Επισκέπτης
Και εγώ μια από τα ίδια, με δελέασαν τα σχόλιά σας και πέρασα να δω τι παίζει. Υποδοχή η Χριστίνα που την έκανα για σερίφισσα. Στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι εργάζεται κιόλας. Παρούσα και η Μόνικα (μοναδική επιλογή) που σε εμένα είπε πως είναι από Βουλγαρία (ψάξε βρες θα πείτε, μικρή σημασία έχει). Πήρα Μόνικα, παρότι η Χριστίνα πήγε να την βγάλει εκτός για να πάρω αυτήν. Για να είμαι ειλικρινής η Μόνικα είναι μέτρια εμφανισιακά, με σκληρό πρόσωπο, κάπως από ανάγκη την πήρα γιατί με την Χριστίνα δεν υπήρχε περίπτωση να πάω, ήταν εκτός προδιαγραφών μου. Το χαμάμ πολύ καλή φάση, τόσο πυκνό ατμό δεν είχα ξαναδεί, τίγκα! Η Μόνικα ήρθε μετά από λίγο και μόνο κοίταζε, σαν να μου έλεγε "φάε με". Αυτό και έκανα, πολύ συμμετοχική, δεν το περίμενα. Ωραία φάση να στάζεις μέσα στον ιδρώτα παντού, και να το κάνεις. Μέσα στην θολούρα και στην ζέστη είπα μέσα μου μπας και μείνω εκεί μέσα και μας γράφουν οι εφημερίδες. ΗΧριστίναστο μασάζ μετά όμως μέτρια, δεν το έχει με τίποτα. Όμως συνέχισε να με κοιτάει πονηρά. Ζαλισμένος όπως ήμουν από τον ατμό (μου έμεινε από την πρώτη πράξη αυτό), οι ατέλειες στο πρόσωπό της μου φάνηκαν ασήμαντες, την έβλεπα σαν Αφροδίτη. Το γέρικο κορμί μου τινάχτηκε ξανά κατά πάνω της και είχαμε δεύτερο γύρο με επιτυχές τέρμα. Τελικά άξιζε τον κόπο, είναι ενδιαφέρουσα παραλλαγή το χαμάμ-μασάζ. 80 ευρώ, 45-50 λεπτά, με δύο τέρματα. Δεν ξέρω αν το δεύτερο είναι στάνταρ αλλά εμένα είδα πως με έπαιρνε, το προχώρησα, και συνέβη. Στα συν το ότι το κατάστημα είναι σύγχρονο και καθαρό. Έγραψα και μια κριτική να μένει...
Μόνικα θέλεις να πείς ;)