since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Έλα έλα γούτσου γούτσουσου γαμαω το την ζωη μαλακα
σε λιγες μερες θα παρακαλας να στην δωσω πισω
Έλα έλα γούτσου γούτσουσου γαμαω το την ζωη μαλακα
σε λιγες μερες θα παρακαλας να στην δωσω πισω
μπες ενδεκατη σελιδα και δωδεκατη να δεις για να καταλαβεις οτι το μουνοσκυλο με εβρισε 2 φορες,του την χαρισα,συνεχισε και μετα του βιασα σωμα,ψυχη,δερμα,νυχια και οσταΡε συ Σινακο...
Σοβαρά τώρα.
Εξομοιώνεις τις δύο καταστάσεις;
Ο Ατενέζος και ο Νιπλ, ό,τι γράφουν το γράφουν μεταξύ τους και δεν ανακατεύουν κανέναν άλλον.
Ούτε ζητάνε από άλλους να πάρουν το μέρος του ενός ή του άλλου, ούτε έχουν αναφέρει ποτέ πως είτε ο ένας είτε ο άλλος ξεκίνησε αναίτια την κόντρα.
Και όλα αυτά σε αντίθεση με εσένα, που έχεις κάνει όλα τα παραπάνω.
Και στο φινάλε, αν σου ζαλίζουν τα αρχίδια και δεν γουστάρεις, μην τους διαβάζεις
σινς έλα σε καλούνε και στο άλλο από τουριστικό γραφείο κέρδισες διακοπές λέει πάρε να δεις
άφησες τις βλεφαρίδες μόνο, τις γάμησε και αυτές ο άλλος.μπες ενδεκατη σελιδα και δωδεκατη να δεις για να καταλαβεις οτι το μουνοσκυλο με εβρισε 2 φορες,του την χαρισα,συνεχισε και μετα του βιασα σωμα,ψυχη,δερμα,νυχια και οστα
10 με 15 χρονια που σε διαβαζω ρε μπαρμπα πρωτη φθρα ειναι που σε βέπω να δινεις σημασια σε σκουπιδιαΡε συ Σινακο...
Σοβαρά τώρα.
Ο Ατενέζος και ο Νιπλ, ό,τι γράφουν το γράφουν μεταξύ τους και δεν ανακατεύουν κανέναν άλλον.
Ούτε ζητάνε από άλλους να πάρουν το μέρος του ενός ή του άλλου, ούτε έχουν αναφέρει ποτέ πως είτε ο ένας είτε ο άλλος ξεκίνησε αναίτια την κόντρα.
Και στο φινάλε, αν σου ζαλίζουν τα αρχίδια και δεν γουστάρεις, μην τους διαβάζεις
Του το είπε ο αθηναιος...Ρε συ Σινακο...
Σοβαρά τώρα.
Οι ταξιτζήδες είναι σιχαμεροί τύποι, όλοι συμφωνούν σε αυτό. Ο Νικοτρίβης δεν μου είναι αντιπαθής, δείχνει καλός τύπος που κάνει μία τεράστια, υπεράνθρωπη προσπάθεια να είναι πιο elegant, τον βοηθάει πραγματικά πάρα πολύ η συναναστροφή με κάποιους από εδώ μέσα που είναι έμπειροι στην χρήση του λόγου. Στο βάθος όμως, σε αυτό το γαμημένο βάθος, παραμένει ένας παλαιάς κοπής, κακής ποιότητας ταρίφας των 80's που τους παρακαλούσες για να σε πάρουν 5ο άτομο για να πας Ακαδημίας - Ζωγράφου.αμα σε γαμησει ο ταξιτζης μετα θα παρακαλας να σε λενε αναμπελα
θα σου παρουμε ενα playstaionΡε τύποι, σε λίγο θα γίνει εδώ "Παππούληδες Νο2" και τι θα κάνω εγώ μετά?
φίλε οι βλεφαρίδες είναι ιερό πράγμα έπρεπε να σεβαστείς.10 με 15 χρονια που σε διαβαζω ρε μπαρμπα πρωτη φθρα ειναι που σε βέπω να δινεις σημασια σε σκουπιδια
Κάνεις λάθος γιατί εδώ και 10 με 15 χρόνια δίνει σημασία σε εσένα.10 με 15 χρονια που σε διαβαζω ρε μπαρμπα πρωτη φθρα ειναι που σε βέπω να δινεις σημασια σε σκουπιδια
Αφού έχω ρε τύπεθα σου παρουμε ενα playstaion
ρε καμάρι μου μήπως κάποτε σε γάμησε νύχτα ταρίφας και του πλήρωσες και διπλή στο τέλος?Οι ταξιτζήδες είναι σιχαμεροί τύποι, όλοι συμφωνούν σε αυτό. Ο Νικοτρίβης δεν μου είναι αντιπαθής, δείχνει καλός τύπος που κάνει μία τεράστια, υπεράνθρωπη προσπάθεια να είναι πιο elegant, τον βοηθάει πραγματικά πάρα πολύ η συναναστροφή με κάποιους από εδώ μέσα που είναι έμπειροι στην χρήση του λόγου. Στο βάθος όμως, σε αυτό το γαμημένο βάθος, παραμένει ένας παλαιάς κοπής, κακής ποιότητας ταρίφας των 80's που τους παρακαλούσες για να σε πάρουν 5ο άτομο για να πας Ακαδημίας - Ζωγράφου.
επλυνα τον πουτσο μου δεν δεν σε γαμαω με τιποτα καριολαΈλα έλα γούτσου γούτσου
Για να δείτε ποσο πουλάει η τρελα τη σημερον ημέρα38 ατομα διαβαζουν το νημα
ψοφα σκουπιδιΚάνεις λάθος γιατί εδώ και 10 με 15 χρόνια δίνει σημασία σε εσένα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφού έχω ρε τύπε
δεν εχεις και αδικο...Για να δείτε ποσο πουλάει η τρελα τη σημερον ημέρα
οχι ρε τυπερε καμάρι μου μήπως κάποτε σε γάμησε νύχτα ταρίφας και του πλήρωσες και διπλή στο τέλος?
Οι ταξιτζήδες είναι σιχαμεροί τύποι, όλοι συμφωνούν σε αυτό. Ο Νικοτρίβης δεν μου είναι αντιπαθής, δείχνει καλός τύπος που κάνει μία τεράστια, υπεράνθρωπη προσπάθεια να είναι πιο elegant, τον βοηθάει πραγματικά πάρα πολύ η συναναστροφή με κάποιους από εδώ μέσα που είναι έμπειροι στην χρήση του λόγου. Στο βάθος όμως, σε αυτό το γαμημένο βάθος, παραμένει ένας παλαιάς κοπής, κακής ποιότητας ταρίφας των 80's που τους παρακαλούσες για να σε πάρουν 5ο άτομο για να πας Ακαδημίας - Ζωγράφου.