Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μπόλντυ το <φόρτωμα> καμμιά φορά έτσι για ορισμένους είναι ευχάριστο.  ;)

για σενα. Για μενα δεν ειναι.
ΓΙα μενα η φιλια ειναι συμμαχια
συμμαχος μπορεις να γινεις με τον οποιονδηποτε.
Ολα τα αλλα ειναι τα κλασσικα κλισε των εποχων
ψευτικα και χαρτινα... και για αυτο δεν κρατανε

ειναι να γελας πραγματικα... οταν εβλεπες πριν καιρο
καποιους να λενε "ΑΑΑΑ αυτος ειναι ο κολλητος μου ο αδερφος μου"
και μετα απο καμποσο να τσακωνοντε για ηλιθιους λογους και να μην ξαναμιλανε...
αυτοι ειναι χειροτεροι και απο τις φαφλες του αχαχουχα... καπως ετσι θα ειναι και η λουκριτια
και θα ερχεται να λεει σε μενα μαλακιες...  :2funny: :2funny: :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
713
Πόντοι
96
δεν εχω εγω λανθασμενη αποψη για την φιλια... εσυ θα γινεσαι φορτωμα.
Το να βρισκεις ενα ατομο και ξαφνικα να κρατιεσαι απο πανω του στα παντα
επειδη δηθεν ειναι "φιλος" σου εκτος απο φορτικο για τον αλλον ειναι και επικυνδινο
καποια μερα αυτο το ατομο θα σε προδωσει και θα χασεις τον κοσμο... ειμαι σχεδον σιγουρος για αυτο
γιατι το εχω πει σε αρκετους σαν και εσενα που μετα τους ετυχε... αλλα δεν ηρθαν ποτε
να με δικαιωσουν  ;)

για μενα ο κοσμος ειναι γεματος απο φιλους... οχι που θα κατσουν να ακουνε τις συναισθηματικες μου αναγκες... αυτο ειναι φορτωμα... ξεχαστε το... αλλα απο ατομα που θα ειναι συμμαχοι και θα βοηθησουν ο ενας τον αλλον σε κατι σοβαρο. ΑΝ θες ενα ατομο να του λες τα εσωψυχα σου τραβα σε καναν ψυχολογο. Λαθος οπτικη εχεις παντελως.

Ρε καυλιαρη εσυ δεν εχει τυχει ποτε να ζητησεις βοηθεια απο φιλους?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλα θα κλαψω αλλα μπολντ ... μην εχεις τα αυτια σου ανοιχτα μονο οταν καποιος συμφωνει μαζι σου .
Ακου κ σκεψου κ οταν διαφωνεις με καποιον .
Αν μη τι αλλο ειναι παιδιαστικο απο ενα ατομο που θελει να πιστευει οτι ειναι ωριμο .

τυπισσα εσυ μου ζητουσες μσν στο πι εμ τον περασμενο Δεκεμβριο.
Δεν σου ζητησα ποτε τιποτα εγω... Εγω δεν ειμαι ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ αλλα να λεω και αλλα να κανω
σας το εχω ξαναπει θεωρω πως ορισμενες ειστε για τα πανηγυρια εδω μεσα για αυτο
και δεν θελω κατι παραπανω μαζι σας... εσεις μου χωνεστε και σχολιαζετε.

Απλα αγνοηστε με και θα κανω το ιδιο.

Π.Σ Σιγα μην σου εδινα το μσν μου χαχαχαχαχαχ (ακομη και αν ειχα)  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν σου ζητησα ποτε τιποτα εγω... Εγω δεν ειμαι ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ αλλα να λεω και αλλα να κανω

Π.Σ Σιγα μην σου εδινα το μσν μου χαχαχαχαχαχ (ακομη και αν ειχα)  :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε εισαι τοσο αντρακλας τα λες τοσο ωραια,που ολες σου ζητανε το μσν.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειμαι σιγουρος οτι και στο κοσμοπολιταν που πηγες ολες εχυναν για παρτι σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
απο τοτε μου το κρατας και χωνεσαι ηπια που και που
σαλτα και γαμησου λοιπον και μην ξανα ασχοληθεις μαζι μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τυπε εισαι τοσο αντρακλας τα λες τοσο ωραια,που ολες σου ζητανε το μσν.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειμαι σιγουρος οτι και στο κοσμοπολιταν που πηγες ολες εχυναν για παρτι σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αφου αυτη μου ζητησε τυπε... γιατι να μην το πω???
εκανα υπομονη αρκετες φορες που μου χωνοταν
ας προσεχε. Το να μην θελει καποιος να γνωρισει
γκομενα απο εδω μεσα ειναι δικαιωμα του. Μετα λενε εμας κομπλεξικους
οταν μας ριξουν χυλοπιτα.... αχαχουχας δεν ειμαι... και ουτε κοσμοπολιταν
μπηκα πανω απο 1 φορα οπως λες... μην τα ξαναλεμε παικτη

