Νέα

Γ ' Σεπτεμβρίου 59,Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
εγω δεν καταλαβα ρε Ζερο γιατι δεν μας ενημερωσες οσο δουλευε..ευτυχως οταν την επισκευτηκα και το κλαρινο με προφυλαξη ζητησα...
Χωρίς να κάνω το συνήγορο κανενός μία απάντηση είναι ότι όποιος κάνει ακάποτα θα κάνει ακάποτα, όποιος δεν κάνει δεν κάνει ο,τι και αν κάνει η κοπέλα. Άρα για εσένα ας πούμε που δεν κάνεις, η πληροφορία "πρακτικά" δεν έχει καμμία απολύτως αξία.

Χώρια που θα έβγαινε και η "βρώμα" ο τάδε προμοτάρει, ή σαμποτάρει το ίδρυμα, την κοπέλα που δουλεύει εις βάρος των άλλων κλπ, κλπ.

Αυτάααααααα!!!! 

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Το επιβεβεβαιωνεις απο 1ο χερι?? (μαλλόν πουλί αφου το πουλι εμπαινε στην τρύπα και οχι το χερι)

Γιατι αν εκανες εσυ ακάπωτα απο όλες τις τρυπες εισαι  :jerking:

Επίσημανση :: Το ποστ εχει φιλοσοφικό χαρακτηρα . Για να επιβεβαιωθουν τα ακαπωτα .........μισια πρεπει να βγει καποιος να μπει "ναι εγω το έκανα χωρίς καπότα " . Οποιος το παραδεχθει αυτό αυτοματως θα χαρακτηρισθει μαλακας οποτε οποιος εκανε ακάπωτα μισια θα το βουλώσει . Αρα από 1ο χερι δεν θα μαθετε ποτέ τι εγινε και θα μεινετε όλοι με τις φημες .

Άσε τι είναι και τι δεν είναι ο καθένας... Εδώ κυκλοφορούν τόσοι και τόσοι που δίνουν γλωσσόφιλα σε μαζατζούδες και πουτάνες που κάνουν ακάποτα τσιμπούκια και νομίζουν ότι είναι εντάξει, να μη σου πω πάνε και φιλάνε τα παιδιά τους μετά. Αυτοί σε τι διαφέρουν;

Άσε σου λέω, λοιπόν. Διάβασε, κρίνε την αξιοπιστία του καθενός και κράτα την πληροφορία στο μυαλό σου. Στο τέλος δεν θα γράφει κανένας καμμία πληροφορία, παρά θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα προμοτόρων και αγαπητικών της μασατζοπούλας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
εγω δεν καταλαβα ρε Ζερο γιατι δεν μας ενημερωσες οσο δουλευε..ευτυχως οταν την επισκευτηκα και το κλαρινο με προφυλαξη ζητησα...

Χωρίς να κάνω το συνήγορο κανενός μία απάντηση είναι ότι όποιος κάνει ακάποτα θα κάνει ακάποτα, όποιος δεν κάνει δεν κάνει ο,τι και αν κάνει η κοπέλα. Άρα για εσένα ας πούμε που δεν κάνεις, η πληροφορία "πρακτικά" δεν έχει καμμία απολύτως αξία.

Χώρια που θα έβγαινε και η "βρώμα" ο τάδε προμοτάρει, ή σαμποτάρει το ίδρυμα, την κοπέλα που δουλεύει εις βάρος των άλλων κλπ, κλπ.

Αυτάααααααα!!!! 

απάντησε ο sex-commando για εμένα... ;)
δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω.
ασε που τα ακαπωτα παιζουν παντου, ιδιαιτερα στα μασαζ εξ-απο-ανεκαθεν.
ο καθενας περνει τα ρισκα του, αλλιως θα καθομασταν σπιτι και θα τον παιζαμε, μονο αυτο ειναι 100% ασφαλές

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
απάντησε ο sex-commando για εμένα... ;)
δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω.
ασε που τα ακαπωτα παιζουν παντου, ιδιαιτερα στα μασαζ εξ-απο-ανεκαθεν.
ο καθενας περνει τα ρισκα του, αλλιως θα καθομασταν σπιτι και θα τον παιζαμε, μονο αυτο ειναι 100% ασφαλές
Διαφωνω καθετα. Υπαρχουν και αλλες λυσεις!!!                 

Συνημμένα

• 065_1000.jpg
    065_1000.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • untitled.png
    untitled.png
    138,8 KB · Εμφανίσεις: 31

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Ασε φίλε μην παρεξηγήσαι, ο Zero κατά βάση τα γράφει σωστά. Ακάποτα έκανε από όλες τις τρύπες, η Ειρηνούλα. Μπορεί να μην το πρότεινε από μόνη της σε όλους, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν το έκανε.

Τώρα οι άλλες που την θάβουν ξύδι, οι παλιές όλες είτε στο μασατζίδικο μέσα, είτε σε βίζιτα στο ξενοδοχείο έκαναν τα μύρια όσα. Όλες οι σαράντα κάτι πρώην σοβιετικές που βγήκαν στο κλαρί στην Ελλάδα, είδαν τρελή χαρά στα σκέλια και στην τσέπη τους.

"Δρυός πεσούσης πας Ανήρ ξυλεύεται..."

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Στην πορτα η γνωστη Ναντια. Μια Μαρίνα ψηλη με ωραιο σωμα 33 χρονων περιπου, μια χοντρη κακομουτσουνη που δεν συγκρατησα ονομα μια Λουλου νομιζω, μιλφ αδιαφορο και ενα αλλο μιλφ και....... παλι η Ειρηνη.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ειρηνη. Ναι, αφου λεγανε οτι εφυγε για παντα

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδιά πήγα αλλά ούτε ειρήνη είδα ούτε την Αννα

Ναντια Μαρίνα και κάτι τρομακτικές

καμία άλλη ρε πούστη μου

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι και η Σοφια εκει απο αγ,ιωαννου ,

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ποιες άλλες είδες ρε φίλε

η αννα ήταν

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Περασα χθες τοαπογευμα βαργα το κουδουνι και δεν ανοιξε κανεις?ξερει κανενας τιποτα τι εχει γινει???

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά η Ειρήνη βρέθηκε η οχι.
οποιος την βρει εχει αμοιβη  μορτη??????
γιατι την εντοπισαμε  και ψαχνει για καλη μεταγραφη εχεις τιποτα στο νου σου???
αν εχεις κανα μαγαζι καλο να σου δωσω ρεπορτο

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
οποιος την βρει εχει αμοιβη  μορτη??????
γιατι την εντοπισαμε  και ψαχνει για καλη μεταγραφη εχεις τιποτα στο νου σου???
αν εχεις κανα μαγαζι καλο να σου δωσω ρεπορτο
:think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom