Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
να δεις από αύριο ο πρώην δικός μας σινς θα κάνει λάικ στον καλόγερο
δεν φευγει απο εδω αυτος τον θρεφει ολο αυτο...εδω εσπαγε μπαλλες και πηγαινε στους παππουληδες συνεχως εδω δεν θα κατσει;να δεις από αύριο ο πρώην δικός μας σινς θα κάνει λάικ στον καλόγερο
Ωραία. Αυτό που κατάλαβα λοιπόν, είναι πως είχες τα νεύρα σου με τον Νίκοτρίβη και ξέσπασες στον πρώτο που έγραψε κάτι που δεν σου άρεσε.Είχε καταντήσει κουραστικό και είχα σκεφτεί να του κάνω παρατήρηση και εχθές γιατί μπαίναμε στο νήμα και βλέπαμε "γλύψε μου την πούτσα", "θα σου σκίσω την κωλοτρυπίδα", "θέλεις γαμήσι", συνέχεια να αλλάζουν μηνύματα μεταξύ τους, ήταν πολύ κουραστικό.
Ε, όταν μου μίλησε για εμμονή, ενώ απλά απάντησα στην ταξιτζού... λογικό ήταν να του το αναφέρω.
παπαρια καταλαβε,,,,Ωραία. Αυτό που κατάλαβα λοιπόν, είναι πως είχες τα νεύρα σου με τον Νίκοτρίβη και ξέσπασες στον πρώτο που έγραψε κάτι που δεν σου άρεσε.
Και εγώ το έχω κάνει.
Απλά μετά, αν θέλεις να λέγεσαι σωστός, βρίσκεις το θάρρος να το παραδεχτείς και να ζητήσεις συγγνώμη.
Ωραία. Αυτό που κατάλαβα λοιπόν, είναι πως είχες τα νεύρα σου με τον Νίκοτρίβη και ξέσπασες στον πρώτο που έγραψε κάτι που δεν σου άρεσε.
Και εγώ το έχω κάνει.
Απλά μετά, αν θέλεις να λέγεσαι σωστός, βρίσκεις το θάρρος να το παραδεχτείς και να ζητήσεις συγγνώμη.
στις 19,56 εγραψα αυτο το μηνυμαsince
ξεκινησες τα τρελα σου παλι??
να σε βαλω στη μεθαδονη?
λοιπον επειδη εισαι σινεφιλ να δεις το τουρκικο το κρυο της τραπεζουντας στις 22,00 στον ερτ3
εκει θα δεις τι σημαινει σκληρη ζωη στην επαρχια της ανατολιας στην τουρκια
ο πρωταγωνιστης αφηνει την οικογενεια που ζει σε ενα χαμοσπιτι στο χωριο και κυνηγαει να βρει χρυσο σε βουνα και λαγκαδια
επισης αναθρεφει τον ταυρο για το τοπικο φεστιβαλ διαγωνισμο
πολυ καλη ταινια arthouse σινεφιλ
ξεχνα τις πικρες και δες συγρχονο τουρκικο κινηματογραφο
Η χρησιμότητα του άχρηστουπαπαρια καταλαβε,,,,
για ξαναπες το βιβλιο που ειπες στους παππουδες ξανα να διαβασω ρε μπαρμπουλη
Μιλάει για εσένα Τρομπάκη, να το διαβάσειςΗ χρησιμότητα του άχρηστου
του μίλησες και συ άσχημα όμως. Ήταν ανάγκη να του βγάλεις λεκάνη να τη και να τη ξαναβάλεις? ας τη εκεί που την είχε.δεν φευγει απο εδω αυτος τον θρεφει ολο αυτο...εδω εσπαγε μπαλλες και πηγαινε στους παππουληδες συνεχως εδω δεν θα κατσει;
εχεις δικιο ζηταω συγνωμη για αυτοτου μίλησες και συ άσχημα όμως. Ήταν ανάγκη να του βγάλεις λεκάνη να τη και να τη ξαναβάλεις? ας τη εκεί που την είχε.
Τι είναι κινητήρας να κατεβάσεις στο συνεργείο?
που να βρουμε μεθαδονη ρε να τον βελονιασουμε;επειδη δεν με ακουσανε καποιοι
ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣ
καληνυχτα
Εσυ πάψε θα σου ρίξω φλιτΜιλάει για εσένα Τρομπάκη, να το διαβάσεις
Μιλάει για εσένα Τρομπάκη, να το διαβάσεις
Εσυ πάψε θα σου ρίξω φλιτ
Ρε τύποι, σε λίγο θα γίνει εδώ "Παππούληδες Νο2" και τι θα κάνω εγώ μετά?Μετα θα φταίει ο θείος Τρουμπ πάλι...
σνομπαρετε το συγχρονο τουρκικο σινεμα μουνακια ????
φατε σκατα και τσακωθειτε τωρα
αντε τσαγιααααααααααα
Ρε τύποι, σε λίγο θα γίνει εδώ "Παππούληδες Νο2" και τι θα κάνω εγώ μετά?