Επισκέπτης
vaso, πιθανως το Νο 24 ειναι η Γαβριελα απο lido ?
Αυτη δεν σου ψηνει μονο καφε, στον γυρναει αναποδα και στον λεει κιολας...
Αυτη δεν σου ψηνει μονο καφε, στον γυρναει αναποδα και στον λεει κιολας...
Γεια χαρα παιδια,4)b...ωχ : natassa(φραπεδια με τσιλιες....ειναι μια νεα ορολογια που την υιοθετησα εγω οταν πηρα την εν λογω κυρια)
Αφου δε μιλω καλα ελλινηκα παρακαλω να μου πειτε τι συμαινει λεξη "τσιλιες";
Lolita αν και δεν ειμαι του αθλήματος απο τα καλίτερα .
Πές καμια λεπτομέρεια, με pm, ρε συ kailas. τιμές, κοπέλες κλπΚάνεις λάθος φίλε μου για μένα έγραψα για Lolita γιάτι πολί απλα πήγα χτές και πέρασα καλά το οτι δεν αναφέρω κάτι περισότερο είναι γιατί απλά δεν παραγκέλνω φραπέ.Που οπώς είδα ομώς παίζει αβέρτα.
Κάνεις λάθος φίλε μου για μένα έγραψα για Lolita γιάτι πολί απλα πήγα χτές και πέρασα καλά το οτι δεν αναφέρω κάτι περισότερο είναι γιατί απλά δεν παραγκέλνω φραπέ.Που οπώς είδα ομώς παίζει αβέρτα.
Δε τρέχει φιλε μου απλά δοεφκρίνισα για το προιγοθμενο μήνιμα.
Μερικες λεπτομέριες για Λολιτα.
Το μαγαζί βρισκόμενο δίπλα στους κολοσους (λιντο,gold)και χομενο σχετικά οχι πάνω στη Συγκρου , τους ανταγωνίζετε στη πιότητα και στο service..
Οι κοπέλες δεν είναι και οι πιο όμορφες που παίζουν αλλά υπάρχει διάθεση.
Το πρόγραμα το live είναι full nude παίζουν χοροί για ολα τα πορτοφόλια...Και στη μεγάλη πλιοψιφία παίζει κοριφεος χορός ...
Αυτά απο μένα το σιστίνω ανεπιφίλακτα για πιο ψαγμένη φάση.
Οσο για περετέρω λεπτομέριες πιστέβω δε χριάζετε να τα λεμε όλα μέσω νετ οποιος πάει θα ανακαλίψει τα καλά του μαγαζιου με τη μια.
Sorry για τα ορθογραγηκά λάθοι απλά παίδες εχω δισλεξία και δεν παίζει cheker στη δουλιά.
Οι κοπέλες δεν είναι και οι πιο όμορφες που παίζουν αλλά υπάρχει διάθεση.
Το πρόγραμα το live είναι full nude παίζουν χοροί για ολα τα πορτοφόλια...Και στη μεγάλη πλιοψιφία παίζει κοριφεος χορός ...
.
μπορεί να υπάρξει άραγε ενημέρωση σχετικά από ποιες μπορείς να σερβιριστείς φραπέ στα διάφορα γνωστά "Ιδρύματα" ?
μπορεί να υπάρξει άραγε ενημέρωση σχετικά από ποιες μπορείς να σερβιριστείς φραπέ στα διάφορα γνωστά "Ιδρύματα" ?
ποτε δεν σερβιρεται φραπες στα ιδρυματα αυτου του περιεχομενου..μονο masturbation παιζει.