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

αυτοι ειναι χειροτεροι και απο τις φαφλες του αχαχουχα... καπως ετσι θα ειναι και η λουκριτια
και θα ερχεται να λεει σε μενα μαλακιες...  :2funny: :2funny
: :2funny:
μπα ρε φιλε...εμενα οι φιλιες μου κρατανε απειρα χρονια γτ ειναι πραγματικες.σε σοκαρω αλλα υπαρχουν φιλιες.και με τους κολλητους κ με τις κολλητες μου δε μαλωσαμε ποτε γ τπτ σημαντικο.

ολα αυτα βεβαια προυποθετουν ανθρωπους με αρχιδια και στοιχειωδη νοημοσυνη να κρατησουν μια φιλια.και φυσικα να γνωριζουν την λεξη.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Μπολντ μην νιωθεις ξεχωριστος εχω στο μσν καπου στα 20 ατομα απο το μπου ...
Φανταζομαι για να αναφερεις σε ενα ποστ 3 φορες οτι σου ζητησε η "Βιλμα" του "Μπουρδελα.κομ" το μσν σου πρεπει να ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα γεγονοτα στη μιζερη ζωη σου  :2funny:

απο τοτε μου το κρατας και χωνεσαι ηπια που και που
σαλτα και γαμησου λοιπον και μην ξανα ασχοληθεις μαζι μου.

Ω Θεοι !!
Νομιζει οτι μου εμεινε αποθημενο  :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
δεν εχω εγω λανθασμενη αποψη για την φιλια... εσυ θα γινεσαι φορτωμα.
Το να βρισκεις ενα ατομο και ξαφνικα να κρατιεσαι απο πανω του στα παντα
επειδη δηθεν ειναι "φιλος" σου εκτος απο φορτικο για τον αλλον ειναι και επικυνδινο
καποια μερα αυτο το ατομο θα σε προδωσει και θα χασεις τον κοσμο... ειμαι σχεδον σιγουρος για αυτο
γιατι το εχω πει σε αρκετους σαν και εσενα που μετα τους ετυχε... αλλα δεν ηρθαν ποτε
να με δικαιωσουν  ;)

για μενα ο κοσμος ειναι γεματος απο φιλους... οχι που θα κατσουν να ακουνε τις συναισθηματικες μου αναγκες... αυτο ειναι φορτωμα... ξεχαστε το... αλλα απο ατομα που θα ειναι συμμαχοι και θα βοηθησουν ο ενας τον αλλον σε κατι σοβαρο. ΑΝ θες ενα ατομο να του λες τα εσωψυχα σου τραβα σε καναν ψυχολογο. Λαθος οπτικη εχεις παντελως.
Φιλους δεν θα εχεις στην ζωη σου πανω απο 1-2 αντε το πολυ 3 οπου θα μπορεις να βασιστεις σε μερικα πραγματα οποτε το νιωσεις
Αλλωστε δεν χρειαζονται πολλοι γιατι ο χρονος του καθενος οταν εχει υποχρεωσεις ειναι περιορισμενος και δεν ειναι ευκολα διαχειρισιμος  ;)
Ολοι οι αλλοι ειναι απλα για να περασεις καλα και αν κρατηθουν εχει καλως, αν δεν κρατηθουν, ας ειναι καλα
γενικως ειναι ανακυκλωσιμοι να το πω λιγο ωμα αν και δεν μου αρεσει η εκφραση αυτη ..... και ολο αυτο ειναι αμοιβαιο και απο τις δυο πλευρες....

