Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Γαλατσίου 2-4,Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
Και εγώ μια από τα ίδια, με δελέασαν τα σχόλιά σας και πέρασα να δω τι παίζει. Υποδοχή η Χριστίνα που την έκανα για σερίφισσα. Στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι εργάζεται κιόλας. Παρούσα και η Μόνικα (μοναδική επιλογή) που σε εμένα είπε πως είναι από Βουλγαρία (ψάξε βρες θα πείτε, μικρή σημασία έχει). Πήρα Μόνικα, παρότι η Χριστίνα πήγε να την βγάλει εκτός για να πάρω αυτήν. Για να είμαι ειλικρινής η Μόνικα είναι μέτρια εμφανισιακά, με σκληρό πρόσωπο, κάπως από ανάγκη την πήρα γιατί με την Χριστίνα δεν υπήρχε περίπτωση να πάω, ήταν εκτός προδιαγραφών μου. Το χαμάμ πολύ καλή φάση, τόσο πυκνό ατμό δεν είχα ξαναδεί, τίγκα! Η Μόνικα ήρθε μετά από λίγο και μόνο κοίταζε, σαν να μου έλεγε "φάε με". Αυτό και έκανα, πολύ συμμετοχική, δεν το περίμενα. Ωραία φάση να στάζεις μέσα στον ιδρώτα παντού, και να το κάνεις. Μέσα στην θολούρα και στην ζέστη είπα μέσα μου μπας και μείνω εκεί μέσα και μας γράφουν οι εφημερίδες. Η Χριστίνα στο μασάζ μετά όμως μέτρια, δεν το έχει με τίποτα. Όμως συνέχισε να με κοιτάει πονηρά. Ζαλισμένος όπως ήμουν από τον ατμό (μου έμεινε από την πρώτη πράξη αυτό), οι ατέλειες στο πρόσωπό της μου φάνηκαν ασήμαντες, την έβλεπα σαν Αφροδίτη. Το γέρικο κορμί μου τινάχτηκε ξανά κατά πάνω της και είχαμε δεύτερο γύρο με επιτυχές τέρμα. Τελικά άξιζε τον κόπο, είναι ενδιαφέρουσα παραλλαγή το χαμάμ-μασάζ. 80 ευρώ, 45-50 λεπτά, με δύο τέρματα. Δεν ξέρω αν το δεύτερο είναι στάνταρ αλλά εμένα είδα πως με έπαιρνε, το προχώρησα, και συνέβη. Στα συν το ότι το κατάστημα είναι σύγχρονο και καθαρό. Έγραψα και μια κριτική να μένει...

Μόνικα θέλεις να πείς ;)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Ναι δίκιο έχεις, μου ξέφυγε (ο ατμός βλέπεις). Το διόρθωσα ήδη. Ευχαριστώ  :)

Επισκέπτης

συναγωνιστές επισκεφτηκα το ιδρυμα χθες το απογευμα και πηρα το μιλφ τη Χριστινα.η κοπελα εχει πιασιματα, βυζαρες και κανει εξαιρετικο μασαζ.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
H Mονικα ειναι πολυ αδυνατη με μελαχρινο πολυ κοντο μαλλι και εκφυλη φατσα? Μηπως ειναι αυτη που περασε 2 φεγγαρια απο Σολομου 54?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
H Mονικα ειναι πολυ αδυνατη με μελαχρινο πολυ κοντο μαλλι και εκφυλη φατσα? Μηπως ειναι αυτη που περασε 2 φεγγαρια απο Σολομου 54?
όχι φίλε αυτή που λες δουλεύει πλέον Φραντζή 4 :sunglasses:

Μόνικα η Ρουμάνα, Σκρα παλαιόθεν κ.λ.π. ...??? :think:

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω απολυτα για την αγγελικη

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τι να πω?μπορει να αλλαξε σιγα σιγα και η αγγελικουλα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
  πηγαινω,    μονο  με  ομορφεs   ξανθoυλεs   με  γαλανα  η πρασινα ματια και αν ειναι μεχρι 30 χρονων.

Αν σου πέσει στα χέρια καμμιά μαυρομάτα, κράτα την δροσερή για μένα! ;)

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναι και γω παρα πολυ,για να πω την αληθεια δεν πιστευω οτι αλλαξε

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ναι και γω παρα πολυ,για να πω την αληθεια δεν πιστευω οτι αλλαξε
επειδη ειναι κουτοπονηρη,οταν καποιο ατομο ΔΕΝ την ξερει απο αλλα μαγαζια,κανει φουλ προγραμμα...οταν ειναι γνωστοι της,τοτε τους συνεχιζει στο ιδιο παραμυθι...εγω δεν κανω τετοια και αλλα πολλα....

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
επειδη ειναι κουτοπονηρη,οταν καποιο ατομο ΔΕΝ την ξερει απο αλλα μαγαζια,κανει φουλ προγραμμα...οταν ειναι γνωστοι της,τοτε τους συνεχιζει στο ιδιο παραμυθι...εγω δεν κανω τετοια και αλλα πολλα....
σωστοσ

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
δεν ειναι εδω το θρεντ για την κηπουρικη,αλλα εχω βαρεθει τον