You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φραπεδιάρες από όλα τα μαγαζιά!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 292
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
άντε ρε παιδιά να βρούμε την Τζοάνα μιλάμε για την απίστευτη καύλα...
Μεσα στο Σαββατοκυριακο μαλλον θα το εχω το τηλεφωνο.Θα μιλησω και μαζι της και θα δουμε ......
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ποιο ειναι το μαυρο κουτι?
Είναι η σκοτεινή γωνία που γινονται οι χοροί στο Lido. Ξέχασα να σας πώ οτι το σάλιο μπαίνει απ' ευθείας από τη γλώσσα χωρίς να παρεμβάλεται τίποτα ενδιάμεσα.....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Είναι η σκοτεινή γωνία που γινονται οι χοροί στο Lido. Ξέχασα να σας πώ οτι το σάλιο μπαίνει απ' ευθείας από τη γλώσσα χωρίς να παρεμβάλεται τίποτα ενδιάμεσα.....
Δηλαδη ρε φιλε δεν σου εκανε η κοπελα μονο φραπε αλλα πηρε και μια τζουριτσα :o :o :o ετσι για τη γευση ( για να δει δηλαδη τον πετυχε τον φραπε ή οχι )
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
πρέπει να μάθουμε αν σίγουρα είναι η Τζοάνα έμενε Σεπόλια και πρέπει να γίνει γνωστό το που δουλεύει για να περάσουν και άλλοι το ίδιο καλά όπως και εγώ για πολλές φορές ακόμα
Φιλε ναι μενει Σεπολια στο διαβεβαιωνω εγω !!!!!! Οποτε ξερω ποια λες !!!!Λοιπον ετοιμα σου απο βδομαδα να κανεις μασαζ με θεα το Λυκαβυττο !!!!
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δηλαδη ρε φιλε δεν σου εκανε η κοπελα μονο φραπε αλλα πηρε και μια τζουριτσα :o :o :o ετσι για τη γευση ( για να δει δηλαδη τον πετυχε τον φραπε ή οχι )
Όπως τα λές Υπουργέ μου...ο φραπές όπως προείπα ήταν ισπανικός. Μου είπε πρίν τελειώσω να τις το πώ για να μην πέσουν στα βυζιά της....ακόμη της το λέω...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Όπως τα λές Υπουργέ μου...ο φραπές όπως προείπα ήταν ισπανικός. Μου είπε πρίν τελειώσω να τις το πώ για να μην πέσουν στα βυζιά της....ακόμη της το λέω...
Μας τη συνιστας δηλαδη τη Τζενιφερ για φραπεδουμπα ?????Ποσο πηγε το μαλλι ?????
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
καλά μιλάμε σε αποθεώνω μην μου πεις ότι δεν σε είχε κεράσει φραπέ ; αν όχι έχεις χάσει...
Οταν μου ειχε πρωτοερθει οταν δουλευε στο Μουσες και καθομουνα σε ενα τραπεζακι κατευθειαν το χερι μεσα στο παντελονι και να μου τον παιζει και απο ενα διπλα τραπεζακι να με βλεπουν κατι παλικαρια και να γελανε.Δεν πηρα ομως τελικα φραπα γιατι ακριβως εκεινη τη στιγμη εφευγα απο το μαγαζι και δεν ειχα λεφτα.Τις επομενες φορες που πηγα δεν την πηρα ποτε για φραπα.Τωρα ομως δεν μου γλυτωνει ...........
Ε ναι λοιπον αποθεωστε με !!!!!!!!
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μας τη συνιστας δηλαδη τη Τζενιφερ για φραπεδουμπα ?????Ποσο πηγε το μαλλι ?????
Ρε Υπουργέ, γαμώ τα υπουργεία σου ...θα με βγάλεις και ψεύτη...Γαβριέλα την λένε την κοπέλα όχι Τζένιφερ...ένα πενηντάρικο μου κόστισε...
Μια και πάς Μούσσες να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...κυκλοφορεί μια γκόμενα εκεί μέσα ψηλή με μεγάλες πλάτες και γενικώς μου φέρνει για τραβελοκατάσταση...όταν της μιλήσαμε η φωνή της ήταν γυναικεία και μου είπε οτι είναι από Βενεζουέλα...ξέρεις τίποτα? Μην την πατήσω σαν πρωτάρης...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ρε Υπουργέ, γαμώ τα υπουργεία σου ...θα με βγάλεις και ψεύτη...Γαβριέλα την λένε την κοπέλα όχι Τζένιφερ...ένα πενηντάρικο μου κόστισε...
Μια και πάς Μούσσες να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...κυκλοφορεί μια γκόμενα εκεί μέσα ψηλή με μεγάλες πλάτες και γενικώς μου φέρνει για τραβελοκατάσταση...όταν της μιλήσαμε η φωνή της ήταν γυναικεία και μου είπε οτι είναι από Βενεζουέλα...ξέρεις τίποτα? Μην την πατήσω σαν πρωτάρης...
Sorry μαγκα σκεφτομουνα την Τζενιφερ Λοπεζ
Μακρια απο αυτη ρε φιλε.Μαλλον δεν ειναι τραβελος / σωματαρα εχει αλλα η φατσα της ειναι γα@@σε τα / εχεις τοσες ωραιες στο Μουσες για χορο / συνιστω Ζανετ ( μια που μεγαλοφερνει ),Καρλα βεβαιως,Αννα - Μαρια / αυτες μου ερχονται στο μυαλο τωρα αλλα και αλλες κανουν καλο χορο αλλα προς Θεου μακρια απο τον τραβελο της Βενεζουελας
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
υπουργέ αν δεν σου έχει προσφέρει φραπέ η Τζοάνα έχεις χάσει πραγματικά δεν παίζετε
Θα μας τον προσφερει ελπιζω απλοχερα απο την επομενη εβδομαδα / μην ανησυχεις / ολα εδω πληρωνονται !!!!
Επισκέπτης
Κύριοι συνάδελφοι, δεν Νομίζετε ότι τα παραδοσιακά μπουρδέλα είναι καλύτερα ?
Καλοί οι διάφοροι καφέδες (δεν έχω πάρει ποτε ΦΡΑΠΈ έως τώρα ) αλλα Η Κανονική πράξη είναι πιο εντάξει?
Καλοί οι διάφοροι καφέδες (δεν έχω πάρει ποτε ΦΡΑΠΈ έως τώρα ) αλλα Η Κανονική πράξη είναι πιο εντάξει?
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
μην αργούμε πρέπει να γίνει γνωστό το που δουλεύει και σίγουρα θα περάσουμε πολύ καλά ελπίζω πάντως να λες την ίδια ξέρεις οικογενειακή κατάσταση γιατί μου τα είχε πει
Νομιζω πως εχει ενα παιδι / χωρισμενη ή παντρεμενη δεν θυμαμαι / αλλα σου λεω ξερω ποια λες - μην το ψαχνεις / καντε υπομονη συναδελφοι και μεσα στο Σαββατοκυριακο θα σας ενημερωσω / αυτες τις ημερες δεν προλαβαινω να ψαξω το τηλεφωνο της ............
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
σε πιστεύω δύο κόρες έχει και είναι χωρισμένη μην το αργείς γιατί έχω απίστευτες καύλες για την συγκεκρτιμένη γυναίκα
Θα δω τι παιζεται και με τις κορες !!!!!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις