pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
μας ενδιαφερει αν την γαμησες...τα υπολοιπα ειναι σαλτσες
όχι ακόμη
μας ενδιαφερει αν την γαμησες...τα υπολοιπα ειναι σαλτσες
μα στα 25 σου προφανως και εισαι ενας ωριμος κατασταλαγμενος μεστωμενος απο τη ζωη και τις εμπειριες ανθρωπος....duhhhhh
και το γηρασκω αει διδασκομενος παει περιπατο φυσικα ατιμε καπιταλισμε...
ρε ψωρογατο καθεσαι και απαντας? πας καλα? θα χασω και την λιγοστη εκτιμηση που μου ειχε απομεινει στο κακογουστο ατομο σου
όχι ακόμη
βασικα εχεις δικιο...(παλι)ρε ψωρογατο καθεσαι και απαντας? πας καλα? θα χασω και την λιγοστη εκτιμηση που μου ειχε απομεινει στο κακογουστο ατομο σου
ναι τυπισσα καμια δεν μου απανταει αλλα μολις
αρχισει καποια χωνεστε ολες σαν τις κοτες
απο εκει να καταλαβει κανεις τι ρουφιανες ειστε ολες
εδω μεσα
βασικα εχεις δικιο...(παλι)
δε τα κανω εγω αυτα.αμα μιλουσα μονο με ατομα που θεωρω "κοντα στο δικο μου μυαλο"με 30 ατομα θα μιλουσα σε ολη μου την ζωη.
δεν ειπες αληθεια τυπισσα. Γιατι αν ελεγες δεν θα καθοσουν
να συνομιλησεις με ενα τετοιο ατομο.
δε τα κανω εγω αυτα.αμα μιλουσα μονο με ατομα που θεωρω "κοντα στο δικο μου μυαλο"με 30 ατομα θα μιλουσα σε ολη μου την ζωη.
Σιγα ρε Χογκινς εσυ
και ξερεις ποσο με κανει να βαριεμαι αυτο ετσι??
ποιος εισαι ο λεξ λουθορ?δε τα κανω εγω αυτα.αμα μιλουσα μονο με ατομα που θεωρω "κοντα στο δικο μου μυαλο"με 30 ατομα θα μιλουσα σε ολη μου την ζωη.
και που να παει αυριο 40...
να δω τι θα λετε μετα..
εχω βαλει πατουσιτσες στο fb μονο για παρτη σου να ξερεις....
ειμαστε αρχιδοσπαστριες...το ειχε πει ο παλιος-που-ειναι-αλλιως χροοοονια πριν απο σενα δεν ανακαλυψες τη βαρυτητα
λειτουργουμε με μασωνικες καστες και εξαφανιζουμε αυτους που δεν εξυπηρετουν τα βρωμικα συμφεροντα μας...επισης ειμαστε απατριδες ανθελληνες και απογονοι των Ναβαχο
Άσχετο παντελώς,αλλά αυτό το "τύπε" όπως έχω ξανατονίσει έχει καταντήσει αν μη τι άλλο αηδία.....το χρησιμοποιείται και το καθημερινό σας λεξιλόγιο μήπως,κάθε τρεις και λίγο;;;;;
Εσύ μπολτ,και ο απόλυτος ειδικά το έχετε κάνει πιο απαραίτητο και από το νερό....
Έχεις δίκιο τύπε.