aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλημερα Τζωρτζ. Εννια αυτη τη στιγμη......... ζωη να'χουν!!!!!!!!!ο Αριστος με τα λίγα κορίτσια που έχει
Καλημερα Τζωρτζ. Εννια αυτη τη στιγμη......... ζωη να'χουν!!!!!!!!!ο Αριστος με τα λίγα κορίτσια που έχει
μπράβο να τις εκατοστήσεις!!!Καλημερα Τζωρτζ. Εννια αυτη τη στιγμη......... ζωη να'χουν!!!!!!!!!
μπράβο να τις εκατοστήσεις!!!
Χτεσινό πέρασμα και από εδώ. Στην πόρτα κλασσικά η Νάντια. Μου φαίνεται ότι πάχυνε λίγο. Παρέλαση από Ειρήνη τη γνωστή, η Λίλιαν (έτσι νομίζω) και η Μαρίνα με την οποία πέρασα.
Ωραία κοπέλα, όμορφη ψηλή με απίθανο σώμα, στήθος 1,5 και πάρα πολύ καλό πρόγραμμα. Πίπα ακα που περιλαμβάνει και μπαλάκια, και καλή συμμετοχή στο σεξ.
Να γράψω και την απορία μου. Νομίζω ότι είναι πολύ καλλίτερη εμφανισιακά από τις περισσότερες κοπέλες των πολύ προβεβλημένων για παράδειγμα μαγαζιών της Στουρνάρη 29 και του Αριστοτέλη. Και φυσικά πολλών άλλων. Και με πολύ καλό β ημίχρονο. Και με βάζει σε σκέψεις ότι δεν υπάρχουν παρά ελάχιστες αναφορές γιαυτή. Πως το εξηγείτε?
Χτεσινό πέρασμα και από εδώ. Στην πόρτα κλασσικά η Νάντια. Μου φαίνεται ότι πάχυνε λίγο. Παρέλαση από Ειρήνη τη γνωστή, η Λίλιαν (έτσι νομίζω) και η Μαρίνα με την οποία πέρασα.
Ωραία κοπέλα, όμορφη ψηλή με απίθανο σώμα, στήθος 1,5 και πάρα πολύ καλό πρόγραμμα. Πίπα ακα που περιλαμβάνει και μπαλάκια, και καλή συμμετοχή στο σεξ.
Να γράψω και την απορία μου. Νομίζω ότι είναι πολύ καλλίτερη εμφανισιακά από τις περισσότερες κοπέλες των πολύ προβεβλημένων για παράδειγμα μαγαζιών της Στουρνάρη 29 και του Αριστοτέλη. Και φυσικά πολλών άλλων. Και με πολύ καλό β ημίχρονο. Και με βάζει σε σκέψεις ότι δεν υπάρχουν παρά ελάχιστες αναφορές γιαυτή. Πως το εξηγείτε?
Κάποια περιγραφή για την Μαρίνα;
ψάξε Νατασσα από Σ63 και Γ΄Σεπτ25... υπάρχουν αρκετές αναφορές, όλοι οι παλιοί την έχουμε πάρει, εγώ προσωπικά πάνω από 5-6 φορές μπορεί και παραπάνω... πολύ καλή αλλά δεν ξεπερνάει το μέτρο...
στην Στουρνάρη οι περισσότερες δουλεύουν με στυλ πορνοστάρ και κάνουν και πιο εχτρημ πρόγραμμα και έχει και πάρα πολλές κοπέλες, ο Αριστος με τα λίγα κορίτσια που έχει κάνει σεφτέ γιατί είναι επικοινωνιακός, βάζει και τις φωτο...
Καλά δεν διάβασες. Ψηλή όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα΄μοντελέ μελαχροινή στήθος 1,5 περίπου 30αρα. Γενικά όταν την έχεις ανάσκελα και την σκέφτεσαι "τι γυναίκα πηδάω!!"
ψάξε Νατασσα από Σ63 και Γ΄Σεπτ25... υπάρχουν αρκετές αναφορές, όλοι οι παλιοί την έχουμε πάρει, εγώ προσωπικά πάνω από 5-6 φορές μπορεί και παραπάνω... πολύ καλή αλλά δεν ξεπερνάει το μέτρο...
στην Στουρνάρη οι περισσότερες δουλεύουν με στυλ πορνοστάρ και κάνουν και πιο εχτρημ πρόγραμμα και έχει και πάρα πολλές κοπέλες, ο Αριστος με τα λίγα κορίτσια που έχει κάνει σεφτέ γιατί είναι επικοινωνιακός, βάζει και τις φωτο...
Και για όσους δεν κατάλαβαν όταν λέμε εξτρημ προγράμματα εννοούμε από φουλ λεσβιακά (δεν είναι κακό) αλλά και γλυφοκώλια, δάχτυλα στην κολωτρυπίδα. στραπόν (νούμερο1, νούμερο2 ...νούμερο άπειρον) για ξεκώλιασμα και τέτοια.
Ανοιχτο ειναι φιλε μου και τα κοριτσια ειναι τα ιδια.Κανενα νεο απο το μαγαζι? Ποιες κορασιδες εχει τωρα? Εκλεισε?
Καλημέρα σας κύριοι,
αν μπορεί κάποιος ας γράψει τι προγράμματα έχει το μαγαζί,
εννοώ χρόνο, κόστος & υπηρεσίες,
επίσης η Νατάσσα από Στουρνάρη 63 με τι όνομα δουλεύει στο μαγαζί,
αν δουλεύει ακόμα, γιατί διαβάζοντας αρκετές σελίδες πίσω,
είδα πως την αναφέρουν σαν Άννα αλλά και σαν Μαρίνα
Οκ. Ευχαριστώνομιζω πλεον το έχουν 60 ευρω το 45 λεπτο και με λίγο παζαρι περνας και με 50 για πιο λιγη ωρα
Η Νατάσα μεχρι πριν λιγο καιρό εκει ήταν, Σαν Νατάσα απο οσο θυμαμαι
Ανοιχτο ειναι φιλε μου και τα κοριτσια ειναι τα ιδια.
νομιζω πλεον το έχουν 60 ευρω το 45 λεπτο και με λίγο παζαρι περνας και με 50 για πιο λιγη ωρα
Η Νατάσα μεχρι πριν λιγο καιρό εκει ήταν, Σαν Νατάσα απο οσο θυμαμαι
Τελικά πας σε αυτό το μαγαζί και βλέπεις στην πασαρέλα το όμορφο μιλφάκι Νάντια (και πόρτα) τη μουνάρα την Μαρίνα, την Λίλιαν (με ατελείωτα χιλιόμετρα) την Άννα (νομίζω) με υφάκι πολλά υποσχόμενα και περνάει και η γεματούλα Ειρήνη χαμηλοβλεπούσα σαν να ντρέπεται να σε δει, την επιλέγεις (επειδή ξέρεις) και μόλις μπει μέσα στο δωμάτιο και τα πετάξει όλα γίνεται το όγδοο θαύμα του κόσμου. Ορμάει να σε κατασπαράξει σαν να έχει 5 χρόνια να πάει με άντρα. Τα πάντα όλα όπως θέλεις, όσο θέλεις και όσο αντέξεις φυσικά. Και στο τέλος σε συνοδεύει στην πόρτα σοβαρή σοβαρή και χαμηλοβλεπούσα. Όπως έχει ξαναγραφτεί μια κατηγορία μόνη της. 45 λεπτά 60 ευρά.