arxontas88
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις αν η σεριφισα κανει κι αυτη μασαζ??
ξερει κανεις αν η σεριφισα κανει κι αυτη μασαζ??
και μασαζ κανει και κανει και κανει και κανει
Νομιζω οτι γυρισε απο Ουκρανια
Η Ναντια που αναφερεσαι λειπει,μαλλον καποια αλλη ειδε ο συναγωνιστης,η οποια φυσικα ομως θα κανει ολα τα ανωτερω!!!
θα σου πω εγω μη μου στεναχωριεσε μορτη μου σε χριαζομαστε.......... καλο μου φιλο καλησπερα.καλά την Νατάσα την ψηλή εγώ πότε θα την πετύχω
Αννα και Νατασα ειναι το ιδιο προσωπο . Απλως πολλοι την γνωριζουμε και ως Νατασα γιατι δουλευε Σ63 με αυτο το ονομαΡε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατι θα τρελαθω.
Ξερω την Ναντια την Μαρίνα την Αννα την Ειρήνη στο μαγαζί.
η Νατασσα η ψηλή ποια είναι.
Μήπως είναι καποια από τις παραπάνω με παλιό όνομα.
Αν γνωρίζει κάποιος φίλος ας απάντησει.
Zero τα φώτα σου
καλημερα
Η Αννα ειναι απο τα καλυτερα παιδια και πολυ καλη σε αυτο που κανει.και ωραια γυναικαεπίσκεψη σήμερα το μεσημεράκι , με την ελπίδα να πετύχω επιτέλους την Αννα(πρώην Νατάσα απο Στουρνάρη), στην πόρτα η Νάντια με τα πανέμορφα μάτια , ρόστερ Αλίσα ή Αλίνα δεν άκουσα καλά καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους με πιασηματάκια και 2άρια βυζιά , Ρωξάνη μελαχρινή ψηλή μιλφογκίλφ με κανονικό σώμα και 3άρια βυζιά , Ελένη ξανθιά μιλφογκίλφ κοντή παχουλή και τέλος Αννα ξανθιά ψηλή μίλφ με κανονικό πολύ σφιχτό σώμα ωραία κωλαρά και μικρό σιλικονάτο βυζί(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
σε συνεχεια της βολτας το μεσημερι, στην πορτα η ναντια. παρουσες 2 κοπελες, μαρινα και ειρηνη.
Η γνωστη Ειρήνη , το στανταρακι ?