Νέα

Φραπεδιάρες από όλα τα μαγαζιά!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
ποιο αυριο,σημερα κιολας,φρεσκα κουλουριααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω τα εκανα σκατα.Πηγα ξανα στις Μουσες ...... και δεν εχω να πω τιποτα για  :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν ξαναπαω σε αυτο το μαγαζι / το εχω βαρεθει ασε δε που ουτε  :jerking: :jerking: :jerking: παιζει.

Για δωσε ρε vaso τα νεα σου ....... 

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Δώσε περιγραφή Βάσο, γιατί αλλάζουν ονόματα. Και έλεγα που χάθηκε και μου έλλειψαν τα βυζοτρυψιματά της...Ποιές άλλες απο άλλα μαγαζιά και Πειραιώς μαζί μετέγραψε;

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Στη λίστα του LIDO να προστεθεί και η Γαβριέλλα παρακαλώ. Ξανθιά, μετρίου αναστήματος, με πιασίματα και ωραίο στήθος (3αρι αν κατάλαβα καλά δια της αφής). Πήγαμε μαζί στο μαύρο κουτί της κόλασης και εκεί έπαιξε ισπανικός φραπές με μπόλικο γάλα και σάλιο.

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Στη λίστα του LIDO να προστεθεί και η Γαβριέλλα παρακαλώ. Ξανθιά, μετρίου αναστήματος, με πιασίματα και ωραίο στήθος (3αρι αν κατάλαβα καλά δια της αφής). Πήγαμε μαζί στο μαύρο κουτί της κόλασης και εκεί έπαιξε ισπανικός φραπές με μπόλικο γάλα και σάλιο.

ποιο ειναι το μαυρο κουτι?

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά μπορεί να στέλνω για πρώτη φορά αλλά το αντικείμενο το γνωρίζω πολύ καλά, ενώ όσον αφορά το site με διαφορετικά ψευδώνυμα βρίσκομαι από τότε σχεδόν που άνοιξε, χωρίς όμως να στέλνω μηνύματα. τώρα το κάνω ειδικά σε αυτό το θέμα γιατί ο φραπές αν είναι πετυχημένος λέει. πολύ καλό φραπέ και χωρίς παραπάνω λεφτά μου έκανε η Τζοάνα από τις Μούσες ήταν Βουλγάρα αλλά τώρα έχει φύγει γνωρίζει κανείς που έχει πάει;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
παιδιά μπορεί να στέλνω για πρώτη φορά αλλά το αντικείμενο το γνωρίζω πολύ καλά, ενώ όσον αφορά το site με διαφορετικά ψευδώνυμα βρίσκομαι από τότε σχεδόν που άνοιξε, χωρίς όμως να στέλνω μηνύματα. τώρα το κάνω ειδικά σε αυτό το θέμα γιατί ο φραπές αν είναι πετυχημένος λέει. πολύ καλό φραπέ και χωρίς παραπάνω λεφτά μου έκανε η Τζοάνα από τις Μούσες ήταν Βουλγάρα αλλά τώρα έχει φύγει γνωρίζει κανείς που έχει πάει;

Πως ηταν εμφανισιακα αυτη η Τζοανα και μεχρι ποτε δουλευε γιατι ειμαι θαμωνας του Μουσες ??????

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κοντούλα μελαχροινή με μεγάλα βυζιά χωρίς ίχνος σιλικόνης και συνήθως μία άσπρη ρόμπα απίστευτη καύλα με ένα πότο κέρασμα γίναμε φιλαράκια και έπεφτε συνέχεια φραπές χωρίς παραπάνω λεφτά ήταν φοβερή

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
κοντούλα μελαχροινή με μεγάλα βυζιά χωρίς ίχνος σιλικόνης και συνήθως μία άσπρη ρόμπα απίστευτη καύλα με ένα πότο κέρασμα γίναμε φιλαράκια και έπεφτε συνέχεια φραπές χωρίς παραπάνω λεφτά ήταν φοβερή

Μηπως ηταν και λιγο γεματουλα ??? Τα μαλλια της ηταν μακρια και λιγο κατσαρα ???Εχει καιρο που εχει φυγει απο το Μουσες ????

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
όχι γεματούλα δεν ήταν έχει φύγει εδώ και παραπάνω από έξι μήνες μιλάμε για την απόλυτη καύλα ήξερε πως να σου μιλήσει δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει και να μην την πάρεις χορό δεν ήταν ομορφιάς Κάρλας, αλλά σε έφτιαχνε δείχνοντας την εμπειρία της. ρε παιδιά βοηθήστε αν ξέρετε κάτι. μου είχε στείλει μήνυμα παλιά και μου είχε πει ότι δούλευε σε ένα μαγαζί στη Δάφνη cats νομίζω λέγετε αλλά ο μαλάκας έχασα το κινητό και δεν έχω το τηλέφωνό της

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
όχι γεματούλα δεν ήταν έχει φύγει εδώ και παραπάνω από έξι μήνες μιλάμε για την απόλυτη καύλα ήξερε πως να σου μιλήσει δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει και να μην την πάρεις χορό δεν ήταν ομορφιάς Κάρλας, αλλά σε έφτιαχνε δείχνοντας την εμπειρία της. ρε παιδιά βοηθήστε αν ξέρετε κάτι. μου είχε στείλει μήνυμα παλιά και μου είχε πει ότι δούλευε σε ένα μαγαζί στη Δάφνη cats νομίζω λέγετε αλλά ο μαλάκας έχασα το κινητό και δεν έχω το τηλέφωνό της

Κατ΄αρχην μην μου μιλας για ΚΑΡΛΑ παθαινω ΑΜΟΚ!!!!!ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΥΝΙ!!!!

Λοιπον μαγκα η φιλη σου εχει ανοιξει μασατζιδικο καπου στο Κολωνακι!!!!Το τηλεφωνο της μπορω να το βρω / αν ξεπερασω καποια εμποδια με προσωπικο μηνυμα θα σε ενημερωσω.Νομιζω οτι ξερω ποια λες!!!!

Οποτε εχω νεα θα σε ενημερωσω !!!!

Μετα τιμης ο Υπουργος σας !!!!!!

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
όντως η Κάρλα ήταν σκέτη ...καύλα όπως της έλεγα συνέχεια περιμένω με αγωνία νέα σου για Τζοάνα που αν και γυναίκα της διπλανής πόρτας όπως λέμε με τον φίλο που πηγαίνουμε, είναι τρελό μωρό πάνω σε αυτό το θέμα πραγματικά τον καλύτερο χορό

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
όντως η Κάρλα ήταν σκέτη ...καύλα όπως της έλεγα συνέχεια περιμένω με αγωνία νέα σου για Τζοάνα που αν και γυναίκα της διπλανής πόρτας όπως λέμε με τον φίλο που πηγαίνουμε, είναι τρελό μωρό πάνω σε αυτό το θέμα πραγματικά τον καλύτερο χορό

ΚΑΡΛΑ  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: και κανει και καλο χορο.

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τώρα έχω καιρό να πάω πάντως πολύ καλό χορό έκανε και μία ψηλή μελαχρινή με τρομερά στυτό βυζί δεν θυμάμαι όνομα. τώρα κοιτάω να πηγαίνω σε διαφορετικό μαγαζί την φορά για να μαζέψω πληροφορίες ποτέ δύο φορές στο ίδιο μέσα σε ένα μήνα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
τώρα έχω καιρό να πάω πάντως πολύ καλό χορό έκανε και μία ψηλή μελαχρινή με τρομερά στυτό βυζί δεν θυμάμαι όνομα. τώρα κοιτάω να πηγαίνω σε διαφορετικό μαγαζί την φορά για να μαζέψω πληροφορίες ποτέ δύο φορές στο ίδιο μέσα σε ένα μήνα

Εγω φιλε το Μουσες το εχω παρει μονοτερμα!!!!!Το βαρεθηκα τοσο πολυ που εφτασα στο σημειο να κανω χορο με την ΚΑΡΛΑ και να βαριεμαι!!!!Την επομενη φορα παω ντουγρου Princess !!!!!

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
λέει πολύ το princess αλλά τώρα έχει αρχίσει και γεμίζει εγώ πήγαινα παλιά που είχε λιγότερους πελάτες και περνάγαμε όλοι καλύτερα μην ξεχνιόμαστε περιμένω νέα για Τζοάνα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
λέει πολύ το princess αλλά τώρα έχει αρχίσει και γεμίζει εγώ πήγαινα παλιά που είχε λιγότερους πελάτες και περνάγαμε όλοι καλύτερα μην ξεχνιόμαστε περιμένω νέα για Τζοάνα

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Ρε Υπουργέ τι βλέπω απάτησες την Ναστάζια για την Κάρλα >:(
Αίσχος, Ντροπή, Αλητεία. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Θα εισηγηθώ στην βουλή των μπουρδελιάρηδων να υποβιβαστείς απο Υπουργό :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παναη την εχεις υποψη σου την ΚΑΡΛΑ :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Αν την δεις θα δεις τον κοσμο απο μια αλλη πλευρα :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εγω φιλε το Μουσες το εχω παρει μονοτερμα!!!!!Το βαρεθηκα τοσο πολυ που εφτασα στο σημειο να κανω χορο με την ΚΑΡΛΑ και να βαριεμαι!!!!Την επομενη φορα παω ντουγρου Princess !!!!!

η καρλα φραπειαζει στις μουσσες?ε???????και για τζοανα αν μαθεις νεα στειλε και σε μενα!!!!!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
η καρλα φραπειαζει στις μουσσες?ε???????

Νομιζω οχι !!!!! Παντως για μενα ειναι μια στριπερ πολυ εντυπωσιακη που σου μενει χαραγμενη στο μυαλο σου μεχρι τα γεραματα σου.Προσωπο πολυ ωραιο, βυζι μεγαλο/στητο/μαλλον σιλικονατο και απο τη μεση και κατω ο ιδιος ο ΔΙΑΟΛΟΣ ........ Κωλαρα και Μπουταρες απιστευτες και τοσο γυμνασμενες που δεν παλευεται .......

και για τζοανα αν μαθεις νεα στειλε και σε μενα!!!!!!!

Ο Υπουργος θα βαλει τα μεγαλα μεσα και θα περασουμε ολοι καλα.Συναδελφοι ερχονται καλυτερες μερες .........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom