Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
όχι ρε είναι μικρές
Τα μικρουλια μου / κοιμουνται τον υπνο του δικαιου αλλα οταν μεγαλωσουν
όχι ρε είναι μικρές
ρε το θέμα είναι να βρούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την μάνα που είναι απίστευτη καύλα και σε λίγα χρόνια βλέπουμε και για τα μικρά...
χθες το βράδυ πήγα σε ένα στριπτιζάδικο πίσω από το χίλτον δίπλα στο goodys απίστευτη φραπεδούρα από ένα ψιλό μελαχροινό μουνάκι με στήθος νο 3 στητό
Δώσε περιγραφή Βάσο, γιατί αλλάζουν ονόματα. Και έλεγα που χάθηκε και μου έλλειψαν τα βυζοτρυψιματά της...Ποιές άλλες απο άλλα μαγαζιά και Πειραιώς μαζί μετέγραψε;
Προσφατα ανεφερθει καφες απο απαιχτο μικρο μελαχροινο απο καποιο συναδελφο που περασε απο εκει αν ενθυμουμε καλώς.
Ναί.Που; Babes;
Σορρυ ρε παιδιά, αλλά έχω αρχίσει να μπερδεύομαι. Θα μου εξηγήσει κάποιος τελικά άπαξ άπαντος τί σημαίνει τελικά φραπέ? και πως τον ζητάς;; Σας παρακαλώ!!!
Σορρυ ρε παιδιά, αλλά έχω αρχίσει να μπερδεύομαι. Θα μου εξηγήσει κάποιος τελικά άπαξ άπαντος τί σημαίνει τελικά φραπέ? και πως τον ζητάς;; Σας παρακαλώ!!!
Καλά ρε σείς. Πάτε και δίνετε 50 ευρώ για μία μαλακία; Τρελοί είστε;
κοιτα να δεις.......φραπες ειναι κοσμητικο επιθετο του καφε και επισης ειναι και ειδος καφε.........αν ανοιξεις ομως ενα λεξικο μετα απο καποια χρονια και πας στο "φ" θα δεις με μεγαλη σου εκπληξη οτι "φραπες" σημαινει η παρατεταμενη χειροκινητη παλμικη κινηση του δεξιου χεριου της γυναικας που προσπαθει σε ενα χρονικο διαστημα απο 2 εως 5 λεπτα μεσα στην εναλλαγη φωτος-σκοταδιου ενος νυκτερινου κλαμπ,καθημενη σε ενα καναπε με απωτερο σκοπο την εκσφενδονιση των εκρου υγρων(ενιοτε ασπρων) του γονιμοποιητικου συστηματος πανω στα ρουχα του εκαστοτε ανδρος με τον οποιο εκπαιδευει αυτη την παλμικη κινηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!