Νέα

Φραπεδιάρες από όλα τα μαγαζιά!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lemonias

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε το θέμα είναι να βρούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την μάνα που είναι απίστευτη καύλα και σε λίγα χρόνια βλέπουμε και για τα μικρά...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε το θέμα είναι να βρούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την μάνα που είναι απίστευτη καύλα και σε λίγα χρόνια βλέπουμε και για τα μικρά...

ετσι,ετσι!!!!!!!!!!!!!!παντως παιδια καντε και μια λιστα με τις φραπεδιαρες και μη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
χθες το βράδυ πήγα σε ένα στριπτιζάδικο πίσω από το χίλτον δίπλα στο goodys απίστευτη φραπεδούρα από ένα ψιλό μελαχροινό μουνάκι με στήθος νο 3 στητό

τελικα μαθαμε το ονοματακι της?

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δώσε περιγραφή Βάσο, γιατί αλλάζουν ονόματα. Και έλεγα που χάθηκε και μου έλλειψαν τα βυζοτρυψιματά της...Ποιές άλλες απο άλλα μαγαζιά και Πειραιώς μαζί μετέγραψε;

τι εγινε ρε ροπαλε?τιποτα νεωτερο απο το μετωπο?

boss36

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για σας παιδια μηπως ξερεται να μου δωσετε πληροφορειες
για το babes που ειναι πισω απο το hilton παιζει τιποτα?Μου εχουν πει οτι εχει κατι μωρα βραζιλιανικα. Αλλα δεν ξερω αν κερνανε Φραπε. Ξερετε κατι? 

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μάστορα μπορείς να πας μια βολτίτσα να δεις... Η είσοδος θα κάνει 10-12 ?. Ας κάνει και κανένας άλλος ρεπορτάζ εκτός από τους 5-6 στάνταρ! Πάντως το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το είχα ποτέ σε εκτίμηση, έχω να πατήσω χρόνια.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Προσφατα ανεφερθει καφες απο απαιχτο μικρο μελαχροινο απο καποιο συναδελφο που περασε απο εκει αν ενθυμουμε καλώς.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Cpt Mac πράγματι το Babes ήταν λίγο άνισο. Είχε και κουκλάρες και μπάζα. Αλλα μάλλον λιετουργούσε ώς κέντρο διερχομένων προς άλλα μαγαζιά της Πρωτευούσης. Προσωπικά έχς περάσει έξοχα, έως και πίπα ακάποτη.. Αυτά βέβαια πριν από δυό χρόνια. τώρα δεν ξέρω

boss36

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω ρε παιδια εχω ενα φιλο που εχει τρελαθη με ενα μωρο εκει και μου λεει οτι οι 2 βραζιλιανες ειναι ολα τα λευτα.
πριν 2-3 χρονια εχω περαση καλα εκει αλα πριν 4 μηνες που πηγα ειταν κατι μπαζα μονο 1-2 αξηζαν λιγο αλα απο οτι καταλαβα επρεπε να σταξω αρκετα και δεν ειταν σιγουρο οτι
θα γινοταν κατι.Εντομεταξη πια δεν εχω χρημα και χρονο πολυ γιατι καθε μερα πευτη ανακριση 3ου βαθμου και τις λιγες οικονομιες που κανω δεν θελω να πανε χαμενες. Γιαυτο ρωταω τους πιαλιους μηπως ειπαρχ καμια προσφατη γνωμη.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σορρυ ρε παιδιά, αλλά έχω αρχίσει να μπερδεύομαι. Θα μου εξηγήσει κάποιος τελικά άπαξ άπαντος τί σημαίνει τελικά φραπέ? και πως τον ζητάς;; Σας παρακαλώ!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Σορρυ ρε παιδιά, αλλά έχω αρχίσει να μπερδεύομαι. Θα μου εξηγήσει κάποιος τελικά άπαξ άπαντος τί σημαίνει τελικά φραπέ? και πως τον ζητάς;; Σας παρακαλώ!!!

Να σου πεί ο Βάσος, είναι ειδικός.

Επισκέπτης

Φραπες ειναι αντιληψη, ειναι ιδεα και σκοπος εξοδου....  :jerking:

Υ.Γ. διαβασε λιγο τα threads των στριπτηζαδικων Αθηνας και
      θα καταλαβεις....!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Καλά ρε σείς. Πάτε και δίνετε 50 ευρώ για μία μαλακία; Τρελοί είστε; :idiot:

Επισκέπτης
Καλά ρε σείς. Πάτε και δίνετε 50 ευρώ για μία μαλακία; Τρελοί είστε; :idiot:

Ξεχασες να υπολογισεις και τα παρελκομενα της μαλακιας...

Δεν θα πιεις και ενα-δυο ποτακια ? Πιθανως να την κερασεις και αυτην ενα ποτο. Οποτε παμε στα 90 ευρω...

Πρωτα  :jerking: και μετα  :headbang:

Υ.Γ. α ρε vaso,εσυ αποφασισες να το κοψεις νωρις....εγω μετα απο 27
      χρονια νυκτοπερπατηματος και μπουρδελο-πουτανιας, νομιζω οτι
      εχω πολλα χρονια μπροστα μου....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

κοιτα να δεις.......φραπες ειναι κοσμητικο επιθετο του καφε και επισης ειναι και ειδος καφε.........αν ανοιξεις ομως ενα λεξικο μετα απο καποια χρονια και πας στο "φ" θα δεις με μεγαλη σου εκπληξη οτι "φραπες" σημαινει η παρατεταμενη χειροκινητη παλμικη κινηση του δεξιου χεριου της γυναικας που προσπαθει σε ενα χρονικο διαστημα απο 2 εως 5 λεπτα μεσα στην εναλλαγη φωτος-σκοταδιου ενος νυκτερινου κλαμπ,καθημενη σε ενα καναπε με απωτερο σκοπο την εκσφενδονιση των εκρου υγρων(ενιοτε ασπρων) του γονιμοποιητικου συστηματος πανω στα ρουχα του εκαστοτε ανδρος με τον οποιο εκπαιδευει αυτη την παλμικη κινηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κορυφαίο!! Ευχαριστώ! αλλά ρε παιδιά αυτό είναι σχεδόν αδ'υνατο στα μαγαζιά που έχω πάει.. και εξηγούμαι: baby o  πρώην Σιροκο ( δίπλα στο Διογένης), Baby Gold, Baby O (Πειραιώς). Πως γίνεται το σκηνικό; Έχω χαλάσει αρκετά αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω καλά. Όποια βοήθεια δεκτή.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
κοιτα να δεις.......φραπες ειναι κοσμητικο επιθετο του καφε και επισης ειναι και ειδος καφε.........αν ανοιξεις ομως ενα λεξικο μετα απο καποια χρονια και πας στο "φ" θα δεις με μεγαλη σου εκπληξη οτι "φραπες" σημαινει η παρατεταμενη χειροκινητη παλμικη κινηση του δεξιου χεριου της γυναικας που προσπαθει σε ενα χρονικο διαστημα απο 2 εως 5 λεπτα μεσα στην εναλλαγη φωτος-σκοταδιου ενος νυκτερινου κλαμπ,καθημενη σε ενα καναπε με απωτερο σκοπο την εκσφενδονιση των εκρου υγρων(ενιοτε ασπρων) του γονιμοποιητικου συστηματος πανω στα ρουχα του εκαστοτε ανδρος με τον οποιο εκπαιδευει αυτη την παλμικη κινηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έγραψες μεγάλε! Ιστορικό ποστ από τον ειδήμονα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom