να αράξω (36 γαρ!!!) .
λοιπον ας πω και εγω την γνωμη μου και αν θελετε την κρατατε
οτι μπαινει μετα τις 12 (το βραδυ)ειναι μονο για πηδημα
καμια δεν ξενυχταει για χαβαλε-ψαχνουν αυτον π θα κερδισει την εμπιστοσυνη τους-σιγουρα παιζει ρολο μια καλη φωτο προφιλ κ το σπουδεοτερο...οχι τηλ απο την πρωτη φορα-εγω αν και ασχολουμε ελαχιστα 3 γκομενακια εχω χτυπησει απο την αρχη του ετους-αν ειχα
χρονο ισως ανεβαινε το σκορ-
οποτε μαγκες υπομονη κ επιμονη στον στοχο σας-
Σιγα μην βγαινανε.....πολλες μου εχουν δωσει αλλα δεν δεχτηκαν να βγουν λεγοντας διαφορες δικιολογιες...
πολλες μου εχουν δωσει αλλα δεν δεχτηκαν να βγουν λεγοντας διαφορες δικιολογιες...
πολλες μου εχουν δωσει αλλα δεν δεχτηκαν να βγουν λεγοντας διαφορες δικιολογιες...
Μαλακιες ειναι και τιποτα αλλοΑνταλλαγη μηνυματων θελουνε......Τιποτα αλλο
Κατα τα αλλα ειναι ......hot sexy sensual και ελιεs θρουμπεs