Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Γαλατσίου 2-4,Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μη ξεγιελιεστε Μπουρδελιαρηδες. Η Αγγελική ειναι η γνωστή από Ιμβρου 2, Ιπποκράτους κλπ. Μάλλον πείνασε και είπε να ΄ξαναρχίσει τις πίπες για λίγο.
ωπα!....νατη παλι η αγγελικουλα...μαλιστα...ε ρε τι κανει η πεινα...χαχαχαχαχαχαχαχα!!!βεβαια βλεπω εβαλε μυαλο και κανει φουλ προγραμμα....

Επισκέπτης
Μη ξεγιελιεστε Μπουρδελιαρηδες. Η Αγγελική ειναι η γνωστή από Ιμβρου 2, Ιπποκράτους κλπ. Μάλλον πείνασε και είπε να ΄ξαναρχίσει τις πίπες για λίγο.

αυτό τώρα που κολάει??? εγώ στην Ίμβρου και Ιπποκράτους δεν έχω πατήσει ποτέ οπότε δεν μπορώ να κρίνω αν είναι αυτή η Αγγελική που λες ή άλλη...η ουσία όμως είναι ότι η Αγγελική είναι μουνάρα και κάνει και πολύ καλό πρόγραμμα! :rockon:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
αυτό τώρα που κολάει??? εγώ στην Ίμβρου και Ιπποκράτους δεν έχω πατήσει ποτέ οπότε δεν μπορώ να κρίνω αν είναι αυτή η Αγγελική που λες ή άλλη...η ουσία όμως είναι ότι η Αγγελική είναι μουνάρα και κάνει και πολύ καλό πρόγραμμα! :rockon:
μελαχρινη,μετριο υψος,με πεταχτο κολο,και μικρο στηθος?...ετσι ειναι?....καμια 30αρια περιπου χρονων?...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
και στα δικά σου γούστα είναι η Αγγελική ;)
  με τιποτα.    εγω μονο με ξανθουλεs  και πρεπει να εχουν η γαλανα η πρασινα ματια.   τωρα αν ειναι αυτη και κανει προγραμμα θα την ξεσκισει ο βυζαραs.  :tooth:  την εχει αχτι( γιατι στην ιμβρου εκανε την δυσκολη )                                                         

Επισκέπτης
   με τιποτα.    εγω μονο με ξανθουλεs  και πρεπει να εχουν η γαλανα η πρασινα ματια.    τωρα αν ειναι αυτη και κανει προγραμμα θα την ξεσκισει ο βυζαραs.  :tooth:   την εχει αχτι( γιατι στην ιμβρου εκανε την δυσκολη )                                                         

τότε μπορεί να προτιμήσεις τη Χριστίνα από Βουλγαρία ;)

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ολα τα λεφτά εδώ είναι το πρόγραμμα που γίνεται μέσα στο χαμάμ.Τα πάντα όλα,λιώνεις στον ιδρώτα και μετά πας στο δωμάτιο για ένα χαλαρωτικό μασαζάκι και έρχεσαι στα ίσια σου.Γνώμη μου είναι πως αν φέρει και άλλα αξιόλογα τεμάχια,θα παίξει δυναμικά στον ανταγωνισμό.

Επισκέπτης
Ολα τα λεφτά εδώ είναι το πρόγραμμα που γίνεται μέσα στο χαμάμ.Τα πάντα όλα,λιώνεις στον ιδρώτα και μετά πας στο δωμάτιο για ένα χαλαρωτικό μασαζάκι και έρχεσαι στα ίσια σου.Γνώμη μου είναι πως αν φέρει και άλλα αξιόλογα τεμάχια,θα παίξει δυναμικά στον ανταγωνισμό.

