Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μα στα 25 σου προφανως και εισαι ενας ωριμος κατασταλαγμενος μεστωμενος απο τη ζωη και τις εμπειριες ανθρωπος....duhhhhh
και το γηρασκω αει διδασκομενος παει περιπατο φυσικα :grin: :grin: ατιμε καπιταλισμε...

ναι τυπισσα καμια δεν μου απανταει αλλα μολις
αρχισει καποια χωνεστε ολες σαν τις κοτες
απο εκει να καταλαβει κανεις τι ρουφιανες ειστε ολες
εδω μεσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

αμα τη γαμησεις να επιστρεψεις στο φορουμ και να μοιραστεις τις εμπειριες σου μαζι μας :grin: επισης αν ειναι ανοιχτομυαλη και αυτη μπορειτε να τις μοιραστειτε και οι δυο μαζι μας και να μας καβλωσετε :grin: :grin: :grin: συνοδευομενο με φωτογραφικο υλικο φυσικα (βλ. Καβλιτσα-Ντουρασελ=αξεχαστες στιγμες)

χαχαχαχαχαχαχα :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι τυπισσα καμια δεν μου απανταει αλλα μολις
αρχισει καποια χωνεστε ολες σαν τις κοτες
απο εκει να καταλαβει κανεις τι ρουφιανες ειστε ολες
εδω μεσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειμαστε κλικα...το ειχε πει ο παλιος-που-ειναι-αλλιως χροοοονια πριν απο σενα δεν ανακαλυψες τη βαρυτητα :grin:
λειτουργουμε με μασωνικες καστες και εξαφανιζουμε αυτους που δεν εξυπηρετουν τα βρωμικα συμφεροντα μας...επισης ειμαστε απατριδες ανθελληνες και απογονοι των Ναβαχο

βασικα εχεις δικιο...(παλι) :sunglasses:

και ξερεις ποσο με κανει να βαριεμαι αυτο ετσι?? :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειπες αληθεια τυπισσα. Γιατι αν ελεγες δεν θα καθοσουν

να συνομιλησεις με ενα τετοιο ατομο.
δε τα κανω εγω αυτα.αμα μιλουσα μονο με ατομα που θεωρω "κοντα στο δικο μου μυαλο"με 30 ατομα θα μιλουσα σε ολη μου την ζωη.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
9281731847a820e2f518ef9e8a5a06c110ce50c6.jpg

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και που να παει αυριο 40...

να δω τι θα λετε μετα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειμαστε αρχιδοσπαστριες...το ειχε πει ο παλιος-που-ειναι-αλλιως χροοοονια πριν απο σενα δεν ανακαλυψες τη βαρυτητα :grin:
λειτουργουμε με μασωνικες καστες και εξαφανιζουμε αυτους που δεν εξυπηρετουν τα βρωμικα συμφεροντα μας...επισης ειμαστε απατριδες ανθελληνες και απογονοι των Ναβαχο

συμφωνω.

Επισκέπτης
Άσχετο παντελώς,αλλά αυτό το "τύπε" όπως έχω ξανατονίσει έχει καταντήσει αν μη τι άλλο αηδία.....το χρησιμοποιείται και το καθημερινό σας λεξιλόγιο μήπως,κάθε τρεις και λίγο;;;;; :headbang:

Εσύ μπολτ,και ο απόλυτος ειδικά το έχετε κάνει πιο απαραίτητο και από το νερό.... :dunno:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Άσχετο παντελώς,αλλά αυτό το "τύπε" όπως έχω ξανατονίσει έχει καταντήσει αν μη τι άλλο αηδία.....το χρησιμοποιείται και το καθημερινό σας λεξιλόγιο μήπως,κάθε τρεις και λίγο;;;;; :headbang:

Εσύ μπολτ,και ο απόλυτος ειδικά το έχετε κάνει πιο απαραίτητο και από το νερό.... :dunno:

Έχεις δίκιο τύπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom