Καλά τώρα, απλώς την έκανε στο έτσι πρώτη. Έτσι έκανε σχολή. Πολύ αργή...θέλει κάργα φαντασία για να τελειώσει κανείς. Όλο το ψήσιμο είναι στο μυαλό μας. Μορφασμοί, κινήσεις, οι ίδιοι 9 χρόνια τώρα. Εμπνέει η φάτσα και το τύπου μεσογειακό στύλ... (λές να κρατάει γονίδια απο Αρμενία, Γεωργία;).
Βάσο μιλάτε για την ίδια Όλγα ή για δύο διαφορετικές; Η μία της Αγίας Τριάδας (Όλγα, ʼννα, Αναστασία) από Μούσες, μετά Πρινσες νομίζω και τέλος ʼφρο; Ή υπάρχει και άλλη;
Για όσους έχουν πάρει ποτέ Γαυριέλα απο baby Πειραιώς (ένας ψιλομούσχαρος που συνήθως κάνει lesbian show ντυμένη σαν καλόγρια) όποιος πάει Σ/Κ και δεν την βρει να την αναζητήσει στο Lido!
δεν είμαι φραπεδιάρης οπότε σου αναφέρω τι μου είπε και τι έχω ακούσει!
καταρχάς χρειάζεσαι 50ρούμπα, με λιγότερα δεν κουνάει.
στην πάιζει αλλά αν σε αφηνει να χύσεις δεν γνωρίζω!
σε έναν φίλο την έβαλε και στο στόμα της στιγμιαία διότι το γκαρσόνι δεν ήταν τριγύρω και΄η ώρα περασμένη.
πάντως ένα χρόνο που πάω στο μαγαζί ποτέ δεν την έχω δει free, τις περρισότερες ώρες στην γωνίτσα με τους καναπέδες και σπάνια για ποτό! άρα κάτι θα κάνει!
μην σε πάρω και στον λαιμό μου!
Θα παω να την αρμεξω τη γριουλα μου καποιες απο αυτες τις ημερες ..... αν και αυτη με αρμεγει συνηθως :-* :-* ( μου παιρνει ολα τα Ευρω / δεν εχω λεφτα για ταξι μετα / το πιστευετε ρε παιδια μια φορα στο Aphrodite Palace που ηταν πριν η Αναστασια οταν βγηκα εξω απο το στριπ δεν ειχα λεφτα για ταξι και το εκοψα με τα ποδια και δεν μενω και πολυ κοντα απο εκει / αστα να πανε φοβερες βραδιες ........... )