Εγω ειμαι δυσκοιλιος...παιρνω ντουλκολαξείναι ο λόγος για τον οποίο έχεις δουλειά ρε βοθρατζή...
Κάθε πρωί μετά το φραπέ σε τιμώ αναλόγως......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φραπεδιάρες από όλα τα μαγαζιά!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 292
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
είναι ο λόγος για τον οποίο έχεις δουλειά ρε βοθρατζή...
Κάθε πρωί μετά το φραπέ σε τιμώ αναλόγως......
Σε λίγο με την κρίση που υπάρχει το ερώτημα θα είναι : Πού δεν σερβίρεται φραπέ ;
Πιστευω να εννοεις την οικονομικη κριση, η οποια ειχε προβλεθει απο τον γραφοντα απο περυσι..Γιαυτο και δεν με απασχολει ( καθως και οσους με πιστεψαν) διοτι ειχα κανει " τα κουμαντα μου"..
Αυτο που με απασχολει ειναι η κριση που περναει το σαιτ..( Δεν την ειχα προβλεψει..). Φτανει ενα ανουσιο νημα απο καποιον/α για να γραφτουν 100αδες η' και 1000αδες ποσταρισματα..
Τελευταιο παραδειγμα που αρνηθηκα εστω και να διαβασω το 1ο ποσταρισμα ειναι το "Στο μυαλο της ..καποιας" η' το "Αντωνη να ενα μηλο"...!!!
φραπε?
ιδρυματα?
στο κυλικειο του ΙΚΑ μονο ξερω...
ιδρυματα?
στο κυλικειο του ΙΚΑ μονο ξερω...
μπορεί να υπάρξει άραγε ενημέρωση σχετικά από ποιες μπορείς να σερβιριστείς φραπέ στα διάφορα γνωστά "Ιδρύματα" ?
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Πιστευω να εννοεις την οικονομικη κριση, η οποια ειχε προβλεθει απο τον γραφοντα απο περυσι..Γιαυτο και δεν με απασχολει ( καθως και οσους με πιστεψαν) διοτι ειχα κανει " τα κουμαντα μου"..
Αυτο που με απασχολει ειναι η κριση που περναει το σαιτ..( Δεν την ειχα προβλεψει..). Φτανει ενα ανουσιο νημα απο ενα/μια για να γραφτουν 100αδες η' και 1000αδες ποσταρισματα..
Τελευταιο παραδειγμα που αρνηθηκα εστω και να διαβασω το 1ο ποσταρισμα ειναι το "Στο μυαλο της ..καποιας" η' το "Αντωνη να ενα μηλο"...!!!
Άστα 5-10 θα μείνουμε
γιατι ρε συ?
εχουν επιτυχια τα θεματα ελευθερης συζητησης ;)
εχουν επιτυχια τα θεματα ελευθερης συζητησης ;)
Επισκέπτης
Αυτο που με απασχολει ειναι η κριση που περναει το σαιτ..( Δεν την ειχα προβλεψει..). Φτανει ενα ανουσιο νημα απο καποιον/α για να γραφτουν 100αδες η' και 1000αδες ποσταρισματα..
1.Ολοι οσοι ειναι στην πιατσα φιλαρακι ξερουν τι παιζει...οικονομικα οι περισσοτεροι ειναι ανυπαρκτοι...παρ'ολ'αυτα...εγω βλεπω καθημερινα σχεδον...οχλο...που διασκεδαζει..ή εστω ετσι δειχνει...
2.Το σαιτ δε νομιζω να περναει κριση...βλεποντας το μεσα απ'τα ματια των ιδιοκτητων...στα παπαρια τους τα θεματα...αρκει να εχει κοσμο...κ εγω βλεπω οτι τα μελη γινονται ολο κ περισσοτερα...διαφωνεις ? Οι διαφημισεις παιζουν αναλογα με το ποσοστο των επισκεψεων...κ μαλλον παει καλα το πραγμα...αφου οι διαφημισεις ειναι ολο κ περισσοτερες...Τεσπα...κ κατα τη δικη μου γνωμη το σαιτ εχει πεσει,εχει γινει η κρυψωνα...των ανυπαρκτων....των τραβελιων...των δηθεν απελευθερωμενων γυναικων...των πιτσιρικαδων,χωρις να βγαζω εμενα στην απ'εξω...κ πολλες αλλες κατηγοριες που κανουν το σαιτ..ενα απλο καθημερινο φορουμ...κ οχι αυτο που ηταν καποτε....
