You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φραπεδιάρες από όλα τα μαγαζιά!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 292
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Και οι 3 (Όλγα, Χριστίνα, Νάντια) είναι πραγματικές αδελφές και πάντα δουλεύουν μαζί όταν αλλάζουν μέρος. Οι 2 (Όλγα - Χριστίνα) ήταν απο το μικρό ʼφρο. Επι Παλλάς ήρθε και η τρίτη (μεγαλύτερη και ασχημότερη). Όλες έχουν μεγάλους γοφούς και μικρά βυζιά. Η Χριστίνα είναι ξανθιά και έχει μεγάλη μύτη. Οι άλλες 2 είναι μελαχροινές. Η Όλγα χόρευε πάντα με ένα αξεσουάρ πουπουλένιο στα ʼφρο. Έλεγαν πάντοτε γνήσια Ρωσία. Μετά το Παλλάς πήγαν Ανατολή και μετά απο 2-3 χρόνια που έκλεισε, πήγαν στο Β.Ο. Πειραιώς όπου βρίσκονται μέχρι σήμερα.
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Φραπεδιάρες και οι 3 βέβαια. Μάλιστα η Όλγα ήταν η πρώτη που έβαλε χέρι μέσα σε παντελόνι σε γνωστά μαγαζιά. Έκανε σχολή και αντιγράφηκε τρελλά. Μόνο στην υπόγα της παλιάς Jacki O* προσφερόταν φραπέ λίγο νωρίτερα χρονικά, μετά απο συννενόηση με τσατσά με γουνάκι που έστελνε ειδικών αποστολών χοντρή μετά τον κανονικό χορό με καραφλή και άλλες.
*A.k.a. Babes Hilton
*A.k.a. Babes Hilton
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Πάνο επειδή πίνεις χώνεις. Θα έπερνες Μαρία - Mαρίνα με 100 sto BG.
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Ναι ρε Πάνο αλλά μετά απο τόσα χρόνια πείρας, θέλει και κοντρόλ, αυτές όσο τις δυσκολεύεις τόσο με λιγότερα καθαρίζεις, τα ξέρεις. Π.χ. γιατί ποτά; Κατευθείαν στις φτέρες στις γωνίες.
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Ναι με τους κροκόδειλους!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ναι ρε Πάνο αλλά μετά απο τόσα χρόνια πείρας, θέλει και κοντρόλ, αυτές όσο τις δυσκολεύεις τόσο με λιγότερα καθαρίζεις, τα ξέρεις. Π.χ. γιατί ποτά; Κατευθείαν στις φτέρες στις γωνίες.
οι συγκεκριμενες ομως φιλε ροπαλοκαυλη!!!!!!!!...........δεν παιζονται ευκολα.........ειναι σκληρα πουταναρια...........χρονια στο κουρμπετι της νυχτας.....για αυτο και τα κανουν αυτα,επειδη ξερουν οτι ετσι ανωμαλα καυλωνουν τα αγορια στα στριπ και του δινουν και καταλαβαινει......πως να αντεξεις να πας στις γωνιες,αμα σε αρχισουν στα καπακια στα γλωσσοφιλα....??????????και στη χουφτα.......νιωθεις σειχης και ετσι σε μαδανε.......
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Η Αναστασία σε αναδουλειά με έχει φραπεδιάσει με 3 κάρτες. Κοντρόλ Βάσσο, κοντρόλ...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Η Αναστασία σε αναδουλειά με έχει φραπεδιάσει με 3 κάρτες. Κοντρόλ Βάσσο, κοντρόλ...
μωρε δικιο εχεις,πολυ δικιο αλλα..............αχ....αυτο το αλλα.............
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Φίλος 4 το πρωϊ δεν υπήρχε και οπότε αρχίζω με τα τελευταία 5 Ε που μου μείνανε να με πάει το ταξί μέχρι Ομόνοια. Και απο κει με τα πόδια σπίτι Αξέχαστη βραδιά
Ετσι ετσι ετσι μπραβο .Μου αρεσουν αυτες οι ιστοριες .
Κοιτα να δεις Παναη εγω οταν ειχα ξεμεινει απο λεφτα τοτε σκεφτηκα να κανω το τραβελο για λιγο εκει στον απεναντι παραδρομο για να μαζεψω κανενα φραγκο να παρω ταξι αλλα ειπα αστο καλυτερα
Σε λιγο ετοιμαζομαι για εξορμηση στη Συγγρου ..... για να πιουμε κανενα φραπε με τα φιλαρακια μου.Εχω ακουσει οτι εχει μια καλη καφετερια εκει κοντα στην Παντειο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της ρε γαμωτο ........
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
ποιά είναι άραγε η φραπετέρια?
Εχω ακουσει οτι μαζευει καλο κοσμο αυτη η καφετερια.Εχει λεει πολλα γκομενακια ......
Δεν ξερω ομως που να παω στην Παντειο, στην Αναστασια ή στο Princess ???? Για πειτε ρε παιδια που εχει καλο φραπογαλο ?????
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Αδελφέ στην φραπετέρια στην Πάντειο έχει παραγίνει το κακό απο κόσμο > > για το Princess άστο καλύτερα και για την Αναστασία στο άφρο δεν θα σου μείνει πάλι κορδόνι για τα παπούτσια Θα ΄λεγα να κάνεις μια βόλτα απο το 'ανατολή' να δεις αν έκανε τίποτα και γω σκέφτομαι να πεταχτώ με έναν φίλο μου σε κάνα σε 3μιση ώρες για Babylon να δω τι διάολο παίζει και εκεί.
Εγινε αρχηγε !!!!! Πολεμικοι ανταποκριτες του bourdela.com για σημερα στο Babylon - Panosmpos και στην Ανατολη - Υπουργος .Το βραδυ θα βγουμε να πουμε και τις ειδησεις
Παιρνω τη φραπα μου και φευγω.Τα λεμε το βραδυ αδερφια .......
Επισκέπτης
Vasos + Panosmpos : και οι 2 σημερα στο ΒABYLON...
Αυτο θα πει ενημερωση, δυο διαφορετικα κλιμακια στελνει σημερα το team...!!!!
Aυριο παρακαλω ενημερωση με λεπτομερειες. (ποσες επεσαν ?)
Επισκέπτης
Και ο πιο μεγαλος χαβαλες θα ειναι ( επειδη υποθετω δεν γνωριζεστε ) να καθεστε διπλα διπλα και να μοιραζεστε τις ιδιες φραπεδιαρες...( για αυτην την περιπτωση να εχετε πανω σας νωπα βαμβακομαντηλα..)
Επισκέπτης
Οχι ρε παιδια, αυτο ειναι ντροπη. Vasos + Panos + Studian στο ιδιο μαγαζι και δεν θα βρεθειτε ? Ψιλο ακουγεται..
Να κραταται το cosmopolitan..
Να κραταται το cosmopolitan..
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Τι διαβαζω εδω μεσα ρε
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Vasos + Panosmpos : και οι 2 σημερα στο ΒABYLON...
ποιο αυριο,σημερα κιολας,φρεσκα κουλουριααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
καλα ρε παιδια,εχετε παει στο ανατολη και δεν ειπατε για την εμμανουελα του baby o πειραιως????????μολις γυρισα και τελειωσα στο παταρακι στα τρελλα βυζομπαλα της!!!!!!!!και σκουπιστηκε με το πουκαμισο μου!!!!!!!!!ολη την ωρα το κωλοδακτυλο μου ηταν μεσα στις σαλπιγγες της!!!!!!!!!!!τρελα!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις