Πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα όπου παρούσες ήταν Χριστίνα Ερρικα και Αγγελική.
Η Μόνικα επιβεβαιώνω ότι σταμάτησε, μιας και μου το είπαν εκ των ...έσω (γαμώ την ατυχία μου, δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω το κορίτσι)
Πέρασμα με την Αγγελική, μιας και ήταν η μοναδική που μου άρεσε. Πρόγραμμα των 80€ μαζί με τον ατμό.
Στο χαμάμ, ήταν μια ενδιαφέρον εμπειρία. Πυκνός ατμός, και πολλοί βαθμοί ζέστης, κάνανε το κορμί να ξεκινήσει την ...εφίδρωση.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό, μπαίνει και Αγγελική με μια πετσέτα τυλιγμένη, που την πέταξε αμέσως, μιας και από ότι με είχε προειδοποιήσει, δεν τον αντέχει και πολύ(!)
Με αυτά και αυτά, άρχισε την πίπα (ακάποτη) και πάνω που ετοιμάζομαι να πυρπολήσω, μου λέει να πάμε στο δωμάτιο για την συνέχεια.
Δεν κρύβω ότι σπάστηκα, γιατί αλλιώς το είχα σχεδιάσει στο μυαλό μου. Τέλος πάντων, με το που πάμε στο δωμάτιο, συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε σταματήσει, ξανά πίπα και καβάλημα από πάνω το κορίτσι, όπου κάπου εκεί, ήρθε και η τελική κατάθεση.
Συνέχεια με μασάζ, που ναι μεν ήταν καλό (άνω του μετρίου σίγουρα) αλλά μικρής διάρκειας.
Δεύτερο γύρο δεν είχαμε, αλλά και δεν το προσπάθησα για να είμαι ειλικρινείς, εφόσον δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα είχα... σχεδιάσει.
Σαν συμπέρασμα θα πω ότι δεν πέρασα άσχημα, καλή ήταν και η εμπειρία μέσα στους ατμούς, αλλά όχι και κάτι το ιδιαιτέρα ξεχωριστό.
Άλλωστε τα 80€ που παρεμπιπτόντως να αναφέρω ότι μου τα ζήτησε στην αρχή(!!!!) θα έπιαναν "τόπο" μόνον αν υπήρχε και 2ο ημίχρονο, που τουλάχιστον σε εμένα δεν έγινε.