Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Γαλατσίου 2-4,Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
επειδη ειναι κουτοπονηρη,οταν καποιο ατομο ΔΕΝ την ξερει απο αλλα μαγαζια,κανει φουλ προγραμμα...οταν ειναι γνωστοι της,τοτε τους συνεχιζει στο ιδιο παραμυθι...εγω δεν κανω τετοια και αλλα πολλα....

γιατί εσένα που σε ήξερε από άλλο μαγαζί σου αρνήθηκε η Αγγελική φουλ πρόγραμμα? :think: :think: :think:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιατί εσένα που σε ήξερε από άλλο μαγαζί σου αρνήθηκε η Αγγελική φουλ πρόγραμμα? :think: :think: :think:
στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχω παει ακομα...το παραδειγμα που ανεφερα ηταν απο αλλο μαγαζι που δουλευε...γιαυτο και ειμαι επιφυλακτικος μαζι της....ΑΝ σαυτο αλλαξε τροπαριο τοτε ειδωμεν.... :think:

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναι θα δουμε ,αλλα οπως σου ειπα εγω δεν το πιστευω

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ναι θα δουμε ,αλλα οπως σου ειπα εγω δεν το πιστευω
και γω αυτο νομιζω κατα βαθος...μολις σε δει θα σου πει,οχι,συνεχιζω οτι εκανα,δεν κανω τιποτα παραπανω και τετοια...το καλο ειναι να βαλεις κανενα φιλο στο διπλανο δωματιο ,να την ξεκωλιασει,και μολις σου ερθει να σου πει εγω δεν κανω φουλ....χαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...εκει θα ειναι για μαπες.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και γω αυτο νομιζω κατα βαθος...μολις σε δει θα σου πει,οχι,συνεχιζω οτι εκανα,δεν κανω τιποτα παραπανω και τετοια...το καλο ειναι να βαλεις κανενα φιλο στο διπλανο δωματιο ,να την ξεκωλιασει,και μολις σου ερθει να σου πει εγω δεν κανω φουλ....χαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...εκει θα ειναι για μαπες.... :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: άμα είναι να κανονίσουμε τότε να πάμε μαζί, εγώ να την :fuck1: και εσύ να παίρνεις "αυτί" :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.861
Πόντοι
46.232
παρτουζίαρη μου εσύ....  :grin: :grin: :grin:

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παρτουζα με την αγγελικουλα???χα χα χα

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οχι δεν εφαγα χυλοπιτα,αλλα οπως βλεπεις διιστανται οι αποψεις για τις υπηρεσιες της.Μακαρι να αλλαξε κατι που οπως ειπες εχει γινει

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναι βρε το καταλαβα,παντως την εχουμε αναλυσει πολυ την αγγελικουλα θα χει λοξυγκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom