RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
ω μαλακα για ονομα του θεου να πουμε
ω μαλακα για ονομα του θεου να πουμε
Βλέπετε? Μπαίνουν εδώ και θεωρούν δεδομένο, ότι εγώ την μπήκα στον Τρομπάκη. Χωρίς να διαβάσουν τι έχει προηγηθεί, τι έχω γράψει.Μετα θα φταίει ο θείος Τρουμπ πάλι...
Θα γυρνας τους διαδρόμους του σαη.. θα χτυπάς τις πόρτες και κανένας δεν θα ανοίγει...Ρε τύποι, σε λίγο θα γίνει εδώ "Παππούληδες Νο2" και τι θα κάνω εγώ μετά?
έχει δίκιο ρε το παιδί ο αθηναίος το ξεκίνησε.Είχα τα νεύρα μου και ξέσπασα στον πρώτο που έγραψε κάτι που δεν μου άρεσε; Του έγραψα:
"Έλα, ξεκίνα ΚΑΙ σήμερα να μας σπας τα αρχίδια με ατελείωτα μηνύματα μεταξύ εσένα και του Νίπλη"
Εγώ "ξέσπασα"? ή εκείνος ακριβώς μετά?
Άδικος κόπος και χρόνος...
σου γαμιετε οτι υπολοιπο εχεις απο εγκεφαλο μωρη χαμουραΜιλάει για εσένα Τρομπάκη, να το διαβάσεις
μπαχαλάκηδες τι να πεις.Βλέπετε? Μπαίνουν εδώ και θεωρούν δεδομένο, ότι εγώ την μπήκα στον Τρομπάκη. Χωρίς να διαβάσουν τι έχει προηγηθεί, τι έχω γράψει.
Δεν μιλάς γλυκά σφιχτοκώλη μουσου γαμιετε οτι υπολοιπο εχεις απο εγκεφαλο μωρη χαμουρα
βαλε δωσε 2000 να καρβουνιασει και να ρισεταρει μπας και ισιωσειμπαχαλάκηδες τι να πεις.
980Watt είναι καλά να το αφήσω?
η μονη λυσηΡε τύποι, σε λίγο θα γίνει εδώ "Παππούληδες Νο2" και τι θα κάνω εγώ μετά?
Μιλημένο και το κοντάριΜιλημένοι όλοι οι ένορκοι, την πούτσισα
σου γαμαω το την ζωη μαλακαΔεν μιλάς γλυκά σφιχτοκώλη μου
έλα δε θέλω αηδίες.η μονη λυση
αυτοκτοκνα
επειδη δεν με ακουσανε καποιοι
ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣ
καληνυχτα
Είχα τα νεύρα μου και ξέσπασα στον πρώτο που έγραψε κάτι που δεν μου άρεσε; Του έγραψα:
"Έλα, ξεκίνα ΚΑΙ σήμερα να μας σπας τα αρχίδια με ατελείωτα μηνύματα μεταξύ εσένα και του Νίπλη"
Εγώ "ξέσπασα"? ή εκείνος ακριβώς μετά?
αμα σε γαμησει ο ταξιτζης μετα θα παρακαλας να σε λενε αναμπελαΕντάξει. Τώρα μένει να μπει και ο Wired και η ταξιτζού να γίνει πλήρης η ορχήστρα
Έλα ρε θειοη μονη λυση
αυτοκτοκνα