Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Τύποι, πόσο καιρό έχετε να δείτε τόση συσπείρωση στο νήμα των παππούδων? Όποτε μαλακιστώ και αναφερθώ σε Μπλιτζ ή χωθώ στο νήμα, μπαίνουν ξανά όλοι μέσα γίνεται πάρτυ. Ούτε κατσαρίδα σε εστιατόριο Michelin να ήμουν.
θα σου γαμαμε την ζωη για παντα....
καλο πασχα

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Και θα και ο Νικ πάλι που θα μπει όταν μάθει τι γράφεις και θσ σου απαντήσει, έτσι...?

Γιατί ανακυκλώνεις συνεχώς αυτή την πρόκληση?
Eraser, το πρωϊ έγραψε ο Nick Trive στο δίπλα νήμα:

IMG_8861.jpg

Εντάξει ρε τύποι, ήμαρτον

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.123
Πόντοι
6.056

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τύποι, πόσο καιρό έχετε να δείτε τόση συσπείρωση στο νήμα των παππούδων? Όποτε μαλακιστώ και αναφερθώ σε Μπλιτζ ή χωθώ στο νήμα, μπαίνουν ξανά όλοι μέσα γίνεται πάρτυ. Ούτε κατσαρίδα σε εστιατόριο Michelin να ήμουν.
ρε κοριτσάκι μου εσύ ζήτησες να μπεις στην επιστημονική ομάδα, έχουμε αυστηρά κριτήρια όπως και στις μεξικάνικες συμμορίες για να μπεις τρως ξύλο κατά τη μύηση.
blood in blood out

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Κάνε ένα restart ρε τυπε... ξεκολλα με τους παππούδες!!!

Πες πως δεν υπάρχουν... πες πως δεν υπήρχαν ποτέ... Κοιτα την πάρτη σου και τους τύπους που συνομιλεις με σεβάσμιο τρόπο!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Και θα φταίει και ο Νικ πάλι που θα μπει όταν μάθει τι γράφεις και θσ σου απαντήσει, έτσι...?

Γιατί ανακυκλώνεις συνεχώς αυτή την πρόκληση?
γιατι το μουνοσκυλο αυτο ζει αν το φτυνεις και αν ειναι σκουπιδι ρε θειο...
αυτο δεν του μιλαει ουτε η μανα του και ψαχνει να βρει απαντηση στην μπουρδελοζωη σε φορουμ...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
ρε βριστε εμενα λειπει και ο νιπλης να με βρισει μπας και ξεκολλησει ο παπαροσινς εχει κουρασει το κλαψομουνιασμα και τα πρινσκριν..αν μπορουσα θα του εβαζα το λαπτοπ στην σουφρα του

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
γιατι το μουνοσκυλο αυτο ζει αν το φτυνεις και αν ειναι σκουπιδι ρε θειο...
αυτο δεν του μιλαει ουτε η μανα του και ψαχνει να βρει απαντηση στην μπουρδελοζωη σε φορουμ...
"Μάνα¨ alert

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.168
Πόντοι
2.606
ρε βριστε εμενα λειπει και ο νιπλης να με βρισει μπας και ξεκολλησει ο παπαροσινς εχει κουρασει το κλαψομουνιασμα και τα πρινσκριν..αν μπορουσα θα του εβαζα το λαπτοπ στην σουφρα του

Πόσες ώρες έχετε να τσακωθείτε?? :confused:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Ξέρω τι έγραψε.
Πιστεύεις ότι έτσι του την έδωσε και σε θυμήθηκε ξαφνικά?
Μιλούσα για τον κύριο "Φευ" και μπήκε ο Νικ και ξεκίνησε να με βρίζει. Ρε τύποι, δεν βγάζει πουθενά αυτό. Είστε εδώ 10 άνθρωποι και μου την λέτε. Δείτε γύρω γύρω, τις κριτικές μου, τα threads που έχω ανοίξει, δεν είμαι μαλάκας ούτε αρχίδι. Δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα μαζί βρε Eraser και μιλάς σαν να με γνωρίζεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506

Τύπε, εσύ δεν είσαι που έφευγες εδώ και καμιά ώρα;

Καληνύχτα σας κύριοι
Άγιε, έχεις τον σεβασμό μου.
Αθηναίε είσαι ένα σκουπίδι, πολύ χαμηλού επιπέδου, πλέμπα, ιδανικός για οπαδικά φόρουμ.
Πρινς, είσαι και θα παραμείνεις ένας παρασιτικός οργανισμός στο μπου. Όπου τρως εκεί θα προσκολλάσαι.
Τρουμπ, σου έχω γράψει επανειλλημένα να τα βρούμε γιατί η κόντρα μας είναι πολλά χρόνια και δεν έχει πλάκα πια. Και εσύ απαντάς "σάλτα γαμήσου"και "θα σου γαμήσω τις βλεφαρίδες"

Over and out.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom