mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
link NOW
οχι το παιζω δυσκολη...(για κανα πενταλεπτο μη φανταστεις..)
link NOW
Άσχετο παντελώς,αλλά αυτό το "τύπε" όπως έχω ξανατονίσει έχει καταντήσει αν μη τι άλλο αηδία.....το χρησιμοποιείται και το καθημερινό σας λεξιλόγιο μήπως,κάθε τρεις και λίγο;;;;;
Εσύ μπολτ,και ο απόλυτος ειδικά το έχετε κάνει πιο απαραίτητο και από το νερό....
οχι το παιζω δυσκολη...(για κανα πενταλεπτο μη φανταστεις..)
Στην πισίνα δεν μπαίνεις ξυπόλιτη εσύ;
φοραω τετοια
http://[URL unfurl="true"]www.vekrakis.gr/upload_images/products/38723.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:S :S :S
Αμ έλα όμως που αυτά φεύγουν στο νερό καμιά φορά :2funny:
προφανως τυπε δεν εχεις την αισθηση της εννοιας φιλιας..προσεξε δε μιλαω για ατομα που μπορει να συναναστρεφεσαι κ να λες 5-10 μαλακιες,αλλα για ατομα που εχεις επιλεξει εσυ ως φιλους σου(απ'το σχολειο,φοιτητικα χρονια,φανταριλικι)..τι να σου πω να σε χαιρονται οι φιλοι σου ..Τυπε μην ανησυχεις οποιος ζηταει δουλειες στο τσαμπα
δεν ντρεπεται θα ντραπεις εσυ που θα του τα ζητησεις?
Τα δικά σου φυσικά θα είναι με το ροζ νυχάκι
η βίλμα κτυπιέται για τον bold -γκόμενο,
μνίτσα ,σα πολλά ποδαράκια έχεις, τί γίνεται εκεί πέρα σόδομα.........τρίγωνα ?
λιλα ειναι..........
τυπε και εμενα τα γκρανια ομορφο με λενε αλλα δεν το εκανα και θεμαναι ναι δεν μετραει η εμφανιση αλλα σε μια κριτικη εγραφε πως μια πουτανα
τον ειχε πει ομορφο. αχακολοτουμπας.
Εχω μια τελειως διαφορετικη αντιληψη για τον ορο της φιλιας. Ο καθενας μπορει
να γινει φιλος σου και συνηθως οι καλυτεροι φιλοι ειναι αυτοι που δεν περιμεναν τιποτα
απο σενα και ξαφνικα τους εδωσες... πχ ενας εχθρος. Οι φιλοι γινονται συνεχως κακομαθημενοι
και τα θεωρουν ολα δεδομενα. Δεν λεω εκτος οτι ασχολουμαι για να μην με ζαλιζουν. Τσαμπα δουλειες δεν κανω εγω. ΕΙναι χασιμο χρονου.
βιλμαααααααα και εγω φοραω τετοια (ντρεπομαι που το λεω) καμια φορα στη θαλασα αμα εχει γλιτσα μεσα χαχαχαχαχα
σιχενομαι να πατησωωωωωωωωω
αλα σαγιοναρα μιτσουκο ο λιλαςΝαι! Βεβαια!
τυπε μην μου πεις οτι και εσυ φορας τετοια?:S :S :S
Αμ έλα όμως που αυτά φεύγουν στο νερό καμιά φορά
Μιτσουκο λεει