Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
είναι άτιμοι αυτοί οι ταρίφες δεν είδες τι έπαθε εκείνος ο ηθοποιός στο γκαζι? τον καταγάμησε και μετά έκανε τον ψόφιο κοριόοχι ρε τυπε
λες?
είναι άτιμοι αυτοί οι ταρίφες δεν είδες τι έπαθε εκείνος ο ηθοποιός στο γκαζι? τον καταγάμησε και μετά έκανε τον ψόφιο κοριόοχι ρε τυπε
λες?
θα σου γαμαμε την ζωη για παντα....Τύποι, πόσο καιρό έχετε να δείτε τόση συσπείρωση στο νήμα των παππούδων? Όποτε μαλακιστώ και αναφερθώ σε Μπλιτζ ή χωθώ στο νήμα, μπαίνουν ξανά όλοι μέσα γίνεται πάρτυ. Ούτε κατσαρίδα σε εστιατόριο Michelin να ήμουν.
Eraser, το πρωϊ έγραψε ο Nick Trive στο δίπλα νήμα:Και θα και ο Νικ πάλι που θα μπει όταν μάθει τι γράφεις και θσ σου απαντήσει, έτσι...?
Γιατί ανακυκλώνεις συνεχώς αυτή την πρόκληση?
38 ατομα διαβαζουν το νημα
Με μπαρακια κλειστα Σαββατοβραδο εκει φτασαμεΓια να δείτε ποσο πουλάει η τρελα τη σημερον ημέρα
ρε κοριτσάκι μου εσύ ζήτησες να μπεις στην επιστημονική ομάδα, έχουμε αυστηρά κριτήρια όπως και στις μεξικάνικες συμμορίες για να μπεις τρως ξύλο κατά τη μύηση.Τύποι, πόσο καιρό έχετε να δείτε τόση συσπείρωση στο νήμα των παππούδων? Όποτε μαλακιστώ και αναφερθώ σε Μπλιτζ ή χωθώ στο νήμα, μπαίνουν ξανά όλοι μέσα γίνεται πάρτυ. Ούτε κατσαρίδα σε εστιατόριο Michelin να ήμουν.
Κάνε ένα restart ρε τυπε... ξεκολλα με τους παππούδες!!!Τύποι, πόσο καιρό έχετε να δείτε τόση συσπείρωση στο νήμα των παππούδων? Όποτε μαλακιστώ και αναφερθώ σε Μπλιτζ ή χωθώ στο νήμα, μπαίνουν ξανά όλοι μέσα γίνεται πάρτυ. Ούτε κατσαρίδα σε εστιατόριο Michelin να ήμουν.
Και ταιριαζει και με το αβαταρ του Ντε Νιροοχι ρε τυπε
λες?
Eraser, το πρωϊ έγραψε ο Nick Trive στο δίπλα νήμα:
Εντάξει ρε τύποι, ήμαρτον
Και ταιριαζει και με το αβαταρ του Ντε Νιρο
γιατι το μουνοσκυλο αυτο ζει αν το φτυνεις και αν ειναι σκουπιδι ρε θειο...Και θα φταίει και ο Νικ πάλι που θα μπει όταν μάθει τι γράφεις και θσ σου απαντήσει, έτσι...?
Γιατί ανακυκλώνεις συνεχώς αυτή την πρόκληση?
"Μάνα¨ alertγιατι το μουνοσκυλο αυτο ζει αν το φτυνεις και αν ειναι σκουπιδι ρε θειο...
αυτο δεν του μιλαει ουτε η μανα του και ψαχνει να βρει απαντηση στην μπουρδελοζωη σε φορουμ...
κακομοιρη....κομπαρσος εισαι
ρε βριστε εμενα λειπει και ο νιπλης να με βρισει μπας και ξεκολλησει ο παπαροσινς εχει κουρασει το κλαψομουνιασμα και τα πρινσκριν..αν μπορουσα θα του εβαζα το λαπτοπ στην σουφρα του
τι θες ρε?"Μάνα¨ alert
Μιλούσα για τον κύριο "Φευ" και μπήκε ο Νικ και ξεκίνησε να με βρίζει. Ρε τύποι, δεν βγάζει πουθενά αυτό. Είστε εδώ 10 άνθρωποι και μου την λέτε. Δείτε γύρω γύρω, τις κριτικές μου, τα threads που έχω ανοίξει, δεν είμαι μαλάκας ούτε αρχίδι. Δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα μαζί βρε Eraser και μιλάς σαν να με γνωρίζειςΞέρω τι έγραψε.
Πιστεύεις ότι έτσι του την έδωσε και σε θυμήθηκε ξαφνικά?
Τύποι, πόσο καιρό έχετε να δείτε τόση συσπείρωση στο νήμα των παππούδων? Όποτε μαλακιστώ και αναφερθώ σε Μπλιτζ ή χωθώ στο νήμα, μπαίνουν ξανά όλοι μέσα γίνεται πάρτυ. Ούτε κατσαρίδα σε εστιατόριο Michelin να ήμουν.
Καληνύχτα σας κύριοι
Άγιε, έχεις τον σεβασμό μου.
Αθηναίε είσαι ένα σκουπίδι, πολύ χαμηλού επιπέδου, πλέμπα, ιδανικός για οπαδικά φόρουμ.
Πρινς, είσαι και θα παραμείνεις ένας παρασιτικός οργανισμός στο μπου. Όπου τρως εκεί θα προσκολλάσαι.
Τρουμπ, σου έχω γράψει επανειλλημένα να τα βρούμε γιατί η κόντρα μας είναι πολλά χρόνια και δεν έχει πλάκα πια. Και εσύ απαντάς "σάλτα γαμήσου"και "θα σου γαμήσω τις βλεφαρίδες"
Over and out.
κανα δυωρο περιπου πηγε να δει ταινια ο μουνηςΠόσες ώρες έχετε να τσακωθείτε??
Εντάξει. Τώρα μένει να μπει και ο Wired και η ταξιτζού να γίνει πλήρης η ορχήστρα