καπως ετσι εχουν τα πραγματα.
μεγαλο μειον του μαγαζιου ειναι πως δεν εχει καναπεδες στα δωματια ομως
Συμφωνώ απολύτως.
καπως ετσι εχουν τα πραγματα.
καραταει τα παλια σκληρα προγραμματα...στα ορθια,και στο πατωμα,τοτε που ο καναπες δεν υπηρχε σε ΚΑΝΕΝΑ μαγαζι...καπως ετσι εχουν τα πραγματα.
Προσφατη επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα. Παρούσες Άννα, Μαρίνα και Ειρήνη. Για την τελευταία έχουν γραφτεί πολλά (λύσσάρα, sex maniac, κλπ). Πάντως εγώ την είδα και τρόμαξα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μου σηκωθεί μαζί της ούτε μια στο εκατομύριο ....
Πέρασα με τη Μαρίνα.
...............
Φίλε μου επειδή έχω πάρει και τις δύο θα σου πω ότι όταν πας με την Μαρίνα μόλις κατέβεις στο πεζοδρόμιο για να φύγεις μονολογείς: " ρε πούστη μου τι μουνάρα γάμησα σήμερα !!!" ενώ όταν πας με την Ειρήνη μονολογείς "ρε πούστη μου τι γαμήσι έκανα σήμερα!!!"
Φίλε μου επειδή έχω πάρει και τις δύο θα σου πω ότι όταν πας με την Μαρίνα μόλις κατέβεις στο πεζοδρόμιο για να φύγεις μονολογείς: " ρε πούστη μου τι μουνάρα γάμησα σήμερα !!!" ενώ όταν πας με την Ειρήνη μονολογείς "ρε πούστη μου τι γαμήσι έκανα σήμερα!!!"
Τελικά πας σε αυτό το μαγαζί και βλέπεις στην πασαρέλα το όμορφο μιλφάκι Νάντια (και πόρτα) τη μουνάρα την Μαρίνα, την Λίλιαν (με ατελείωτα χιλιόμετρα) την Άννα (νομίζω) με υφάκι πολλά υποσχόμενα και περνάει και η γεματούλα Ειρήνη χαμηλοβλεπούσα σαν να ντρέπεται να σε δει, την επιλέγεις (επειδή ξέρεις) και μόλις μπει μέσα στο δωμάτιο και τα πετάξει όλα γίνεται το όγδοο θαύμα του κόσμου. Ορμάει να σε κατασπαράξει σαν να έχει 5 χρόνια να πάει με άντρα. Τα πάντα όλα όπως θέλεις, όσο θέλεις και όσο αντέξεις φυσικά. Και στο τέλος σε συνοδεύει στην πόρτα σοβαρή σοβαρή και χαμηλοβλεπούσα. Όπως έχει ξαναγραφτεί μια κατηγορία μόνη της. 45 λεπτά 60 ευρά.
Τόσο καλή είναι αυτή η Ειρήνη παιδιά; Αξίζει δηλαδής μια δοκιμή;όπως ακριβώς τα λέει ο συναγωνιστής ..
Η Νάντια μου (πέρασα πριν καμιά βδομάδα) όταν την ρώτησα αν θε περάσει μαζί μου, το "απέφυγε" διακριτικά λέγοντάς μου ότι αυτή την εποχή "δεν", αφήνοντας να εννοηθεί διάφορα για αργότερα .. (να υποθέσω θέμα υγείας, ή ντρίπλα της στιγμής ??? )
Τελικά έγινε μάχη με την χαμηλοβλεπούσα Ειρήνη .. Παρούσες και οι Άννα, Ρωξάνη, Μαρίνα
Τόσο καλή είναι αυτή η Ειρήνη παιδιά; Αξίζει δηλαδής μια δοκιμή;
Τόσο καλή είναι αυτή η Ειρήνη παιδιά; Αξίζει δηλαδής μια δοκιμή;
σωστος..εδω οντως παιζει μια θεια,με κολαν..καλα μην φανταστεις οτι το υπολοιπο ροστερ, ειναι λυκοπουλα...εχουν μηδενισει κοντερ ολες τους...spunkyτα..μπερδεψα..εδω ειναι η 60 αρα με τα μπλε και το κολαν
Τι πρόγραμμα κάνει η γριούλα; Κουλούρι, δίνει;σωστος..εδω οντως παιζει μια θεια,με κολαν..καλα μην φανταστεις οτι το υπολοιπο ροστερ, ειναι λυκοπουλα...εχουν μηδενισει κοντερ ολες τους...
σωστος..εδω οντως παιζει μια θεια,με κολαν..καλα μην φανταστεις οτι το υπολοιπο ροστερ, ειναι λυκοπουλα...εχουν μηδενισει κοντερ ολες τους...
...περασμα σημερα,και ενημερωθηκα οτι η ειρηνη ειναι αρρωστη..κοπελες μονο 3...
:-* :-* :-* :-* :-* :-*αυτη η ειρηνη αρρωστη , η σονια αρρωστη λες να σου κρυβονται και να μην βγαινουν ? δικαιολογημενα ;) θελουν προγραμμα πιο χαλαρο . δεν αντεχουν τετοιο σφυροκοπημα .