εγώ πάντως μέσα στο χαμάμ :fuck1: και όλας :grin:

Επισκέπτης

δελεαστηκα απο τη περιγραφη των συναγωνιστων περι χαμαμ και περασα απο το καταστημα να κανω μια δοκιμη. οι λαδοκορες ηταν η Αγγελικη την οποια ειχα τιμησει παλιοτερα στο μασατζιδικο της Βλαχοπουλου στη Λ.Αλεξανδρας, η Ερρικα απο Κευλανη, η Χριστινα απο Βουλγαρια και η Μονικα απο Ρουμανια η οποια με ενημερωσαν οτι ειναι καινουρια στο καταστημα. πηρα Μονικα μελαχρινη ψηλη με καβλε προσωπο περιπου στα 30 και μετα απο εικοσαλεπτο στο χαμαμ ακολουθησε πολυ δυνατο μασαζ στο δωματιο και καταληξαμε στο κυριως πιατο.

Επισκέπτης
δελεαστηκα απο τη περιγραφη των συναγωνιστων περι χαμαμ και περασα απο το καταστημα να κανω μια δοκιμη. οι λαδοκορες ηταν η Αγγελικη την οποια ειχα τιμησει παλιοτερα στο μασατζιδικο της Βλαχοπουλου στη Λ.Αλεξανδρας, η Ερρικα απο Κευλανη, η Χριστινα απο Βουλγαρια και η Μονικα απο Ρουμανια η οποια με ενημερωσαν οτι ειναι καινουρια στο καταστημα. πηρα Μονικα μελαχρινη ψηλη με καβλε προσωπο περιπου στα 30 και μετα απο εικοσαλεπτο στο χαμαμ ακολουθησε πολυ δυνατο μασαζ στο δωματιο και καταληξαμε στο κυριως πιατο.

ποιο της Ρένας Βλαχοπούλου? :grin: :2funny:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Και εγώ μια από τα ίδια, με δελέασαν τα σχόλιά σας και πέρασα να δω τι παίζει. Υποδοχή η Χριστίνα που την έκανα για σερίφισσα. Στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι εργάζεται κιόλας. Παρούσα και η Μόνικα (μοναδική επιλογή) που σε εμένα είπε πως είναι από Βουλγαρία (ψάξε βρες θα πείτε, μικρή σημασία έχει). Πήρα Μόνικα, παρότι η Χριστίνα πήγε να την βγάλει εκτός για να πάρω αυτήν. Για να είμαι ειλικρινής η Μόνικα είναι μέτρια εμφανισιακά, με σκληρό πρόσωπο, κάπως από ανάγκη την πήρα γιατί με την Χριστίνα δεν υπήρχε περίπτωση να πάω, ήταν εκτός προδιαγραφών μου. Το χαμάμ πολύ καλή φάση, τόσο πυκνό ατμό δεν είχα ξαναδεί, τίγκα! Η Μόνικα ήρθε μετά από λίγο και μόνο κοίταζε, σαν να μου έλεγε "φάε με". Αυτό και έκανα, πολύ συμμετοχική, δεν το περίμενα. Ωραία φάση να στάζεις μέσα στον ιδρώτα παντού, και να το κάνεις. Μέσα στην θολούρα και στην ζέστη είπα μέσα μου μπας και μείνω εκεί μέσα και μας γράφουν οι εφημερίδες. Η Μόνικα στο μασάζ μετά όμως μέτρια, δεν το έχει με τίποτα. Όμως συνέχισε να με κοιτάει πονηρά. Ζαλισμένος όπως ήμουν από τον ατμό (μου έμεινε από την πρώτη πράξη αυτό), οι ατέλειες στο πρόσωπό της μου φάνηκαν ασήμαντες, την έβλεπα σαν Αφροδίτη. Το γέρικο κορμί μου τινάχτηκε ξανά κατά πάνω της και είχαμε δεύτερο γύρο με επιτυχές τέρμα. Τελικά άξιζε τον κόπο, είναι ενδιαφέρουσα παραλλαγή το χαμάμ-μασάζ. 80 ευρώ, 45-50 λεπτά, με δύο τέρματα. Δεν ξέρω αν το δεύτερο είναι στάνταρ αλλά εμένα είδα πως με έπαιρνε, το προχώρησα, και συνέβη. Στα συν το ότι το κατάστημα είναι σύγχρονο και καθαρό. Έγραψα και μια κριτική να μένει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom