Νέα

Φραπεδιάρες από όλα τα μαγαζιά!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Κορυφαίο!! Ευχαριστώ! αλλά ρε παιδιά αυτό είναι σχεδόν αδ'υνατο στα μαγαζιά που έχω πάει.. και εξηγούμαι: baby o  πρώην Σιροκο ( δίπλα στο Διογένης), Baby Gold, Baby O (Πειραιώς). Πως γίνεται το σκηνικό; Έχω χαλάσει αρκετά αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω καλά. Όποια βοήθεια δεκτή.

Τι πρέπει να κάνεις:
1. Διαβάζεις τα ποστ του Βάσου για φραπέ σε Baby Gold και Lido
2. Απομνημονεύεις ονόματα φραπεδιάρων (έχει άπειρα)
3. Πας μια βόλτα από τα παραπάνω γαμαζιά
4. Διαλέγεις μία από τις φίλες του Βάσου
5. Πάτε για πριβέ
6. Σκας το 50άρικο
7. Σε πειρποιούνται
8. Σκουπίζεσαι
9. Επιστρέφεις στο τραπέζι
10. Ποστάρεις εντυπώσεις

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τι πρέπει να κάνεις:
5. Πάτε για πριβέ
6. Σκας το 50άρικο
7. Σε πειρποιούνται
8. Σκουπίζεσαι
10. Ποστάρεις εντυπώσεις

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

To ημερησιο προγραμμα ενος κωλομπαρα !!!!!

dancan

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
108
Πόντοι
0
Αν και απέχω εδώ και καιρο απο το άθλημα του στριπτιτζάιζινγκ λόγω απουσιας στην επαρχία (ευτυχώς σε κανένα 3μηνο θα επανέλθω δυναμικά...) λέω μέχρι τότε να μαζέψουμε τις φραπεδιάρες και να τις χώσουμε στο παρακάτω μαγαζι....  :cheesy:

Συνημμένα

• kolobaro.jpg
    kolobaro.jpg
    269,4 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τι πρέπει να κάνεις:
5. Πάτε για πριβέ
6. Σκας το 50άρικο
7. Σε πειρποιούνται
8. Σκουπίζεσαι
10. Ποστάρεις εντυπώσεις

captain ξεχασες!!!!!!μεταξυ 8-9 βαζεις και το πλυσιμο στην τουαλετα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ακριβώς! Δυστυχώς αυτό ισχύει συμπολεμιστή. Μιλάμε ελάχιστες πλένονται μετά τον φρεντοτσίνο.

Kαλα κανω και δεν παιρνω φραπεδες λοιπον :dancing: :dancing: / προτιμω πιο καθαρα ποτα / κερναω τις κοπελες ποτακι 10Ευρω και πινω απο το δικο τους ( το οποιο οπως ξερουν οι εμπειροι βλ. Παναης,vasos και σια ειναι νερακι του Θεου ) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πως με βρισκετε συναδελφοι ???? / Και αμα θελω φραπα αυτοφραπεδιαζομαι :jerking: :jerking: :jerking: οταν γυριζω σπιτι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ μου σε βρίσκω άψογο αλλά αν παρατηρήσεις υπάρχουν και κοπέλες που είναι καθαρές. Δηλαδή μετά τον Φραπέ πάνε να πλυθούνε ;) Αλλά μην πίνεις ποτέ απο το 'ποτό' τους (έστω και αν είναι νεράκι) διότι αν ήξερες τι βάζανε πρίν στο στόμα τους, απο Υπουργός κοινοβουλευτικού συστήματος θα γινόσουνα δικτάτορας σαν το Πόλ Πότ. :dancing:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εννοειται οτι δεν πινω απο τα ποτα τους Παναη  :dancing: :dancing: :dancing: / οχι μοναχα Πολ Ποτ θα γινω - Κουφοντινας 17Ν  >:( >:( >:(θα γινω και θα ανατιναζω τα σπιτια τους με αυτα που κανουν και που δεν κανουν ( αλλα κανουν ομως ) :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: / μπορει να σας μπερδεψα λιγακι αλλα ξερω εγω τι λεω / ειναι και περασμενη η ωρα και εχω πρωινο ξυπνημα αυριο / τα λεμε αυριο συναδελφοι / παω για  :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Στο παλιό Αφρο... κάνω νόημα στην Όλγα.. Είχε να κάνει show και θα ερχόταν μετά... Και ήρθε κατ'ευθείαν από το ντους... δροσερή καθαρή και μυρωδάτη! Απόλαυση!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Kαλα κανω και δεν παιρνω φραπεδες λοιπον :dancing: :dancing: / προτιμω πιο καθαρα ποτα / κερναω τις κοπελες ποτακι 10Ευρω και πινω απο το δικο τους ( το οποιο οπως ξερουν οι εμπειροι βλ. Παναης,vasos και σια ειναι νερακι του Θεου ) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πως με βρισκετε συναδελφοι ???? / Και αμα θελω φραπα αυτοφραπεδιαζομαι :jerking: :jerking: :jerking: οταν γυριζω σπιτι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να η λυση στο προβλημα!!!!!!!!!!!!1αυτοφραπεδιασμα!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
να η λυση στο προβλημα!!!!!!!!!!!!1αυτοφραπεδιασμα!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και συ τι θα κάνεις; Θα έρχεσαι στα σπίτια μας να δεις (και να γράψεις) ποιος αυτοφραπεδιάζεται καλύτερα;

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Καλά, δε θα ανέβω;

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Και κυριως αμα μετα απο το ψησιμο του καφε σου πατησει και ενα σιδερωμα στα πουκαμισα, σε κανει αρχοντοπουλο :sunglasses:

παιδια απ'οτι βλεπω με λυπη μου σας ανακοινωνω οτι δεν βγαινει νεο αιμα πληροφοριοδοτων με αποτελεσμα να πρεπει να αναβαλλω για λιγο διαστημα ακομη την εκδοση της συνταξης μου απο το site.....και να προσπαθησω να εμφυσησω την νοοτροπια της καταδοσης της φραπεδιαρας στην κοινωνια για να εχει συνεχεια το εργο που ανοιξα......."φραπεδιαρες απο ολα τα μαγαζια".Θα ανοιξω σχολη φραπεδολαγνειας με εδρα φυσικα το παντειο πανεπιστημιο(εχω μεσο τον κ.καλό υφυπουργο) και θα διδασκω σε ωρες βραδυνες 21.00-24.00 ωστε οι φοιτητες να πηγαινουν μετα διπλα στο χωρο της πρακτικης(βλεπε gold) και στη συνεχεια την αλλη μερα να ενδιδονται σε αποκαλυψεις σοβαρες και στοιχειοθετημενες.....π.χ. σαν στοιχειο θα θεωρειται η φραπεδιασμενη μπλουζα ενος φοιτητη ή το φλοκιασμενο πουκαμισο του ή το λεκιασμενο παντελονι του......Φυσικα η διδαχη μου θα ειναι να χορευουν με την ιδια στριπτηζεζ τουλαχιστον 5 φοιτητες μου ωστε να στατιστικολογησω την κατασταση που εκτυλισσεται και να προσφερω ερευνα!of course φορ ολ δης προτζεκτ ή of course for all this project θα παρω απο τον κρατικο προθπολογισμο της παιδειας γυρω στο 65%.Το υπολοιπο 35% ας δοθει για θρανια,βιβλια,καλοριφερ κλπ.......

Επισκέπτης
Η μαγκια δεν ειναι να τους μαθεις ποιες ειναι οι φραπεδιαρες αλλα πως να τις "μυριζονται" και πως να τις "δημιουργουν"

Προσφατος διαλογος με μη φραπεδιαρα στριπτηζου, αφου την ειχα στο ψυστηρι για μερικα λεπτα...Μου λεει " δηλαδη με βλεπεις μονο σαν τρυπα? Και της απαντω "..οχι μωρο μου σε βλεπω σαν τρεις τρυπες.."

Εφυγε τσαντισμενη.. ΟΜΩΣ...μετα απο περιπου ενα μισαωρο ηρθε πισω για να το "συζητησουμε". Οταν την παω στο prive
θα την ανακοινωσω και στο thread.

Αυτα γουσταρω εγω. Οχι τα ετοιμα...Να τις βγαζω εγω στο κλαρι..Nα τους βγαζω την κοιμισμενη πουτανια απο μεσα τους...να την φερω σε σημειο να την κερναω ενα ποτο και να μην ξεκολαει το χερι της απο την τσαπου μου....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η μαγκια δεν ειναι να τους μαθεις ποιες ειναι οι φραπεδιαρες αλλα πως να τις "μυριζονται" και πως να τις "δημιουργουν"

Προσφατος διαλογος με μη φραπεδιαρα στριπτηζου, αφου την ειχα στο ψυστηρι για μερικα λεπτα...Μου λεει " δηλαδη με βλεπεις μονο σαν τρυπα? Και της απαντω "..οχι μωρο μου σε βλεπω σαν τρεις τρυπες.."

Εφυγε τσαντισμενη.. ΟΜΩΣ...μετα απο περιπου ενα μισαωρο ηρθε πισω για να το "συζητησουμε". Οταν την παω στο prive
θα την ανακοινωσω και στο thread.

Αυτα γουσταρω εγω. Οχι τα ετοιμα...Να τις βγαζω εγω στο κλαρι..Nα τους βγαζω την κοιμισμενη πουτανια απο μεσα τους...να την φερω σε σημειο να την κερναω ενα ποτο και να μην ξεκολαει το χερι της απο την τσαπου μου....

Ε!Εισαι ο ορισμος του φραπεδολαγνου!!!!!!!!!!!τα ηθελε ο κωλος σου!!!!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
παιδια απ'οτι βλεπω με λυπη μου σας ανακοινωνω οτι δεν βγαινει νεο αιμα πληροφοριοδοτων με αποτελεσμα να πρεπει να αναβαλλω για λιγο διαστημα ακομη την εκδοση της συνταξης μου απο το site.....και να προσπαθησω να εμφυσησω την νοοτροπια της καταδοσης της φραπεδιαρας στην κοινωνια για να εχει συνεχεια το εργο που ανοιξα......."φραπεδιαρες απο ολα τα μαγαζια".Θα ανοιξω σχολη φραπεδολαγνειας με εδρα φυσικα το παντειο πανεπιστημιο(εχω μεσο τον κ.καλό υφυπουργο) και θα διδασκω σε ωρες βραδυνες 21.00-24.00 ωστε οι φοιτητες να πηγαινουν μετα διπλα στο χωρο της πρακτικης(βλεπε gold) και στη συνεχεια την αλλη μερα να ενδιδονται σε αποκαλυψεις σοβαρες και στοιχειοθετημενες.....π.χ. σαν στοιχειο θα θεωρειται η φραπεδιασμενη μπλουζα ενος φοιτητη ή το φλοκιασμενο πουκαμισο του ή το λεκιασμενο παντελονι του......Φυσικα η διδαχη μου θα ειναι να χορευουν με την ιδια στριπτηζεζ τουλαχιστον 5 φοιτητες μου ωστε να στατιστικολογησω την κατασταση που εκτυλισσεται και να προσφερω ερευνα!of course φορ ολ δης προτζεκτ ή of course for all this project θα παρω απο τον κρατικο προθπολογισμο της παιδειας γυρω στο 65%.Το υπολοιπο 35% ας δοθει για θρανια,βιβλια,καλοριφερ κλπ.......

Ένα χειροκρότημα παρακαλώ για το Δάσκαλο! Πρέπει όλοι να προσφερθούμε για το ΙΕΚ Βάσος!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ένα χειροκρότημα παρακαλώ για το Δάσκαλο! Πρέπει όλοι να προσφερθούμε για το ΙΕΚ Βάσος!

ποιο ΙΕΚ καπταιν ιγκλο?σε εδρα πανεπιστημιου θα διδαξω.....το μαθημα ειναι πολυ σοβαρο!η κοινωνικοποιηση του φραπε!!!!!!!ήδη κανονισα με τον πρυτανη την αιθουσα και τα βιβλια που θα διδασκονται την υλη οι φοιτητες!ειναι συνολικα 24 βιβλια-λευκωματα απο 24 φραπεδιαρες στιγγοφορεμενες γυναικες αλλοδαπης οπου αναφερουν καθημερινα τον στοχο που επετυχαν το προηγουμενο βραδυ!ενδεικτικα θα σου αναφερω τις 23 απο τις 24.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1)μαρινα 2)μαρια 3)τζεσικα 4)ειντζελ 5)βικτωρια 6)αννετα 7)ελενη 8)μπιανκα 9)ζανα 10)λουιζα(περασαμε απεναντι) 11)λατογια 12)ισαμπελλα 13)ρενατα 14)γκαμπριελλα 15)εβελινα 16)λινα ή κατερινα(οπως και αν ποθειτε) 17)βικτωρια νο2 mature 18)εμμανουελλα(κατεβαινοντας πιο κατω) 19)κατερινα 20)αννα 21)λιλια 22)αναστασια 23)αννα νο 2!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom