Νέα

Γ ' Σεπτεμβρίου 59,Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καπως ετσι εχουν τα πραγματα.
μεγαλο μειον του μαγαζιου ειναι πως δεν εχει καναπεδες στα δωματια ομως
καραταει τα παλια  σκληρα προγραμματα...στα ορθια,και στο πατωμα,τοτε που ο καναπες δεν υπηρχε σε ΚΑΝΕΝΑ μαγαζι...

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Προσφατη επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα. Παρούσες Άννα, Μαρίνα και Ειρήνη. Για την τελευταία έχουν γραφτεί πολλά (λύσσάρα, sex maniac, κλπ). Πάντως εγώ την είδα και τρόμαξα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μου σηκωθεί μαζί της ούτε μια στο εκατομύριο ....
Πέρασα με τη Μαρίνα.
Φέρεται πολύ φιλικά, μασαζάκι μετριο αλλά η συνέχεια αρκετά καλύτερη.
Όπως έχει γραψει και άλλος συναγωνιστής λίγο καιρό πρίν, η κοπέλλα εμφανισιακά είναι καλύτερη από πολλές άλλες που πλασσάρονται σα θεές... σε πιο προβεβλημένα μαγαζιά. Για 60 Έουρα σίγουρα θα την έπαιρνα ξανά. 

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Προσφατη επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα. Παρούσες Άννα, Μαρίνα και Ειρήνη. Για την τελευταία έχουν γραφτεί πολλά (λύσσάρα, sex maniac, κλπ). Πάντως εγώ την είδα και τρόμαξα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μου σηκωθεί μαζί της ούτε μια στο εκατομύριο ....
Πέρασα με τη Μαρίνα.
............... 

Φίλε μου επειδή έχω πάρει και τις δύο θα σου πω ότι όταν πας με την Μαρίνα μόλις κατέβεις στο πεζοδρόμιο για να φύγεις μονολογείς: " ρε πούστη μου τι μουνάρα γάμησα σήμερα !!!" ενώ όταν πας με την Ειρήνη μονολογείς "ρε πούστη μου τι γαμήσι έκανα σήμερα!!!"

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Φίλε μου επειδή έχω πάρει και τις δύο θα σου πω ότι όταν πας με την Μαρίνα μόλις κατέβεις στο πεζοδρόμιο για να φύγεις μονολογείς: " ρε πούστη μου τι μουνάρα γάμησα σήμερα !!!" ενώ όταν πας με την Ειρήνη μονολογείς "ρε πούστη μου τι γαμήσι έκανα σήμερα!!!"
:2funny:

Άψογη περιγραφή! Óντως αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Μουνάρα η Μαρίνα αλλά η Ειρήνη νυμφομανής, δεν υπάρχει άλλη λέξη... Δυστυχώς όμως με αυτά που διάβασα εδώ αποφεύγω πλέον την Ειρήνη (με μεγαααααάλη αυτοσυγκράτηση!).
Η σερίφισα Νάντια τι λέει στο δωμάτιο?

glykopsolis

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Like
6
Πόντοι
6

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Τελικά πας σε αυτό το μαγαζί και βλέπεις στην πασαρέλα το όμορφο μιλφάκι Νάντια (και πόρτα) τη μουνάρα την Μαρίνα, την Λίλιαν (με ατελείωτα χιλιόμετρα) την Άννα (νομίζω) με υφάκι πολλά υποσχόμενα και περνάει και η γεματούλα Ειρήνη χαμηλοβλεπούσα σαν να ντρέπεται να σε δει, την επιλέγεις (επειδή ξέρεις) και μόλις μπει μέσα στο δωμάτιο και τα πετάξει όλα γίνεται το όγδοο θαύμα του κόσμου. Ορμάει να σε κατασπαράξει σαν να έχει 5 χρόνια να πάει με άντρα. Τα πάντα όλα όπως θέλεις, όσο θέλεις και όσο αντέξεις φυσικά. Και στο τέλος σε συνοδεύει στην πόρτα σοβαρή σοβαρή και χαμηλοβλεπούσα. Όπως έχει ξαναγραφτεί μια κατηγορία μόνη της. 45 λεπτά 60 ευρά.  

όπως ακριβώς τα λέει ο συναγωνιστής ..

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Η Νάντια μου (πέρασα πριν καμιά βδομάδα) όταν την ρώτησα αν θε περάσει μαζί μου, το "απέφυγε" διακριτικά λέγοντάς μου ότι αυτή την εποχή "δεν", αφήνοντας να εννοηθεί διάφορα για αργότερα .. (να υποθέσω θέμα υγείας, ή ντρίπλα της στιγμής ??? )

Τελικά έγινε μάχη με την χαμηλοβλεπούσα Ειρήνη .. Παρούσες και οι Άννα, Ρωξάνη, Μαρίνα, Λίλιαν

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
όπως ακριβώς τα λέει ο συναγωνιστής ..

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Η Νάντια μου (πέρασα πριν καμιά βδομάδα) όταν την ρώτησα αν θε περάσει μαζί μου, το "απέφυγε" διακριτικά λέγοντάς μου ότι αυτή την εποχή "δεν", αφήνοντας να εννοηθεί διάφορα για αργότερα .. (να υποθέσω θέμα υγείας, ή ντρίπλα της στιγμής ??? )

Τελικά έγινε μάχη με την χαμηλοβλεπούσα Ειρήνη .. Παρούσες και οι Άννα, Ρωξάνη, Μαρίνα
Τόσο καλή είναι αυτή η Ειρήνη παιδιά; Αξίζει δηλαδής μια δοκιμή;

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Μόλις ανέβασα κριτική .. Αξίζει μια εμπειρία μαζί της .. από εμφάνιση μην περιμένεις τπτ αξιόλογο, γιατί θα απογοητευτείς ..

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Τόσο καλή είναι αυτή η Ειρήνη παιδιά; Αξίζει δηλαδής μια δοκιμή;

Αγαπητέ μου διαβάζοντας τις δύο τελευταίες σελίδες (που σίγουρα τις διάβασες) τι νόημα έχει η ερώτησή σου? Η Ειρήνη είναι μιλφ προχωρημένο. Μία γυναίκα της διπλανής πόρτας. (πρόσεξε λέω γυναίκα, όχι κοπέλα) με πολύ συμπαθητική συμπεριφορά και όρεξη να προσφέρει τα πάντα στον άντρα (δεν λέω πελάτη). Αν θες να ευχαριστηθείς αυτά που περιγράφονται πιό πάνω (και αν ξέρεις να τα χειριστής βεβαίως, βεβαίως) πήγαινε. Αν δεν, ψάξε για άλλα πράγματα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ναι ρε συ αντε τραβα χανουμε την ουσια το τελευταιο διαστημα

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Χθεσινό πέρασμα για Ειρήνη αλλά ήταν σε δωμάτιο, όπως και η Μαρίνα. Πέρασα με Άννα . Καλή αλλά ο στόχoς ήταν η Είρήνη. Maybe next time.i

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...περασμα σημερα,και ενημερωθηκα οτι η ειρηνη ειναι αρρωστη..κοπελες μονο 3...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
spunkyτα..μπερδεψα..εδω ειναι η 60 αρα με τα μπλε και το κολαν :grin:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
spunkyτα..μπερδεψα..εδω ειναι η 60 αρα με τα μπλε και το κολαν :grin:
σωστος..εδω οντως παιζει μια θεια,με κολαν..καλα μην φανταστεις οτι το υπολοιπο ροστερ, ειναι λυκοπουλα...εχουν μηδενισει κοντερ ολες τους...

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
σωστος..εδω οντως παιζει μια θεια,με κολαν..καλα μην φανταστεις οτι το υπολοιπο ροστερ, ειναι λυκοπουλα...εχουν μηδενισει κοντερ ολες τους...
Τι πρόγραμμα κάνει η γριούλα; Κουλούρι, δίνει;

Μία άλλη ψιλο-ηλικιωμένη με κοντό μαλλί;

Πήγα και εγώ για Ειρήνη αλλά μου είπαν ότι είναι άρρωστη, οπότε πήρα Άννα. Το σκέφτηκα λίγο να πειραματιστώ με τις παραπάνω, αλλά πλέον δεν παίζουμε με τα 60-ευρα. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
...περασμα σημερα,και ενημερωθηκα οτι η ειρηνη ειναι αρρωστη..κοπελες μονο 3...

αυτη  η  ειρηνη  αρρωστη ,  η  σονια  αρρωστη    :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:      λες  να  σου  κρυβονται  και  να μην βγαινουν ?        δικαιολογημενα    ;)    θελουν προγραμμα  πιο  χαλαρο .  δεν  αντεχουν  τετοιο  σφυροκοπημα . 

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
αυτη  η  ειρηνη  αρρωστη ,   η  σονια  αρρωστη    :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:      λες  να  σου  κρυβονται  και  να μην βγαινουν ?        δικαιολογημενα     ;)     θελουν προγραμμα  πιο  χαλαρο .  δεν  αντεχουν  τετοιο  σφυροκοπημα . 
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom