Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Γαλατσίου 2-4,Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εσύ τι λες? με την κατάλληλη εκπαίδευση όλες γουστάρουν ;) ρώτα και και τη stam_90! :2funny: :2funny: :2funny:
 τραβα μωρη φαφουτα να χωρτασεις καυλι απο τα πακια οσο μπορεις γιατι οταν θα εχουν ραμαζανι θα την βγαζεις με κουτες κοκα κολας οπως ο λιλας  :2funny: :2funny: :2funny:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
πρωινο περασμα,2 κοπελες στο ροστερ μονικα και χριστινα,περασμα με χριστινα.αρχισαμε με χαμαμ εκει οπου εγινε η πρωτη καταθεση σε ισπανικο τεμπο,συνεχεια στο δωματιο οπου ειχαμε καλο μασαζ και 2η καταθεση με χειρομαλαξη.συμπερασματικα αξιζει η επισκεψη μονο για την εμπειρια του χαμαμ,οι κοπελες μετριες προς τα κατω σε σχεση με τον ανταγωνισμο.τιμη 80 ευρω,45 λεπτα.

Επισκέπτης
πρωινο περασμα,2 κοπελες στο ροστερ μονικα και χριστινα,περασμα με χριστινα.αρχισαμε με χαμαμ εκει οπου εγινε η πρωτη καταθεση σε ισπανικο τεμπο,συνεχεια στο δωματιο οπου ειχαμε καλο μασαζ και 2η καταθεση με χειρομαλαξη.συμπερασματικα αξιζει η επισκεψη μονο για την εμπειρια του χαμαμ,οι κοπελες μετριες προς τα κατω σε σχεση με τον ανταγωνισμο.τιμη 80 ευρω,45 λεπτα.

δεν συμφωνώ μαζί σου...οι κοπέλες του ιδρύματος είναι πολύ πάνω του μετρίου που λες :sunglasses:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
δεν συμφωνώ μαζί σου...οι κοπέλες του ιδρύματος είναι πολύ πάνω του μετρίου που λες :sunglasses:
γουστα ειναι αυτα,προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος γραφωντας μετριες.προσωπικα για τα γουστα μου ειναι πολυ κατω του μετριου αλλα αυτο δε σημαινει κατι.

Επισκέπτης
γουστα ειναι αυτα,προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος γραφωντας μετριες.προσωπικα για τα γουστα μου ειναι πολυ κατω του μετριου αλλα αυτο δε σημαινει κατι.

πέρα από την εμφάνιση που σε ένα βαθμό είναι και υποκειμενική σημασία έχει και η πιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν οι λαδοκόρες, δηλαδή μασάζ και κυρίως πιάτο. :sunglasses:

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η αγγελικουλα τιεγινε?παλι χαθηκε???

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μασημεριανο περασμα...τα δωματια ολα φουλ, και την εκανα με ελαφρα....

ΑΡΑΓΚΟΝ1971

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
68
Πόντοι
0
την Μ.τεταρτη πηγα πηρα νικολ στο χαμαμ μονος ελιωσα,μετα μετριο προς το καλο μασαζ μετα καταθεση χωρισ λοκο τροφαντο ειναι αλλα και σφιχτο συναμα εκει ηταν η χριστινα,μονικα, και μαλλον η αγγελικη γιατι δεν την ξερω κιολας.

Επισκέπτης

υστερα απο ενα δεκαημερο επεστρεψα στο τοπο του εγκληματος :grin: τη τελευταια φορα ειχα τιμησει τη Χριστινα σαν γνησιος μιλφ λοβερ ομως μου ειχε γυαλισει το ματι η Ερρικα η σοκολατενια μιλφ απο Κευλανη. αυτη τη φορα λοιπον πηρα την εξωτική Ερρικα και απολαυσα ενα μοναδικο μασαζ οπως μονο οι Ανατολιτισες ξερουν να κανουν.

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
υστερα απο ενα δεκαημερο επεστρεψα στο τοπο του εγκληματος :grin: τη τελευταια φορα ειχα τιμησει τη Χριστινα σαν γνησιος μιλφ λοβερ ομως μου ειχε γυαλισει το ματι η Ερρικα η σοκολατενια μιλφ απο Κευλανη. αυτη τη φορα λοιπον πηρα την εξωτική Ερρικα και απολαυσα ενα μοναδικο μασαζ οπως μονο οι Ανατολιτισες ξερουν να κανουν.
εχεις απολυτο δικιο.Ξεχωριζουν οι ανατολιτισσες.Στα υπολοιπα πως ηταν?

Επισκέπτης

το κυρίως πιάτο πως ήταν? :grin:

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Επισκεψη σημερα 2.30 το μεσημερι.Ανεβαινω και μου ανοιγουν την μιση πορτα.Ελατε σε μιση ωρα μου λενε,δεν υπαρχει αδειο δωματιο.Την προηγουμενη φορα προ δεκαημερου που πηγα,ολες ηταν εκει και φυσικα εξυπακουεται,τα δωματια ολα αδεια.Επεσα στην περιπτωση μαλλον!

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη σημερα 2.30 το μεσημερι.Ανεβαινω και μου ανοιγουν την μιση πορτα.Ελατε σε μιση ωρα μου λενε,δεν υπαρχει αδειο δωματιο.Την προηγουμενη φορα προ δεκαημερου που πηγα,ολες ηταν εκει και φυσικα εξυπακουεται,τα δωματια ολα αδεια.Επεσα στην περιπτωση μαλλον!
και γω περασα προχθες και δεν ανοιγαν,κτυπησα απο κατω...πολυ δουλεια μαλλον...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
η διαφημιση  που χει πεσει εχει κανει δουλεια
ενα μετριο μαγαζι εχει απογειωθει....