Κοπελα θα εχεις μονο μια η οποια θα σε νιωθεις και θα σε εκτιμα για αυτο που εισαι και οχι για αυτο που δειχνεις
θα σε καταλαβαινει χωρις να αναφερεις τιποτα οπως το ιδιο θα κανεις κι εσυ...
ΟΛΕΣ οι αλλες ειναι απλα για μια χρηση και καλο θα ειναι να μην γινει ουτε αυτη αλλα οι αδυναμιες αν το παμε ετσι ειναι ανθρωπινες
Φυσικα το ιδιο υσχυει και για αυτες προς εμας

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ....

Οσο για την φιλια και τα ψυχολογικα που λες .....
Εσυ σαν ανθρωπος δεν ενιωσες ποτε την αναγκη να βγαλεις κατι απο μεσα σου ζητωντας λιιιιιιιιιγη κατανοηση ?
Φυσικα και δεν θα κανεις τον ψυχολογο στους φιλους σου αλλα οφειλεις να τους σταθεις αν νιωθεις καποια πραγματα

Τι λεω τωρα ΕΓΩ και σε ΠΟΙΟΥΣ ?  :headbang:
Στον τοιχο μιλαω τωρα αλλα ας ειναι .... αυτη ειναι η αποψη μου και ετσι το βλεπω ολο αυτο εγω

Υγ. μην το παρεις ολο αυτο ως ''κυρηγμα'' αλλα ως αδελφικη συμβουλη απο καποιον αγνωστο. :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπολντ μην νιωθεις ξεχωριστος εχω στο μσν καπου στα 20 ατομα απο το μπου ...
Φανταζομαι για να αναφερεις σε ενα ποστ 3 φορες οτι σου ζητησε η "Βιλμα" του "Μπουρδελα.κομ" το μσν σου πρεπει να ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα γεγονοτα στη μιζερη ζωη σου  :2funny:

Ω Θεοι !!
Νομιζει οτι μου εμεινε αποθημενο  :2funny:

ηθελες να τα κανεις 21 φαινεται
αλλα δεν σου κατσε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε γεια ρε τυπισσα!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μπα ρε φιλε...εμενα οι φιλιες μου κρατανε απειρα χρονια γτ ειναι πραγματικες.σε σοκαρω αλλα υπαρχουν φιλιες.και με τους κολλητους κ με τις κολλητες μου δε μαλωσαμε ποτε γ τπτ σημαντικο.

ολα αυτα βεβαια προυποθετουν ανθρωπους με αρχιδια και στοιχειωδη νοημοσυνη να κρατησουν μια φιλια.και φυσικα να γνωριζουν την λεξη.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει τυπισσα εχεις δικιο.
:2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενταξει τυπισσα εχεις δικιο.
:2funny: :2funny:
το ξερω.

αλλα κρατα αυτο που σου ειπε η βιλμα.
αν θελεις να το παιζεις ωριμος και μορφωμενος(να το παιζεις γτ γ μενα δεν εισαι!!!σε θεωρω απο τους πιο αμορφωτους ανθρωπους που εχω μιλησει) μαθε να ακους και να επεξεργαζεσαι πραγματα που σου λενε ατομα που διαφωνεις.οχι μονο οσυς συμφωνουν μαζι σου.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

και θα ερχεται να λεει σε μενα μαλακιες...  :2funny: :2funny: :2funny:

μην ανησυχείς ,συμμαχία ,φιλία ,σχέση ,ειναι έννοιες στις οποίες δεν έχεις βρεί ακόμα τις ισοροπίες , η ζωή θα στις διδάξει ούτως ή άλλως.  ;)

εντιτ. μην αρχίζεις να κατινιάζεις ,μάθε εκτός των άλλων να μην <καρφώνεις>  ;)

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.801
Πόντοι
216
ρε συνναγωνιστες ακουτε μια ιστορια,

μια ημερα μια τυπισσα παντρεμενη που μενει ποιο κατω απο εμενα με ζητησε να παω να δω τον ΗΥ της διοτι ειχε ψιλο προβλημα, πηγα απο εκει και δεν μπορουσα να το φτιαξω και ετσι το πηρα σπιτι, με ειπε οτι οταν ειναι εοιμο να τις πω να με περιμενει, μετα απο 2 ημερες την παιρνω τηλ και την λεω να της το παω, με απαντα το απογευμα δεν μπορει παρα μονο πρωϊ, ετσι παω πρωϊ και χτυπαω κουδουνι....

με ανοιγει με ενα κολαν ασπρο και δεν φοραει τιποτε μεσα.... τεσπα παω να το συνδεσω με οθονες κτλ και με λει αυτη οτι παει να κανει ντουζ και επιστρεφει μεχρι να τελιωσω....

και με σκαει μυτη ολογυμνη.... με εβαλε κατω και γαμιθεικαμε ολη μερα ρε... τρελο μωρο....

επι ενα χρονο εφτιαχνα το ΗΥ της.... γαμουσα... ο αντρας με πληρωνε για το ΗΥ .... καλη φαση

Και εμένα τύπε δίπλα μου μένει η Megan Fox , και τις είχε χαλάσει το λαπτοπ και με φώναξε να της το φτιάξω. Να μην τα πολυλογώ βγαίνει γυμνή από το τζακούζι , 5 μέρες και νύχτες την γάμαγα.
Μετά μου πλήρωσε και τα κοινόχρηστα.

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φιλους δεν θα εχεις στην ζωη σου πανω απο 1-2 αντε το πολυ 3 οπου θα μπορεις να βασιστεις σε μερικα πραγματα οποτε το νιωσεις
Αλλωστε δεν χρειαζονται πολλοι γιατι ο χρονος του καθενος οταν εχει υποχρεωσεις ειναι περιορισμενος και δεν ειναι ευκολα διαχειρισιμος  ;)
Ολοι οι αλλοι ειναι απλα για να περασεις καλα και αν κρατηθουν εχει καλως, αν δεν κρατηθουν, ας ειναι καλα
γενικως ειναι ανακυκλωσιμοι να το πω λιγο ωμα αν και δεν μου αρεσει η εκφραση αυτη ..... και ολο αυτο ειναι αμοιβαιο και απο τις δυο πλευρες....

Κοπελα θα εχεις μονο μια η οποια θα σε νιωθεις και θα σε εκτιμα για αυτο που εισαι και οχι για αυτο που δειχνεις
θα σε καταλαβαινει χωρις να αναφερεις τιποτα οπως το ιδιο θα κανεις κι εσυ...
ΟΛΕΣ οι αλλες ειναι απλα για μια χρηση και καλο θα ειναι να μην γινει ουτε αυτη αλλα οι αδυναμιες αν το παμε ετσι ειναι ανθρωπινες
Φυσικα το ιδιο υσχυει και για αυτες προς εμας

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ....

Οσο για την φιλια και τα ψυχολογικα που λες .....
Εσυ σαν ανθρωπος δεν ενιωσες ποτε την αναγκη να βγαλεις κατι απο μεσα σου ζητωντας λιιιιιιιιιγη κατανοηση ?
Φυσικα και δεν θα κανεις τον ψυχολογο στους φιλους σου αλλα οφειλεις να τους σταθεις αν νιωθεις καποια πραγματα

Τι λεω τωρα ΕΓΩ και σε ΠΟΙΟΥΣ ?  :headbang:
Στον τοιχο μιλαω τωρα αλλα ας ειναι .... αυτη ειναι η αποψη μου και ετσι το βλεπω ολο αυτο εγω

Υγ. μην το παρεις ολο αυτο ως ''κυρηγμα'' αλλα ως αδελφικη συμβουλη απο καποιον αγνωστο. :)
Πάτερ Δημήτριε συμφωνώ μαζί σας....... :crazy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
το ξερω.

αλλα κρατα αυτο που σου ειπε η βιλμα.
αν θελεις να το παιζεις ωριμος και μορφωμενος(να το παιζεις γτ γ μενα δεν εισαι!!!σε θεωρω απο τους πιο αμορφωτους ανθρωπους που εχω μιλησει) μαθε να ακους και να επεξεργαζεσαι πραγματα που σου λενε ατομα που διαφωνεις.οχι μονο οσυς συμφωνουν μαζι σου.

ΑΝθρωπους που ειναι σοβαροι και εχουν μια Α αποψη
αντικειμενικη για την ζωη ακομη και αν διαφωνησα στο παρελθον
εκανα πισω... και αρχισα να ζηταω και την συμβουλη τους.
Με σενα να το κανω για ποιο λογο αυτο? Εχεις να μου διδαξεις
τιποτα της προκοπης?  :2funny: :2funny: :2funny:

Π.Σ Δεν υπαρχει λογος να δειξω σε σενα την μορφωση μου. ΟΠοτε δεν με απασχολουν οι χαρακτηρισμοι σου
μην τους λες τσαμπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom