Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άσχετο παντελώς,αλλά αυτό το "τύπε" όπως έχω ξανατονίσει έχει καταντήσει αν μη τι άλλο αηδία.....το χρησιμοποιείται και το καθημερινό σας λεξιλόγιο μήπως,κάθε τρεις και λίγο;;;;; :headbang:

Εσύ μπολτ,και ο απόλυτος ειδικά το έχετε κάνει πιο απαραίτητο και από το νερό.... :dunno:

:grin: :grin: :grin:

τυπε μουυυυυυυυυυυυυυυ  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

FootFetish.jpg

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Τυπε μην ανησυχεις οποιος ζηταει δουλειες στο τσαμπα
δεν ντρεπεται θα ντραπεις εσυ που θα του τα ζητησεις?  :2funny: :2funny: :2funny:
προφανως τυπε δεν εχεις την αισθηση της εννοιας φιλιας..προσεξε δε μιλαω για ατομα που μπορει να συναναστρεφεσαι κ να λες 5-10 μαλακιες,αλλα για ατομα που εχεις επιλεξει εσυ ως φιλους σου(απ'το σχολειο,φοιτητικα χρονια,φανταριλικι)..τι να σου πω να σε χαιρονται οι φιλοι σου  :grin:..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα δικά σου φυσικά θα είναι με το ροζ νυχάκι :cheesy:

λιλα ειναι και οχι βεβαια δεν φοραω τετοια μανο :P :P στο μανο υπαρχουν δυο χρωματα το κοκκινο και το μαυρο :grin: :grin:

η βίλμα κτυπιέται για τον  bold -γκόμενο,

μνίτσα ,σα πολλά ποδαράκια έχεις,  τί γίνεται εκεί πέρα σόδομα.........τρίγωνα  ?

σαρανταποδαρουσα :grin: :grin:

βιλμαααααααα και εγω φοραω τετοια (ντρεπομαι που το λεω) καμια φορα στη θαλασα αμα εχει γλιτσα μεσα χαχαχαχαχα
σιχενομαι να πατησωωωωωωωωω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι ναι δεν μετραει η εμφανιση αλλα σε μια κριτικη εγραφε πως μια πουτανα
τον ειχε πει ομορφο.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: αχακολοτουμπας.

Εχω μια τελειως διαφορετικη αντιληψη για τον ορο της φιλιας. Ο καθενας μπορει
να γινει φιλος σου και συνηθως οι καλυτεροι φιλοι ειναι αυτοι που δεν περιμεναν τιποτα
απο σενα και ξαφνικα τους εδωσες... πχ ενας εχθρος. Οι φιλοι γινονται συνεχως κακομαθημενοι
και τα θεωρουν ολα δεδομενα. Δεν λεω εκτος οτι ασχολουμαι για να μην με ζαλιζουν. Τσαμπα δουλειες δεν κανω εγω. ΕΙναι χασιμο χρονου.
τυπε και εμενα τα γκρανια ομορφο με λενε αλλα δεν το εκανα και θεμα :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
βιλμαααααααα και εγω φοραω τετοια (ντρεπομαι που το λεω) καμια φορα στη θαλασα αμα εχει γλιτσα μεσα χαχαχαχαχα
σιχενομαι να πατησωωωωωωωωω

Εμενα παιρνει καθε χρονο η μανα μου τετοια για ολη την οικογενεια   :rolleyes: :sunglasses:

Στην αρχη την κοροιδευω αλλα μετα οταν δω γλιτσα και πετρες δεν μπορω να τους αντισταθω αν και το αισθητικο αποτελεσμα ειναι γαμησε τα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom