Νέα

Φραπεδιάρες από όλα τα μαγαζιά!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
vaso, πιθανως το Νο 24 ειναι η Γαβριελα απο lido ?

Αυτη δεν σου ψηνει μονο καφε, στον γυρναει αναποδα και στον λεει κιολας...

Επισκέπτης
ακυρο το τελευταιο post. Παρακαλω αγνοηστε το.Aυτη ειναι το Νο 14.

X_Router

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
4)b...ωχ : natassa(φραπεδια με τσιλιες....ειναι μια νεα ορολογια που την υιοθετησα εγω οταν πηρα την εν λογω κυρια)
Γεια χαρα παιδια,

Αφου δε μιλω καλα ελλινηκα παρακαλω να μου πειτε τι συμαινει λεξη "τσιλιες":rolleyes:  :rolleyes:

Ευχαριστω εκ τον προτερον.

PS Ρε, vaso τη ξερω τη Νατασσα μα δεν ειχα ακομα δοκιμασει. Αφου εισαι γνωστης μπωρεις να πιες αν το κανει μεσα ή εξω σχετικα με το παντελονι;  ;)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Το 3) μάλλον μας τελείωσε οριστικά, στα Ηλύσια Πεδία πλέον...

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Lolita αν και δεν ειμαι του αθλήματος απο τα καλίτερα .

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κάνεις λάθος φίλε μου για μένα έγραψα για Lolita γιάτι πολί απλα πήγα χτές και πέρασα καλά το οτι δεν αναφέρω κάτι περισότερο είναι γιατί απλά δεν παραγκέλνω φραπέ.Που οπώς είδα ομώς παίζει αβέρτα.

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Κάνεις λάθος φίλε μου για μένα έγραψα για Lolita γιάτι πολί απλα πήγα χτές και πέρασα καλά το οτι δεν αναφέρω κάτι περισότερο είναι γιατί απλά δεν παραγκέλνω φραπέ.Που οπώς είδα ομώς παίζει αβέρτα.
Πές καμια λεπτομέρεια, με pm, ρε συ kailas. τιμές, κοπέλες κλπ

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

τοτε το παιρνω πισω..

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δε τρέχει φιλε μου απλά δοεφκρίνισα για το προιγοθμενο μήνιμα.

Μερικες λεπτομέριες για Λολιτα.
Το μαγαζί βρισκόμενο δίπλα στους κολοσους (λιντο,gold)και χομενο σχετικά οχι πάνω στη Συγκρου , τους ανταγωνίζετε στη πιότητα και στο service..
Οι κοπέλες δεν είναι και οι πιο όμορφες που παίζουν αλλά υπάρχει διάθεση.
Το πρόγραμα το live είναι full nude παίζουν χοροί για ολα τα πορτοφόλια...Και στη μεγάλη πλιοψιφία παίζει κοριφεος χορός ...
Αυτά απο μένα το σιστίνω ανεπιφίλακτα για πιο ψαγμένη φάση.
Οσο για περετέρω λεπτομέριες πιστέβω δε χριάζετε να τα λεμε  όλα μέσω νετ οποιος πάει θα ανακαλίψει τα καλά του μαγαζιου με τη μια.

Sorry για τα ορθογραγηκά λάθοι απλά παίδες εχω δισλεξία και δεν παίζει cheker στη δουλιά.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δε τρέχει φιλε μου απλά δοεφκρίνισα για το προιγοθμενο μήνιμα.

Μερικες λεπτομέριες για Λολιτα.
Το μαγαζί βρισκόμενο δίπλα στους κολοσους (λιντο,gold)και χομενο σχετικά οχι πάνω στη Συγκρου , τους ανταγωνίζετε στη πιότητα και στο service..
Το πρόγραμα το live είναι full nude παίζουν χοροί για ολα τα πορτοφόλια...Και στη μεγάλη πλιοψιφία παίζει κοριφεος χορός ...
Αυτά απο μένα το σιστίνω ανεπιφίλακτα για πιο ψαγμένη φάση.
Οσο για περετέρω λεπτομέριες πιστέβω δε χριάζετε να τα λεμε  όλα μέσω νετ οποιος πάει θα ανακαλίψει τα καλά του μαγαζιου με τη μια.

Sorry για τα ορθογραγηκά λάθοι απλά παίδες εχω δισλεξία και δεν παίζει cheker στη δουλιά.

+1, Πολύ κέφι το κατάστημα. Είτε πας με σκοπό είτε όχι....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Το συγκεκριμένο μαγαζί το τιμώ και εγώ αλλά τώρα λόγω... δώρου Χριστουγέννων (!!!) το αποφεύγω για μερικές μέρες...

Επισκέπτης

.

Τι εννοεις κορυφαιος χορος ? και ας υποθεσουμε οτι το δικο μου πορτοφολι ειναι αρκετα μεγαλο, σε τι θα διαφερει ο χορος απο καποιον που θα δωσει μονο 20 ευρω ?

Καλο ειναι να προμοταρουμε ενα μαγαζι που μας κανει κεφι αλλα ας το το τεκμηριωνουμε..

sk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπορεί να υπάρξει άραγε ενημέρωση σχετικά από ποιες μπορείς να σερβιριστείς φραπέ στα διάφορα γνωστά "Ιδρύματα" ?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
υπαρχουν αρκετα θρεντ φιλαρακι που μπορεις να ενημερωθεις

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μπορεί να υπάρξει άραγε ενημέρωση σχετικά από ποιες μπορείς να σερβιριστείς φραπέ στα διάφορα γνωστά "Ιδρύματα" ?

ποτε δεν σερβιρεται φραπες στα ιδρυματα αυτου του περιεχομενου..μονο masturbation παιζει. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

εσυ με την λογικη σου δεν ξερω αν θα γινεις ποτε προχωρημενος χρηστης εδω μεσα....εγω παντως με την δικια μου δεν θα γινω ποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom