Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
αν έλεγες ότι με σέβεσαι και με αγαπάς θα τον κανόνιζα τώρα για να ξέρεις"Μάνα¨ alert
αν έλεγες ότι με σέβεσαι και με αγαπάς θα τον κανόνιζα τώρα για να ξέρεις"Μάνα¨ alert
Γαμιέσαι.ρε βριστε εμενα λειπει και ο νιπλης να με βρισει μπας και ξεκολλησει ο παπαροσινς εχει κουρασει το κλαψομουνιασμα και τα πρινσκριν..αν μπορουσα θα του εβαζα το λαπτοπ στην σουφρα του
Μιλούσα για τον κύριο "Φευ" και μπήκε ο Νικ και ξεκίνησε να με βρίζει. Ρε τύποι, δεν βγάζει πουθενά αυτό. Είστε εδώ 10 άνθρωποι και μου την λέτε. Δείτε γύρω γύρω, τις κριτικές μου, τα threads που έχω ανοίξει, δεν είμαι μαλάκας ούτε αρχίδι. Δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα μαζί βρε Eraser και μιλάς σαν να με γνωρίζεις
Τύπε, εσύ δεν είσαι που έφευγες εδώ και καμιά ώρα;
Εσυ φταις για όλα!!!!!ρε βριστε εμενα λειπει και ο νιπλης να με βρισει μπας και ξεκολλησει ο παπαροσινς εχει κουρασει το κλαψομουνιασμα και τα πρινσκριν..αν μπορουσα θα του εβαζα το λαπτοπ στην σουφρα του
Ορίστε ήρθε. Χωρίς να έχουμε αλλάξει ποτέ μία κουβέντα μεταξύ μας, άλλος ένας που έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για εμένα.Εδώ είμαι since, δεν θα σου απαντήσω, όχι λόγω ανωτερότητας, αλλά λόγω οίκτου.
ο βηχας και ο ερωτας δεν κρυβονται τι να καμνω;Εσυ φταις για όλα!!!!!
Σου τα έψαλε για το γκομενακι σου το νιπλη που γαμιεστε σε κοινή θέα μπροστά σε όλο το σαη και τα έκανες πουτανα
Ορίστε ήρθε. Χωρίς να έχουμε αλλάξει ποτέ μία κουβέντα μεταξύ μας, άλλος ένας που έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη για εμένα.
Έχεις δαγκώσει λαμαρίνα σε νιώθωο βηχας και ο ερωτας δεν κρυβονται τι να καμνω;
Κοίτα, αν μου γράψεις "έλα ρε είμαι το τάδε παλιό μέλος, γνωριζόμαστε", θα βγάζει νόημα. Τώρα, να απευθύνεσαι σε εμένα έτσι, χωρίς ποτέ να έχουμε ανταλλάξει κουβέντα, είναι παράξενο πως να το κάνουμε ρε τύπε.Έλα ξεκόλλα επιτέλους, δεν έχει καν πλάκα.
σε ξαβρακωνουν ολοι μωρη μπετουγια...Τύποι, έχουμε ταβανώσει ακροματικότητα, 36 άτομα διαβάζουν το νήμα.
Ελάτε, ένας ένας ρε κουφάλες
spoken like a true bukkake lady starΤύποι, έχουμε ταβανώσει ακροματικότητα, 36 άτομα διαβάζουν το νήμα.
ρε με έναν μαλάκα που έχω μπλέξει...σε ξαβρακωνουν ολοι μωρη μπετουγια...
σου αρεσει να σε γαμανε με κοινο?
Κοίτα, αν μου γράψεις "έλα ρε είμαι το τάδε παλιό μέλος, γνωριζόμαστε", θα βγάζει νόημα. Τώρα, να απευθύνεσαι σε εμένα έτσι, χωρίς ποτέ να έχουμε ανταλλάξει κουβέντα, είναι παράξενο πως να το κάνουμε ρε τύπε.
τύπε θαρρω να πουμε ειναι η κατάλληλη ωρα να πεις παλι την ιστορία για την γκομενα που ειχες φαει απο τον αλλονε. ισα ισα να γινει βαλεις φωκο στο νήμα ολα πουτανα να τους κανεις ώπα.Τύποι, έχουμε ταβανώσει ακροματικότητα, 36 άτομα διαβάζουν το νήμα.
ειναιΚοίτα, αν μου γράψεις "έλα ρε είμαι το τάδε παλιό μέλος, γνωριζόμαστε", θα βγάζει νόημα. Τώρα, να απευθύνεσαι σε εμένα έτσι, χωρίς ποτέ να έχουμε ανταλλάξει κουβέντα, είναι παράξενο πως να το κάνουμε ρε τύπε.
με τον γαμια σου εχεις μπλεξει που δεν σε γαμαει γιατι μυριζεις αλλα δεν το κανω θεμαρε με έναν μαλάκα που έχω μπλέξει...