1.Ολοι οσοι ειναι στην πιατσα φιλαρακι ξερουν τι παιζει...οικονομικα οι περισσοτεροι ειναι ανυπαρκτοι...παρ'ολ'αυτα...εγω βλεπω καθημερινα σχεδον...οχλο...που διασκεδαζει..ή εστω ετσι δειχνει...
2.Το σαιτ δε νομιζω να περναει κριση...βλεποντας το μεσα απ'τα ματια των ιδιοκτητων...στα παπαρια τους τα θεματα...αρκει να εχει κοσμο...κ εγω βλεπω οτι τα μελη γινονται ολο κ περισσοτερα...διαφωνεις ? Οι διαφημισεις παιζουν αναλογα με το ποσοστο των επισκεψεων...κ μαλλον παει καλα το πραγμα...αφου οι διαφημισεις ειναι ολο κ περισσοτερες...Τεσπα...κ κατα τη δικη μου γνωμη το σαιτ εχει πεσει,εχει γινει η κρυψωνα...των ανυπαρκτων....των τραβελιων...των δηθεν απελευθερωμενων γυναικων...των πιτσιρικαδων,χωρις να βγαζω εμενα στην απ'εξω...κ πολλες αλλες κατηγοριες που κανουν το σαιτ..ενα απλο καθημερινο φορουμ...κ οχι αυτο που ηταν καποτε....
Πες τα ρε μακ!..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δε θεωρώ τον εαυτό μου τελειωμένο οικονομικά.
μια χαρά περνάω με ή χωρίς στριπ.
Στα στιπ έχω ακουμπήσει κατά καιρούς εν μια νυκτί λεφτά που άλλοι βγάζουν σε 1 μήνα. Οχι για να γαμήσω αλλά γιατί έτσι μου κάβλωσε. Ούτως ή αλλως λεφτά έχω ακουμπήσει και αλλού χωρίς απαραίτητα να έχει σχέση το αντικείμενο με μουνιά.
Ομως για να ακουμπήσει κάποιος φράγκα σε ένα τέτοιο μαγαζί σήμερα θα πρέπει να συντρέχουν δύο πράγματα...
Η να είναι ρούκι, είναι να έχει γούστο.....
Εγώ προσωπικά έχω διαπιστώσει ότι το πράμα δεν έχει γούστο πλέον... Ούτε τα μαγαζιά, ούτε τα σόου, ούτε οι γκόμενες.
Προσωπικά θα ακουμπήσω λεφτά σε ένα στριπ για τους εξής λόγους:
Εχει ΜΟΥΝΑΡΕΣ που ξέρουν να φέρονται και χορεύουν πραγματικό στριπ-τιζ.
Εχει ωραίο σόου, περίεργο και διαφορετικό και όχι δυο τρεις σαββούρες ντίρλα στην κόκα να βάζουν ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στο μουνί τους, ή ένα μαλάκα που ανεβαίνει στην πίστα μας βγάζει τις πατσές του και την καράφλα του φόρα παρτίδα και μαλακίζεται ενώ οι σαββουρολάγνοι από κάτω παραληρούν.
Εν πάση περιπτώσει, έχει να μου πει κάτι διαφορετικό από ό,τι άλλο έχω γνωρίσει.........
Πλέον, ούτε μουνιά υπάρχουν, ούτε σόου, ούτε χορεύτριες, ούτε γέλιο, ούτε ποιότητα, ούτε ποικιλία, ούτε αισθητική.
Εγώ προσωπικά θεωρώ προσωπική ντροπή να ακουμπήσω λεφτά σε ένα κωλόμπαρο πλέον. Εκτός και αν πάω να δω φιλαράκια στρίπερς, ή παλλικάρια ξηγημένα που δουλεύουν εκεί.........
μια χαρά περνάω με ή χωρίς στριπ.
Στα στιπ έχω ακουμπήσει κατά καιρούς εν μια νυκτί λεφτά που άλλοι βγάζουν σε 1 μήνα. Οχι για να γαμήσω αλλά γιατί έτσι μου κάβλωσε. Ούτως ή αλλως λεφτά έχω ακουμπήσει και αλλού χωρίς απαραίτητα να έχει σχέση το αντικείμενο με μουνιά.
Ομως για να ακουμπήσει κάποιος φράγκα σε ένα τέτοιο μαγαζί σήμερα θα πρέπει να συντρέχουν δύο πράγματα...
Η να είναι ρούκι, είναι να έχει γούστο.....
Εγώ προσωπικά έχω διαπιστώσει ότι το πράμα δεν έχει γούστο πλέον... Ούτε τα μαγαζιά, ούτε τα σόου, ούτε οι γκόμενες.
Προσωπικά θα ακουμπήσω λεφτά σε ένα στριπ για τους εξής λόγους:
Εχει ΜΟΥΝΑΡΕΣ που ξέρουν να φέρονται και χορεύουν πραγματικό στριπ-τιζ.
Εχει ωραίο σόου, περίεργο και διαφορετικό και όχι δυο τρεις σαββούρες ντίρλα στην κόκα να βάζουν ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στο μουνί τους, ή ένα μαλάκα που ανεβαίνει στην πίστα μας βγάζει τις πατσές του και την καράφλα του φόρα παρτίδα και μαλακίζεται ενώ οι σαββουρολάγνοι από κάτω παραληρούν.
Εν πάση περιπτώσει, έχει να μου πει κάτι διαφορετικό από ό,τι άλλο έχω γνωρίσει.........
Πλέον, ούτε μουνιά υπάρχουν, ούτε σόου, ούτε χορεύτριες, ούτε γέλιο, ούτε ποιότητα, ούτε ποικιλία, ούτε αισθητική.
Εγώ προσωπικά θεωρώ προσωπική ντροπή να ακουμπήσω λεφτά σε ένα κωλόμπαρο πλέον. Εκτός και αν πάω να δω φιλαράκια στρίπερς, ή παλλικάρια ξηγημένα που δουλεύουν εκεί.........
Επισκέπτης
αφιερωμενο στον περσονα αυτο το τραγουδι...
να το θυμασε αυτο το τραγουδι ;) μπορει να στο τραγουδησει καποιος/α στο μελλον στο αυτακι ;)
[youtube=425,350]nYA6e-_s8ac[/youtube]
να το θυμασε αυτο το τραγουδι ;) μπορει να στο τραγουδησει καποιος/α στο μελλον στο αυτακι ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
στείλε πμ..... ο μουνίλας ετοιμάζει ζημιά.......πες τα περσονάκο!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εσύ ξέρεις πολλά. Θα σε κανονίσω οσονούπω....
пор`а!
Παραθέτω και ένα βίντεο για το που ακουμπάω τα λεφτά μου πλέον........Σε τέτοια σόου μόνο
[youtube=425,350]oADKPCFVEHQ[/youtube]
Επισκέπτης
Χθες Λιντο ΓΤΠ
μπριζολα εξ ανατολης εφαγες?
Επισκέπτης
Παλι μαλακιες κανεις "περσονακο".... ????????
Μεγαλωσες κ μυαλο δεν εβαλες μωρη κουφαλιτσα ????
Αμα ειναι καλο το "μωρο"...μην το πληγωνεις ρε..... >
Επισκέπτης
Οπως κ να χει...φροντισε να τα γυρισεις....
Ωστε να σου τραγουδησει το:
[youtube=425,350]ZuVVMkuWnng[/youtube]
Ωστε να σου τραγουδησει το:
[youtube=425,350]ZuVVMkuWnng[/youtube]
Επισκέπτης
Nα σου πω την αληθεια...εγω ειμαι στο αβαταρ....κ ο κουμπαρος μου αυτος που πεφτει απ'την καρεκλα για να μη λερωθει απ'τη φραπεδια....;)Θεε αυτος που εχεις βαλει αβαταρ μου μοιαζει ΠΟΛΥ μονο που εγω ειμαι πιο ταπας,στην μπυροκοιλια ομως ειμαι καλυτερος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις