εχει τυχει και σε μενα και συμφωνησα μαζι σουktmduke, αυτο το εχω τσεκαρει, με ενα κολλητο, που τον εστειλα,και εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που περιεγραψα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Γαλατσίου 2-4,Πατήσια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 236
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εχει τυχει και σε μενα και συμφωνησα μαζι σου
muffin11
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
[/τελικα οι πιο πολλοι συμφωνουμε για την αγγελικουλα]
Επισκέπτης
επειδη ειναι κουτοπονηρη,οταν καποιο ατομο ΔΕΝ την ξερει απο αλλα μαγαζια,κανει φουλ προγραμμα...οταν ειναι γνωστοι της,τοτε τους συνεχιζει στο ιδιο παραμυθι...εγω δεν κανω τετοια και αλλα πολλα....
γιατί εσένα που σε ήξερε από άλλο μαγαζί σου αρνήθηκε η Αγγελική φουλ πρόγραμμα?
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχω παει ακομα...το παραδειγμα που ανεφερα ηταν απο αλλο μαγαζι που δουλευε...γιαυτο και ειμαι επιφυλακτικος μαζι της....ΑΝ σαυτο αλλαξε τροπαριο τοτε ειδωμεν....γιατί εσένα που σε ήξερε από άλλο μαγαζί σου αρνήθηκε η Αγγελική φουλ πρόγραμμα?
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
και γω αυτο νομιζω κατα βαθος...μολις σε δει θα σου πει,οχι,συνεχιζω οτι εκανα,δεν κανω τιποτα παραπανω και τετοια...το καλο ειναι να βαλεις κανενα φιλο στο διπλανο δωματιο ,να την ξεκωλιασει,και μολις σου ερθει να σου πει εγω δεν κανω φουλ....χαχαχαχαχαχαχαχα ...εκει θα ειναι για μαπες....ναι θα δουμε ,αλλα οπως σου ειπα εγω δεν το πιστευω
Επισκέπτης
και γω αυτο νομιζω κατα βαθος...μολις σε δει θα σου πει,οχι,συνεχιζω οτι εκανα,δεν κανω τιποτα παραπανω και τετοια...το καλο ειναι να βαλεις κανενα φιλο στο διπλανο δωματιο ,να την ξεκωλιασει,και μολις σου ερθει να σου πει εγω δεν κανω φουλ....χαχαχαχαχαχαχαχα ...εκει θα ειναι για μαπες....
άμα είναι να κανονίσουμε τότε να πάμε μαζί, εγώ να την και εσύ να παίρνεις "αυτί"
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μπα....θα μπω με σανιδα μεσα οποτε....άμα είναι να κανονίσουμε τότε να πάμε μαζί, εγώ να την και εσύ να παίρνεις "αυτί"
Επισκέπτης
μπα....θα μπω με σανιδα μεσα οποτε....
αν είναι τότε να κανονίσουμε παρτούζα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.861
- Πόντοι
- 46.232
παρτουζίαρη μου εσύ....
Επισκέπτης
παρτουζα με την αγγελικουλα???χα χα χα
τι έγινε έφαγες χυλόπιτα από την Αγγελικούλα?
Επισκέπτης
οχι δεν εφαγα χυλοπιτα,αλλα οπως βλεπεις διιστανται οι αποψεις για τις υπηρεσιες της.Μακαρι να αλλαξε κατι που οπως ειπες εχει γινει
έλα πλάκα κάνω ;)
Επισκέπτης
ναι βρε το καταλαβα,παντως την εχουμε αναλυσει πολυ την αγγελικουλα θα χει λοξυγκα
να βοηθήσουμε να της φύγει
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλα για το λοξυγκα εγω ξερω αλλο τροπο ποιο αποτελεσματικο...να βοηθήσουμε να της φύγει
Επισκέπτης
καλα για το λοξυγκα εγω ξερω αλλο τροπο ποιο αποτελεσματικο...
να γίνει συνδυασμός τότε
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γουσταρει.....?να γίνει συνδυασμός τότε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις