Είμαι μέλος απο την αρχή σχεδον που ξεκίνησε το site και δεν έχω γράψει ποτέ τίποτα, ούτε σε forum, ουτε κριτικές, παρόλο που δεν υπάρχει πουτάνα και call girl που να μην την έχω γαμήσει.Όπως είπε και καποιος φίλος στην αρχή, οι χρυσές εποχές ήταν 1999-2003 , in.gr, jokes, date, parea, fatsa, zoo, και άλλα που δεν θυμάμε, έιτε το πιστεύουν μερικοί είτε οχι, ακομη και το 25 ραντεβού που είπε ενας φίλος μου φένονται λίγα. Σίγουρα έχω βγεί με πάνω απο 200, σιγουρα έφαγα φρικες με μπαζα, δεν υπήραχν πολλες φωτο και camera tote, σίγουρα έχω γαμήσει πάνω απο 100, πρέπει να φάω μια μέρα για να τις μετρήσω, κάποιες μουνάρες, κάποιες μέτριες, παντρεμένες, με σχέση, 17χρονα, παρτούζα με 2, απο επαρχία, λάρισα, λαμία, ναύπλιο, μεσολλόγι, σαντορίνη, θεσσαλονίκη, έχω χάσει το μέτρημα, οτι μπορείς να φανταστεις, μεχρι και ραντεβού για φιλους και ξαδέρφια έκλεινα επειδη δεν είχαν ιντερνετ κ δεν προλάβαινα. Υπήρχαν σαββατοκύριακα που έμενα μονος μου και με άλλη ήμουν το μεσημέρι κ με άλλη ξυπνούσα την κυριακή οτ πρώι. Έχω σπαταλήσει απίστευτες ώρες, δεν ξέρω αν είναι τζαμπα τελικά. Ακόμη και τώρα , παντρεμένος πλεον, (και με την γυναίκα μου απο το chat γνωριστήκαμε, μου εβγαλε την παναγια να την ριξω) ασχολούμε κατα διαστήματα σε πολύ πιο χαλαρούς ρυθμους βεβαια, υπάρχουν κοπελές που θέλουν να πηδηχτούν, έιναι σίγουρα πιο δύσκολα, και θέλουν ακόμη περισσότερο χρονο να τις καταφερεις ( και χρονος δεν υπαρχει). Παντως τα τελευταια δύο χρόνια έχω γαμησει 4, με τελευταια επιτυχία ενα 21χρονο πουτανάκι που πηδάω ακομη.