Επισκέπτης
γουσταρει.....?
εσύ τι λες? με την κατάλληλη εκπαίδευση όλες γουστάρουν ;) ρώτα και τη stam_90!
γουσταρει.....?
τραβα μωρη φαφουτα να χωρτασεις καυλι απο τα πακια οσο μπορεις γιατι οταν θα εχουν ραμαζανι θα την βγαζεις με κουτες κοκα κολας οπως ο λιλαςεσύ τι λες? με την κατάλληλη εκπαίδευση όλες γουστάρουν ;) ρώτα και και τη stam_90!
τραβα μωρη φαφουτα να χωρτασεις καυλι απο τα πακια οσο μπορεις γιατι οταν θα εχουν ραμαζανι θα την βγαζεις με κουτες κοκα κολας οπως ο λιλας
πρωινο περασμα,2 κοπελες στο ροστερ μονικα και χριστινα,περασμα με χριστινα.αρχισαμε με χαμαμ εκει οπου εγινε η πρωτη καταθεση σε ισπανικο τεμπο,συνεχεια στο δωματιο οπου ειχαμε καλο μασαζ και 2η καταθεση με χειρομαλαξη.συμπερασματικα αξιζει η επισκεψη μονο για την εμπειρια του χαμαμ,οι κοπελες μετριες προς τα κατω σε σχεση με τον ανταγωνισμο.τιμη 80 ευρω,45 λεπτα.
γουστα ειναι αυτα,προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος γραφωντας μετριες.προσωπικα για τα γουστα μου ειναι πολυ κατω του μετριου αλλα αυτο δε σημαινει κατι.δεν συμφωνώ μαζί σου...οι κοπέλες του ιδρύματος είναι πολύ πάνω του μετρίου που λες
γουστα ειναι αυτα,προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος γραφωντας μετριες.προσωπικα για τα γουστα μου ειναι πολυ κατω του μετριου αλλα αυτο δε σημαινει κατι.
η αγγελικουλα τιεγινε?παλι χαθηκε???πρωινο περασμα,2 κοπελες στο ροστερ μονικα και χριστινα,περασμα με χριστινα.αρχισαμε με χαμαμ εκει οπου εγινε η πρωτη καταθεση σε ισπανικο τεμπο,συνεχεια στο δωματιο οπου ειχαμε καλο μασαζ και 2η καταθεση με χειρομαλαξη.συμπερασματικα αξιζει η επισκεψη μονο για την εμπειρια του χαμαμ,οι κοπελες μετριες προς τα κατω σε σχεση με τον ανταγωνισμο.τιμη 80 ευρω,45 λεπτα.
μασημεριανο περασμα...τα δωματια ολα φουλ, και την εκανα με ελαφρα....
εχεις απολυτο δικιο.Ξεχωριζουν οι ανατολιτισσες.Στα υπολοιπα πως ηταν?υστερα απο ενα δεκαημερο επεστρεψα στο τοπο του εγκληματος τη τελευταια φορα ειχα τιμησει τη Χριστινα σαν γνησιος μιλφ λοβερ ομως μου ειχε γυαλισει το ματι η Ερρικα η σοκολατενια μιλφ απο Κευλανη. αυτη τη φορα λοιπον πηρα την εξωτική Ερρικα και απολαυσα ενα μοναδικο μασαζ οπως μονο οι Ανατολιτισες ξερουν να κανουν.
υστερα απο ενα δεκαημερο επεστρεψα στο τοπο του εγκληματος τη τελευταια φορα ειχα τιμησει τη Χριστινα σαν γνησιος μιλφ λοβερ ομως μου ειχε γυαλισει το ματι η Ερρικα η σοκολατενια μιλφ απο Κευλανη. αυτη τη φορα λοιπον πηρα την εξωτική Ερρικα και απολαυσα ενα μοναδικο μασαζ οπως μονο οι Ανατολιτισες ξερουν να κανουν.
τι ωρες λειτουργει το σπα?
περνας και απο την περιοχη μου μωρη τσουλαρα11.00 με 21.00
και γω περασα προχθες και δεν ανοιγαν,κτυπησα απο κατω...πολυ δουλεια μαλλον...Επισκεψη σημερα 2.30 το μεσημερι.Ανεβαινω και μου ανοιγουν την μιση πορτα.Ελατε σε μιση ωρα μου λενε,δεν υπαρχει αδειο δωματιο.Την προηγουμενη φορα προ δεκαημερου που πηγα,ολες ηταν εκει και φυσικα εξυπακουεται,τα δωματια ολα αδεια.Επεσα στην περιπτωση μαλλον!